Νέα

Cougar Town

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το μιλφάκι το σκίζουμε ή όχι?

• Ναι και φτύνει και τα κουκούτσια

Ψήφοι: 23 51,1%
  • Άλλο 41 άλλο 49

Ψήφοι: 5 11,1%
  • Υπάρχει και γιαγιά που κρατιέται καλά?

Ψήφοι: 5 11,1%
  • Μόνο μαζί με την κόρη της

Ψήφοι: 8 17,8%
  • Ο μπαμπάς πόσο είναι είπαμε?

Ψήφοι: 4 8,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι ηλικίες είναι αυτές silva?

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
για τον αντρικο πληθυσμο σιγουρα οχι... :grin:
Σε νοιάζει και για gay,trans και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις?  :2funny:
Θα ανοίξουμε νέο θρεντ, ποιες ηλικίες γαμάνε-γαμιούνται καλύτερα  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τα μπόνους δεν είναι μόνο τα χρήματα και η "σιγουριά".Να σου πω τι κυρίως είναι?
Πως συνήθως ένας σημερινός 40άρης είναι πιο ανοιχτόμυαλος κι ένας σημερινός 20άρης-25άρης πιο συντηρητικός παίχτη μου.
Και το λέω πραγματικά με στενοχώρια αυτό.Το αντίθετο θα ήθελα να συμβαίνει.
πιστευω οτι το κυριοτερο περαν της σιγουριας(τα χρηματα δεν τα βαζω,καθως μπορει να υπαρχουν και βολεμενοι 23αρηδες :sunglasses: :grin:)
ειναι οτι ο 40αρης εχει την κοπελα σε πρωτο πλανο..εγω σε οσες σχεσεις ειχα ως τωρα ποτε δεν εβαλα τη κοπελα πανω απο εμενα,την παρεα μου ή τα θελω μου..
συν τις αλλοις ο 40αρης θεωρω πως ειναι πιο ευκολα εκμεταλλευσιμος....κυκλοφορα την συνοδο σε καλυτερα μερη,τη <<θυμαται>> συχνοτερα ;)
προσωπικα προτιμω να ξοδεψω στα χομπυ μου(που ειναι και ακριβουτσικα) παρα σε κοινη διασκεδαση... :-
γενικοτερα ο 40αρης δινει πιο πολλα σε ολους τους τομεις...
υ.γ.χρησιμοποιησα εμενα ως π.χ γιατι θεωρω πως ετσι σκεφτονται και πολλοι αλλοι συνομηλικοι μου..
υ.γ.1.ο συντηριτισμος και η υποκρισια ειναι κατι που χαρακτηριζει τη συγχρονη κοινωνια...θεωρω ομως πως το προβλημα ειναι κοινο και στ δυο φυλα..

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ειναι οτι ο 40αρης εχει την κοπελα σε πρωτο πλανο..εγω σε οσες σχεσεις ειχα ως τωρα ποτε δεν εβαλα τη κοπελα πανω απο εμενα,την παρεα μου ή τα θελω μου..
συν τις αλλοις ο 40αρης θεωρω πως ειναι πιο ευκολα εκμεταλλευσιμος....κυκλοφορα την συνοδο σε καλυτερα μερη,τη <<θυμαται>> συχνοτερα ;)
προσωπικα προτιμω να ξοδεψω στα χομπυ μου(που ειναι και ακριβουτσικα) παρα σε κοινη διασκεδαση... :-
γενικοτερα ο 40αρης δινει πιο πολλα σε ολους τους τομεις...
ειναι κοινο και στ δυο φυλα..
Εξαρτάται από τον 40άρη και τον 23άρη μικρέ για όλα οσα έγραψες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Δεν είναι το θέμα να την βάλεις πάνω από κάτι ... το θέμα είναι να ενδιαφερθείς ουσιαστικά γι' αυτήν ... Ούτε οι περισσότεροι 40ηδες ενδιαφέρονται ουσιαστικά ... Απλώς έχουν τον τρόπο να το υπονοούν χωρίς να είναι πραγματικότητα ...

Αλλά , έτσι όπως το λες δεν δείχνεις να έχεις ενδιαφερθεί πραγματικά για κοπέλα ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν είναι το θέμα να την βάλεις πάνω από κάτι ... το θέμα είναι να ενδιαφερθείς ουσιαστικά γι' αυτήν ...

οι σχεσεις ζωης βασιζονται στην ανιδιοτελεια...
το απλο ενδιαφερον δεν αρκει...μη κανουμε καταχρηση των λεξεων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom