Νέα

CT και πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zonik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί είμαι (πολύ) αργός.
Πάντως άμα πρέπει να με γουστάρει η "γκόμενα" για νε με αφίσει να γαμήσω, δεν θα πήγαινα σε πουτάνα, αλλά σε γκόμενα (χωρίς εισαγωγικά) να μην πληρώνω τα 250άρια - 300άρια.

Και δεύτερον ενδέχεται οι "γκόμενες" , για διάφορους λόγους, να "γουστάρουν" κάποιους "σιτεμένους"! ;) ;)

Παραπονιάρη, δεν ήταν μπιχτή για τους φίλους της "ωριμότητας", αλλά οι ίδιες το εξομολογούνται. ;) Και η ερώτηση είναι συγκεκριμένη

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ακριβώς επειδή τα διάβασα ρωτάω. (Έχω καιρό στο site, απλά τώρα γράφω πρώτη φορά)
Μόλις πήρα απάντηση από Zuzana και μου γράφει ότι δικαιούμαι 1 φορά ανά ώρα, αλλά δεν απάντησε στο πόσο χρεώνουν extra για κάθε επιπλέον φορά.
Κι εγώ ήξερα ότι ισχύει το όσες φορές θέλεις, αλλά τελευταία που διάβασα ένα review με έβαλε σε σκέψεις. Άλλαξαν τα πράγματα φαίνεται, τουλάχιστον για το zuzana που ρώτησα, μιας και το review αναφερόταν σε κοπέλα του.
Σε ποια πρακτορεία ισχύει το όσες φορές θέλεις?
Συναγωνιστές τα πράγματα ειναι απλά,
Στο CT δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί γιατί είναι premium υπηρεσία. Ο κανόνας είναι το κάνεις όσο αντέχεις (οι superman δεν είναι ο κανόνας άλλωστε). Η γνώμη μου είναι ότι αν διαβάσεις κριτική για κάποια ότι βάζει περιορισμούς, ή εξαρχής θέλει extra χρήματα τότε απλά την προσπερνάς (μαύρο δηλαδή) και πας παρακάτω. Από επιλογές άλλωστε ένα σωρό  και δόξα το θεό υπάρχουν πολλές σωστές κοπέλες.
Προσωπικά το βρίσκω γελοίο πάνω στην πράξη να σκέφτεσαι εσύ ή η κοπέλα ότι να : αν κάνω αυτό θα δώσω ή θέλω τόσα  :headbang:
Ήμαρτον βρε παιδιά, πάμε για να περάσουμε καλά και να ξεφύγουμε για λίγο από τα καθημερινά.
Αν είναι να φέρουμε μαζί και τον λογιστή μας άστο καλύτερα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Παραπονιάρη, δεν ήταν μπιχτή για τους φίλους της "ωριμότητας", αλλά οι ίδιες το εξομολογούνται. ;) Και η ερώτηση είναι συγκεκριμένη

Προσπαθώ να πω πως με τα λεφτά που δίνει κανείς δικαιούται τουλάχιστον το χρόνο που έχει πληρώσει και κάποια, έστω ελαχίστη, συμμετοχή εκ μέρους της δεσποινίδος. Συνεπώς δεν θεωρώ λογικό αν ο άνθρωπος τελειώσει σε 5 λεπτά (ξαναλέω πως εγώ τελειώνω συνήθως σε 45) να βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια της δίδος αν θα δεχθεί να συνεχίσει ή θα του απαιτήσει επί πλέον χρήματα. Αυτό είναι βασικό.

