Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596

Καθώς ετοιμάζεται το 4ο creampie στο συγκεκριμένο φιλιπινεζάκι που γνώρισα από το badoo - Κύπρος.
Να της χύνω μέσα δεν την πειραζει αλλά το video δεν με άφησε να το τελειώσω μέχρι τέλους.....go fugure.....
για πες λεπτομερειες..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
Eτοιμάζεται τζάμπορι σύντροφοι !!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
........... :hi: :hi:

.......... Τό μέλλλλλος τής Creampie Clan πρέπει να έχει κολλλλλήση έστω καί μία φορά κάποιο νοσηματάκι , είδάλλλλλως δέν παίρνει κάρτα είσόδου !!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596
........... :hi: :hi:

.......... Τό μέλλλλλος τής Creampie Clan πρέπει να έχει κολλλλλήση έστω καί μία φορά κάποιο νοσηματάκι , είδάλλλλλως δέν παίρνει κάρτα είσόδου !!
βλενορροια με αποδειξεις :S :S :S.πιστευω πιανεται..

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Αν γίνω μέλος πρέπει να πληρώνω κ σινδρομι?γιατ δεν έχω πολλά λεφτά εχει κρίση ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
OI ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ........

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
για πες λεπτομερειες..
Το γκομενάκι το γνώρισα στο creampie heaven (badoo).
Φιλιππινεζάκι και αυτά είναι ο κύριος στόχος μου επειδή:
1ον - Τους την πέφτουν συνήθως μόνο ρουμάνοι, Πάκι, και κωλόγεροι, οπότε με νορμάλ πούτσα κάνουν σαν 10χρονα με ζαχαρωτά.
2ον - Στην πούτσα μου αν γκαστρωθούν. Όλα στη μήτρα μέχρι την επόμενη.
Τη συγκεκριμέη (Tzeni) της πήδηξα με τη γνωστή τακτική. Μυνηματάκια στο badoo λίγες μέρες, πέφτει τηλέφωνο, μυνηματάκια από τηλέφωνο λίγες μέρες, κανονίζω συνάντηση.
Μετά πάω σε κάποιο απόμερο μέρος με το αυτοκίνητο, λίγη κουβέντα (ξέρεις, εκεί που κάνεις πως you give a shit για τη ζωή της).
΄Μετά από ΄λίγο, φιλάκι και προχωρώ μέχρι εκεί που τραβάει η γκόμενα. 9 στις 10 φορές άμα πέσει φιλί θα πέσει και πούτσα.
Η Tzeni είναι ωραία στο σώμα, κοντούλλα, 1,50, μακριά μαλιά....Όπως γουστάρω.
Στο πήδημα δεν έφερε καμία αντίρηση, μετά τα φιλιά της άνοιξα το σουτιέν, έβαλα μουνοδάκτυλο - μούσκεμα η κοπέλλα και εντός πενταλέπτου της ακούμπαγα τον πάτο.
Ακόμη και στο creampie δεν έφερε αντίρρηση, μόνο ήταν αναστατωμένη μετά επειδή δεν είναι σε χάπι.
Το βίντεο είναι από το 3ο creampie, στο 4ο θα το τραβήξω από αρχή μέχρι τέλος.

adios muchachos

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
1ον - Τους την πέφτουν συνήθως μόνο ρουμάνοι, Πάκι, και κωλόγεροι, οπότε με νορμάλ πούτσα κάνουν σαν 10χρονα με ζαχαρωτά.
Τη συγκεκριμέη (Tzeni) της πήδηξα με τη γνωστή τακτική. Μυνηματάκια στο badoo λίγες μέρες, πέφτει τηλέφωνο, μυνηματάκια από τηλέφωνο λίγες μέρες, κανονίζω συνάντηση.
Μετά πάω σε κάποιο απόμερο μέρος με το αυτοκίνητο, λίγη κουβέντα (ξέρεις, εκεί που κάνεις πως you give a shit για τη ζωή της).
΄Μετά από ΄λίγο, φιλάκι και προχωρώ μέχρι εκεί που τραβάει η γκόμενα. 9 στις 10 φορές άμα πέσει φιλί θα πέσει και πούτσα.
Στο πήδημα δεν έφερε καμία αντίρηση, μετά τα φιλιά της άνοιξα το σουτιέν, έβαλα μουνοδάκτυλο - μούσκεμα η κοπέλλα και εντός πενταλέπτου της ακούμπαγα τον πάτο.
Ακόμη και στο creampie δεν έφερε αντίρρηση, μόνο ήταν αναστατωμένη μετά επειδή δεν είναι σε χάπι.

adios muchachos
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596

adios muchachos
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom