και απο συζητησεις με κοπελες του κυκλου μου,τι αλλο.απο τι αλλο το λες;![]()
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
και απο συζητησεις με κοπελες του κυκλου μου,τι αλλο.απο τι αλλο το λες;![]()
![]()
22-25.Τι ηλικίες είναι αυτές silva?
οκ κατανοητό ;)22-25.
δεν ρωταω κιολας γτ ολες κρυβουν το κατιτις τους.![]()
ολες του κυκλου σου με σαρανταρηδες παν;και απο συζητησεις με κοπελες του κυκλου μου,τι αλλο.![]()
Δε νομιζω να είπε αυτό ακριβώς glολες του κυκλου σου με σαρανταρηδες παν;![]()
ακομα χειροτερα....παν ολες με δυο ταυτοχρονα και κανουν δοκιμες....Δε νομιζω να είπε αυτό ακριβώς gl
Και με 40ρηδες είπε ;)
Αυτό δεν είναι κακό ρε συ ,καλό είναι ;)ακομα χειροτερα....παν ολες με δυο ταυτοχρονα και κανουν δοκιμες....![]()
![]()
![]()
![]()
για τον αντρικο πληθυσμο σιγουρα οχι...Αυτό δεν είναι κακό ρε συ ,καλό είναι ;)
Σε νοιάζει και για gay,trans και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις?για τον αντρικο πληθυσμο σιγουρα οχι...![]()
ayto eipa?ολες του κυκλου σου με σαρανταρηδες παν;![]()
πιστευω οτι το κυριοτερο περαν της σιγουριας(τα χρηματα δεν τα βαζω,καθως μπορει να υπαρχουν και βολεμενοι 23αρηδεςΤα μπόνους δεν είναι μόνο τα χρήματα και η "σιγουριά".Να σου πω τι κυρίως είναι?
Πως συνήθως ένας σημερινός 40άρης είναι πιο ανοιχτόμυαλος κι ένας σημερινός 20άρης-25άρης πιο συντηρητικός παίχτη μου.
Και το λέω πραγματικά με στενοχώρια αυτό.Το αντίθετο θα ήθελα να συμβαίνει.
μαλακιες λες και το ξερεις.ναι...χοντρικα....![]()
![]()
![]()
![]()
Εξαρτάται από τον 40άρη και τον 23άρη μικρέ για όλα οσα έγραψεςειναι οτι ο 40αρης εχει την κοπελα σε πρωτο πλανο..εγω σε οσες σχεσεις ειχα ως τωρα ποτε δεν εβαλα τη κοπελα πανω απο εμενα,την παρεα μου ή τα θελω μου..
συν τις αλλοις ο 40αρης θεωρω πως ειναι πιο ευκολα εκμεταλλευσιμος....κυκλοφορα την συνοδο σε καλυτερα μερη,τη <<θυμαται>> συχνοτερα ;)
προσωπικα προτιμω να ξοδεψω στα χομπυ μου(που ειναι και ακριβουτσικα) παρα σε κοινη διασκεδαση... :-
γενικοτερα ο 40αρης δινει πιο πολλα σε ολους τους τομεις...
ειναι κοινο και στ δυο φυλα..
[move]επισης ο 40ρης ειναι μακραν καλυτερος απο τον 26αρη στο κρεββατι.
σορρυ τυποι μου αλλα ετσι ειναι..
και δεν το λεω μονο απο προσωπικη εμπειρια.![]()
ειναι οτι ο 40αρης εχει την κοπελα σε πρωτο πλανο..εγω σε οσες σχεσεις ειχα ως τωρα ποτε δεν εβαλα τη κοπελα πανω απο εμενα,την παρεα μου ή τα θελω μου..
τι εγινε τυπε μου?[move]![]()
![]()
![]()
[/move]
τιποτΑ..εδω .....ολα καλα.....τι εγινε τυπε μου?![]()
Δεν είναι το θέμα να την βάλεις πάνω από κάτι ... το θέμα είναι να ενδιαφερθείς ουσιαστικά γι' αυτήν ...