Τώρα αν θα της αρέσεις, θα χύσει κι αυτή μαζί σου, πόσες φορές και αν θα σε ερωτευτεί κι όλας, αυτά είναι άλλη ιστορία...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6

Και δεύτερον ενδέχεται οι "γκόμενες" , για διάφορους λόγους, να "γουστάρουν" κάποιους "σιτεμένους"! ;) ;)
[/quote]
Προσπαθώ να πω πως με τα λεφτά που δίνει κανείς δικαιούται τουλάχιστον το χρόνο που έχει πληρώσει και κάποια, έστω ελαχίστη, συμμετοχή εκ μέρους της δεσποινίδος. Συνεπώς δεν θεωρώ λογικό αν ο άνθρωπος τελειώσει σε 5 λεπτά (ξαναλέω πως εγώ τελειώνω συνήθως σε 45) να βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια της δίδος αν θα δεχθεί να συνεχίσει ή θα του απαιτήσει επί πλέον χρήματα. Αυτό είναι βασικό.

Τώρα αν θα της αρέσεις, θα χύσει κι αυτή μαζί σου, πόσες φορές και αν θα σε ερωτευτεί κι όλας, αυτά είναι άλλη ιστορία...

Ημουν σαφής, διαπραγματεύσαι ή πριν το ραντεβού ή πριν τα ξεσκίσματα. Κανείς δεν μίλησε για αγάπες, αν απολαμβανει και άλλα τέτοια. Επιμένω στα προαναφερθέντα μου. Δεν κάνω τον εξυπνάκια, καταθέτω τί ξέρω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

φιλε δε βγαινεις ραντεβου..
Οσο αντεξεις/προλαβεις...
Οι λοιπες αναλυσεις περιττευουν...

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι άσχετο...Oι κοπέλες του zuzana συνήθως μένουν και δέχονται τα ραντεβού στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που το όνομά του αρχίζει από "Ζ" και τελειώνει σε "ia"?

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου  η στρατηγική έχει ως εξής όπως σου είπαν και οι πιο έμπειροι στο χώρο! Διαλέγεις μια κοπέλα που να σου αρέσει και απλά στα μηνύματα με το γραφείο τους ρωτάς εάν στην τιμή παρέχονται και extraballs! Εαν σου πούνε οκ τότε προχώρα και κάνε confirm το ραντεβού σου! Μετά όταν θα συναντήσης την κοπέλα και ΠΡΙΝ της δώσεις τα λεφτά ζήτα μια επιβεβαίωση των υπηρεσιών και εντός αυτού και των extraballs! Εάν σου πει και εκείνη οκ, τοτέ προχώρα! Τώρα εάν σου παίξει πουστιά και αυτή θα σε συμβουλέψουν οι πιο παλιοί πως να πάρεις μερικά λεφτα πίσω εάν γίνεται κιόλας! Συμβουλη μου προς εσένα! Εγώ προσωπικά είμαι μικρός και είχα το ίδιο άγχος για τις πολλάπλες φορές, διότι λέω σίγουρα θα χρειαστούν αφού δεν θα προλαβαίνω να τελειώνω! Σε πληροφορώ ότι ήδη μετράω 3 επισκέψεις σε τουρίστριες και τη μία την πήδηγα επί 1 ώρα συνεχόμενα, ποιος εγώ που συνήθως στο 15λέπτο τελείωνα! Μην ανησυχείς και προχώρα! Εγώ, πάντως δεν έχω αξιοποιήσει ακόμα την υπηρεσία extraballs! Μακάρι να σου τύχει και εσένα το ίδιο για να μην έχεις άγχος και να μπορέσεις παίξεις και αλλού όπως με Λάουρα η οποία είναι ο ορισμός της τουρίστριας αλλά στη 1 ώρα μαζί της μόνο μία φορά!

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω.
Με τα μαθηματικά λοιπόν έχουμε:
Στη 1 ώρα ---> 1 φορά
Στη 1,5ώρα ---> Χ φορές
------------------------
Χ=1,5 φορές
Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου ορίσει αυτό το μισό πώς το υπολογίζεις;
Μέχρι τώρα δε μου έχει τύχει ποτέ να μου το πει τουρίστρια αυτό.Ίσα ίσα μου έχει τύχει να πει και η κοπέλα "έχουμε 15λέπτα αν θες κι άλλο πρέπει να ξεκινήσουμε".
Όποια το πει, απλά κάθεσαι και αναρωτιέσαι (υπολογίζεις και τις αντοχές σου) αν αξίζει τα φράγκα για μια φορά όταν με λιγότερα από τα μισά πας σε στούντιο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Στο CT δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί γιατί είναι premium υπηρεσία. Ο κανόνας είναι το κάνεις όσο αντέχεις (οι superman δεν είναι ο κανόνας άλλωστε).

Θα ξαναγράψω τι μου είχε πει σχετικά (και ενώ ήξερε πως δεν με αφορούσε) γνωστή μου call girl, από αυτές που θεωρώ αξιοπρεπείς.

"Όταν με ρωτάνε στο τηλέφωνο πόσες φορές μπορούν να τελειώσουν στην ώρα τους απαντάω ΟΣΕΣ θέλουν! Η πείρα μου έχει δείξει πως το 90% μπορεί μόνο μία!..."

Για να το λέει κάποια ειδικός, κάτι θα ξέρει!

Οπότε αυτές που γίνονται γύφτισσες για την πιθανότητα του 10% να τις μαυρίζετε!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα ξαναγράψω τι μου είχε πει σχετικά (και ενώ ήξερε πως δεν με αφορούσε) γνωστή μου call girl, από αυτές που θεωρώ αξιοπρεπείς.

"Όταν με ρωτάνε στο τηλέφωνο πόσες φορές μπορούν να τελειώσουν στην ώρα τους απαντάω ΟΣΕΣ θέλουν! Η πείρα μου έχει δείξει πως το 90% μπορεί μόνο μία!..."

Για να το λέει κάποια ειδικός, κάτι θα ξέρει!
τι λες ρε φιλε και τι κανουν μια ωρα;τον καφε του λεει; :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δηλαδή ο Αλέφαντος θα έχει πρόβλημα στην μια ώρα?
:2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπαινεις και αρχιζεις να πυροβολας εαν σου αρχισει τα σουξου μουξου σαν την Antynia η οπως την λενε ,περνεις τα φραγκα που εχεις βαλει κατω απο το τασακι και το κινητο σου μεσα στο τασακι διαλεγεις το αναλογο χαρτονομισμα για την ωρα που εχεις κατσει το δινεις τα υπολοιπα στην τσεπη χαιρετας και την κανεις !!!
Απλες Διαδικασιες ! !!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όσο πιο μεγάλος, μέχρι κάποια ηλικία, τόσο λιγώτερες φορές τη μέρα (και την βδομάδα!!) και τόσο περισσότερη ώρα τη φορά.

Όταν ήμασταν στην αρχή της εφηβείας τον παίζαμε 5-6 φορές τη μέρα από κανένα τρίλεπτο τη φορά!! :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπαινεις και αρχιζεις να πυροβολας εαν σου αρχισει τα σουξου μουξου σαν την Antynia η οπως την λενε ,περνεις τα φραγκα που εχεις βαλει κατω απο το τασακι και το κινητο σου μεσα στο τασακι διαλεγεις το αναλογο χαρτονομισμα για την ωρα που εχεις κατσει το δινεις τα υπολοιπα στην τσεπη χαιρετας και την κανεις !!!
Απλες Διαδικασιες ! !!
ελα δασκαλε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όσο πιο μεγάλος, μέχρι κάποια ηλικία, τόσο λιγώτερες φορές τη μέρα (και την βδομάδα!!) και τόσο περισσότερη ώρα τη φορά.

Όταν ήμασταν στην αρχή της εφηβείας τον παίζαμε 5-6 φορές τη μέρα από κανένα τρίλεπτο τη φορά!! :2funny: :2funny:
Όσο πιο μεγάλος,μέχρι κάποια ηλικία,τα 50 θα ελεγα πανω κατω ,τόσο περισσότερη ώρα τη φορά.
Τωρα τα αλλα για τις μερες της εβδομαδας κρατατα για σενα !!! :grin: :cheesy: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αναφέρομαι στον μέσο άνθρωπο. Όχι στα σεξ μασίνς! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories