Φίλε μου η στρατηγική έχει ως εξής όπως σου είπαν και οι πιο έμπειροι στο χώρο! Διαλέγεις μια κοπέλα που να σου αρέσει και απλά στα μηνύματα με το γραφείο τους ρωτάς εάν στην τιμή παρέχονται και extraballs! Εαν σου πούνε οκ τότε προχώρα και κάνε confirm το ραντεβού σου! Μετά όταν θα συναντήσης την κοπέλα και ΠΡΙΝ της δώσεις τα λεφτά ζήτα μια επιβεβαίωση των υπηρεσιών και εντός αυτού και των extraballs! Εάν σου πει και εκείνη οκ, τοτέ προχώρα! Τώρα εάν σου παίξει πουστιά και αυτή θα σε συμβουλέψουν οι πιο παλιοί πως να πάρεις μερικά λεφτα πίσω εάν γίνεται κιόλας! Συμβουλη μου προς εσένα! Εγώ προσωπικά είμαι μικρός και είχα το ίδιο άγχος για τις πολλάπλες φορές, διότι λέω σίγουρα θα χρειαστούν αφού δεν θα προλαβαίνω να τελειώνω! Σε πληροφορώ ότι ήδη μετράω 3 επισκέψεις σε τουρίστριες και τη μία την πήδηγα επί 1 ώρα συνεχόμενα, ποιος εγώ που συνήθως στο 15λέπτο τελείωνα! Μην ανησυχείς και προχώρα! Εγώ, πάντως δεν έχω αξιοποιήσει ακόμα την υπηρεσία extraballs! Μακάρι να σου τύχει και εσένα το ίδιο για να μην έχεις άγχος και να μπορέσεις παίξεις και αλλού όπως με Λάουρα η οποία είναι ο ορισμός της τουρίστριας αλλά στη 1 ώρα μαζί της μόνο μία φορά!