ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Τυπε μαλλον μπερδεψε το εξτραδίξ με το πουστριξ
Τυπε μαλλον μπερδεψε το εξτραδίξ με το πουστριξ
Fatigue μυστη μουμαλακες ειμαι ντεφορμε.τρίτο Ραντεβού με την ίδια γκομενα,παραλία αυτη τη φορά.παλι δε γαμησα.ούτε καν μπαλαμουτιασμα.μεταμορφωθηκα σε καληνυχτακια.αυτη περιμένει απο μένα και γω τον παίζω.γυρισα σπίτι.τραβηξα μαλάκια και θα πάω σερι αυπνος στη δουλειά 6 η ώρα.τι καταντια ειναι αυτη; :S :S :S
σωστός. θα ξεκουραστω και θα πάω δυναμικά την επομενηFatigue μυστη μου
Οταν ειμαστε κουρασμενοι, κανουμε μαλακιες
Προσπαθησε να ξεκουραστεις, και ξαναχτυπα
αύριο βράδυ θα το παλεψω να γαμησω και αν γίνεται να ριξω κ κανα κρεμπιε.επιφυλακτικα αισιοδοξος. Ελπίζω να μην πάρω τα αρχιδια μου παλι :Sσωστός. θα ξεκουραστω και θα πάω δυναμικά την επομενη
Φιλε μου επειδη παρακολουθω το θεμα σου με την τυπισσα νομιζω πως ο λογος ειναι οτι φοβασαι γι τις επιδοσεις σου επειδη την γουσταρεις.Για αθυτο και δεν εχεις κανει και κινηση ενω ξερεις οτι θα επρεπε..Λοιπον πηγαινε φαρμακειο παρε ενα sindenafil sandoz 1 ωρ πριν το αμησι νηστικος και πολυ νερο..Θα τις δωσεις το μουνι στο χερι..Και θα εχεις απιστευτη αυτοπεποιηθηση..αύριο βράδυ θα το παλεψω να γαμησω και αν γίνεται να ριξω κ κανα κρεμπιε.επιφυλακτικα αισιοδοξος. Ελπίζω να μην πάρω τα αρχιδια μου παλι :S
αύριο βράδυ θα το παλεψω να γαμησω και αν γίνεται να ριξω κ κανα κρεμπιε.επιφυλακτικα αισιοδοξος. Ελπίζω να μην πάρω τα αρχιδια μου παλι :S
............Πηγαινα για κρεμπιε εχτες,ολα ηταν σχεδιασμενα βημα προς βημα,μπανιο,φαι και γαμησι με υπερτουμπανο πορνιδιο και τελευταια κυριολεκτικα στιγμη τρωω το ακυρωτικο οτι 'αδιαθετησε' και ειναι χαλια στο κρεβατι.. μαλλον ειναι αληθεια,το θεμα ειναι οτι εμεινα με το καυλι στο χερι και αναγκαστηκα να τον κανω σφεντονα παλι .κατακαλοκαιρο,για αλλη μια φορα.ειλικρινα μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα.το περιμενα πως και πως.πηγμενος απο δουλεια,περιμενα να γαμησω τοσο καιρο και λογω ωραριων και καταστασεων το ενδεχομενο απομακρυνεται και παλι...
μαλιστα αναγκαστηκα να δειξω και ψευτικο ενδιαφερον για οτι αν εχει πονους περιοδου και "αν ειναι καλυτερα".ξεπεσμος,ετσι?μονο και μονο για να μπορεσω να κρατησω ζωντανες τις πιθανοτητες για ζμπρωκσιμο..συναγωνιστες ξεπεσα.ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους και πανω απο ολα απο τον εαυτο μου..
-Μαμά ο μπαμπάς θα ανοίξει μπουγατσατζίδικο;
-Γιατί;
-Γιατί έψαχνε στο google συνταγές για creampie..
συναγωνιστη Ευχαριστώ για τη συμβουλη.θα κοιταξω να τη βγαλω Χωρίς Χημείες προς το παρων.εχεις δίκιο οτι τη γουσταρω.σήμερα βράδυ θα βρεθουμε οπως έχουμε πει και θα δείξει.Φιλε μου επειδη παρακολουθω το θεμα σου με την τυπισσα νομιζω πως ο λογος ειναι οτι φοβασαι γι τις επιδοσεις σου επειδη την γουσταρεις.Για αθυτο και δεν εχεις κανει και κινηση ενω ξερεις οτι θα επρεπε..Λοιπον πηγαινε φαρμακειο παρε ενα sindenafil sandoz 1 ωρ πριν το αμησι νηστικος και πολυ νερο..Θα τις δωσεις το μουνι στο χερι..Και θα εχεις απιστευτη αυτοπεποιηθηση..
εχεις απόλυτο δίκιο. Συμφωνω θα ειναι η τέταρτη φορά. δεν με παίρνει να γίνω καληνυχτακιας. καλυτερα να αυτοκτονησω.σήμερα θα γίνει η πεσηματικη.Εγω μια κουβεντα εχω να πω που μου χε πει μια φορα μια γκομενα που ειχα γινει καληνυχτακιας της... "Μια γυναικα μπορει να συγχωρεσει εναν αντρα που εκμεταλευτηκε μια ευκαιρια, ποτε ομως καποιον που την αφησε να περασει" αυτο ειπε κ την εκανε....Αρα βουρ στον πατσα...
Εκτος αν εχεις πεσει σε γκομενα που μετα τις 2-3 φορες που δεν εχεις κανει κινηση, πλεον θα σε θεωρει φιλο της...Συνεπως την πατησες
εχει αξία οτι το λέτε εσείς.............
.......είσθε έμφρων άνθρωπος
ναι.υπονοουμενα φουλ.κέρασε κ αυτη.στα πλαίσια οτι δε θέλει χορηγους.εγω το βλέπω πολυ καλο σε γκομενα κ ξενερωνω Οταν δεν κάνει κινηση.επειδή εδω βρεχει φουλ θα της πω να ερθει σπιτιΑν τις προηγούμενες 3 φορές έχεις κεράσει εσύ και υπήρξαν και υπονοούμενα κλπ είσαι οκ ,δεν το θεωρεί φιλικό. Ο αριθμός 3 γενικά είναι αυτός στον οποίο δίνουν το πράσινο φως οι περισσότερες γκόμενες.
Εμπαινε παιχταρα μουναι.υπονοουμενα φουλ.κέρασε κ αυτη.στα πλαίσια οτι δε θέλει χορηγους.εγω το βλέπω πολυ καλο σε γκομενα κ ξενερωνω Οταν δεν κάνει κινηση.επειδή εδω βρεχει φουλ θα της πω να ερθει σπιτι
Ευχαριστώ!Πολύ καλό είναι εννοείται. Καλό βόλι
Ευχαριστώ μυστη! την περιμένω μετα κατά τις 01.00.Εμπαινε παιχταρα μου