Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.052
Πόντοι
24.596
ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ....γκομενα σου εν ειναι η κοπελα?η απλα ηρθε σπιτι γι επισκεψη..συναδελφος κι ετσι....

αλλα ακομα κι ετσι ναναι τ θελε ο κωλος της..

αλλα αφου εισαι τοσο σουπερ ντουπερ γκομενος κ παρακαλανε στην ουρα να σε πιπωσουνε τι το κανεις θεμα.......
ναι.συναδελφος. ήρθε και καλα για να αραξουμε.οκ ναι.ειμαι ωραιος ας το πούμε ετσι,δε θελω να α ακουστεί κάπως, και μου την πεφτουνε.απο εκει και πέρα σημασία εχει και ποια θελω να γαμησω εγω.οχι μονο ποια θέλει να γαμηθει μαζί μου.άδικο εχω;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.052
Πόντοι
24.596
.....

...... Άστον ..... γιατί όχι, πάρτο ώσάν παχνίδι , είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ή άναζήτηση στόχου...... ζείς γι αύτό !!

κι άν είναι & Creampie , νά βγάζη βλένννννες άπό τήν καύλα τό αίδείον .... ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :bounce-glasses: :bounce-glasses:
πάντα για κρεμπιε συζητάμε.αυτός ειναι ο στόχος. :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.686
Πόντοι
22.785
πάντα για κρεμπιε συζητάμε.αυτός ειναι ο στόχος. :rockon: :rockon:
........

........... Αφιερωμένο άπό καλοκαιρινή συνευρεση πρωκτικού Creampie  :hi:

......... Κατέβασα τό φερμουάρ τού παντελονιού μου καί άνέβασα το άνάλαφρο καλοκαιρινό φουστάνι της....έσπρωξα μέ άνακούφιση & δύναμη το πέος μου μέσα στούς μηρούς & βρήκα τόν πρωκτό της..............

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.052
Πόντοι
24.596
........

........... Αφιερωμένο άπό καλοκαιρινή συνευρεση πρωκτικού Creampie  :hi:

......... Κατέβασα τό φερμουάρ τού παντελονιού μου καί άνέβασα το άνάλαφρο καλοκαιρινό φουστάνι της....έσπρωξα μέ άνακούφιση & δύναμη το πέος μου μέσα στούς μηρούς & βρήκα τόν πρωκτό της..............
ακα  amjik;

• Like
Αντιδράσεις: amjik

JudasXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
κάποιες φορές πιάνει.τι να κάνω.θα αναγκαστω ναπαιξω υπουλα :Sεσυ τι λες;να ξανακανω τον μαλακα ακούγοντας την φλυαρια της μπας και γαμησω;

φιλε μου εγω στην θεση σου στην επομενη συναντηση όταν θα κατσει διπλα σου και αρχισει τις φλυαριες τοτε θα περασεις το ένα χερακι σου στην πλατη της και το άλλο στο μπουτακι της

θα αρχισεις να την πλησιαζεις πιο πολυ και θα την αρχισεις στα φιλια, τα ενδεχομενα είναι 2 ειτε θα σκοραρεις ειτε όχι , το θεμα είναι να μην αναλωσεις περισσοτερο χρονο χωρις ουσια,

αν δεν γουσταρει σε εχει βαλει στην friend zone.... οποτε τρεχα μακρια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.052
Πόντοι
24.596
φιλε μου εγω στην θεση σου στην επομενη συναντηση όταν θα κατσει διπλα σου και αρχισει τις φλυαριες τοτε θα περασεις το ένα χερακι σου στην πλατη της και το άλλο στο μπουτακι της

θα αρχισεις να την πλησιαζεις πιο πολυ και θα την αρχισεις στα φιλια, τα ενδεχομενα είναι 2 ειτε θα σκοραρεις ειτε όχι , το θεμα είναι να μην αναλωσεις περισσοτερο χρονο χωρις ουσια,

αν δεν γουσταρει σε εχει βαλει στην friend zone.... οποτε τρεχα μακρια
ακριβώς και αυτο θα κάνω! friend zone δεν παίζω γενικα οπότε θα γίνει κατι απο τα δυο.απλά την απόρριψη δεν τη δεχομαι ως επιλογή και για αυτο προβληματιζομαι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
ακριβώς και αυτο θα κάνω! friend zone δεν παίζω γενικα οπότε θα γίνει κατι απο τα δυο.απλά την απόρριψη δεν τη δεχομαι ως επιλογή και για αυτο προβληματιζομαι.
Αν είχες ξενερώσει όπως είπες, δε θα σε προβλημάτιζε ώστε να το συζητάς επί 3 σελίδες. Από τη στιγμή που ήρθε σπίτι σου, ήρθε να γαμηθεί, τέλος. Αγνόησε τη φλυαρία της και τα περίεργα σημάδια που δίνει και χώσου.  :thumbsup:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.491
Πόντοι
4.096
Σορρυ ,αλλα δεν υπαρχει αρσενικο που δεν εχει φαει αποριψη ποτε
Οι γενναιοι γαμουν φιλε,οχι οι ωραιοι :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.052
Πόντοι
24.596
Αν είχες ξενερώσει όπως είπες, δε θα σε προβλημάτιζε ώστε να το συζητάς επί 3 σελίδες. Από τη στιγμή που ήρθε σπίτι σου, ήρθε να γαμηθεί, τέλος. Αγνόησε τη φλυαρία της και τα περίεργα σημάδια που δίνει και χώσου.  :thumbsup:
αυτο σκέφτομαι. τι θα ερχόταν να κάνει στο σπιτι o2.00 αν δε γουσταρε.πρέπει να χωθω.ξενερωνω που δεν έγινε κάτι. γενικά αν κατι δε πάει οπως το χω σχεδιάσει στραβωνω :jerking:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.052
Πόντοι
24.596
Σορρυ ,αλλα δεν υπαρχει αρσενικο που δεν εχει φαει αποριψη ποτε
Οι γενναιοι γαμουν φιλε,οχι οι ωραιοι :hi:
ελα.οκ,και αυτο ειναι λίγο κλισε..η γκομενα διάλεγει με ποιον θα γαμηθει.αν  ο άλλος ειναι μεν τολμηρος αλλα πρηχτης κ χαλιας δεν πάει ν χτυπιεται κάτω..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827

karam2016

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
είπα τη λέξη που μισω."καληνυχτα"...και δεν το συνηθιζω.οι γκομενες δεν με κάνουν φίλο. συνήθως τις γαμαω.τωρα λεω να τραβηχτω εντελώς και να δω αν θα κάνει κίνηση αυτη.τι λέτε;στο μεταξύ Οταν βλέπεις την άλλη πτώμα δεν σου κάνει και να της την πεσεις.ξέρω εγω.θα μου πεις ενα απλό χαμουρεμα δε θα μπορούσε να γίνει; :S :S :S

Ένας καληνυχτάκιας ποτέ δεν παραδέχεται πως είναι καληνυχτάκιας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.052
Πόντοι
24.596
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom