House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Θα μπορούσες απλά να τις ρωτήσεις τις 23άρες.Ρώτα μη φοβάσαι παίχτη μου ;)για το 42αρη οχι μια,δυο χαρες! ;)
για την 23αρα ομως
Θα μπορούσες απλά να τις ρωτήσεις τις 23άρες.Ρώτα μη φοβάσαι παίχτη μου ;)για το 42αρη οχι μια,δυο χαρες! ;)
για την 23αρα ομως
δεν ειπα πως εξαρταται.
το σκεπτικο θελω να ακουσω.
Σωστά αλλά και τι είδους σχέση έχεις επιλέξει να είναι αυτή.Αν είναι να περνάμε απλά όμορφα,όσα πάνε κι όσα έρθουν είναι πολύ πιο απλόΑν θέλεις τη δική μου άποψη το κυριότερο πρόβλημα , είναι ότι πρέπει να κατανοήσουν ο ένας τον κόσμο του άλλου ... Βέβαια το βάρος πέφτει καταρχήν στον μεγαλύτερο ... αν μιλάμε για σχέση ... Αλλά , αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα γιατί υπάρχει ακατάσχετη η τάση να ενδιαφέρεται κανείς περισσότερο για τον εαυτό του και όχι για τον άλλον ...
Θα μπορούσες απλά να τις ρωτήσεις τις 23άρες.Ρώτα μη φοβάσαι παίχτη μου ;)
Οι γαλλοι λενε οτι ο τυπος για την σωστη διαφορα ηλικιας σε ενα ζευγαρι ειναι η ηλικια του αντρα δια 2 +7= η ηλικια της γυναικας του
Ας πρόσεχε τότεκι αν ο 40ρης δαγκωσει τη λαμαρινα και θελει γαμους και ιστοριες?
Σωστά αλλά και τι είδους σχέση έχεις επιλέξει να είναι αυτή.Αν είναι να περνάμε απλά όμορφα,όσα πάνε κι όσα έρθουν είναι πολύ πιο απλό
η ελπιδα πεθαινει τελευταια ε?κι αν ο 40ρης δαγκωσει τη λαμαρινα και θελει γαμους και ιστοριες?
κι αν ο 40ρης δαγκωσει τη λαμαρινα και θελει γαμους και ιστοριες?
δεν αναφερθηκα στο οικονομικο.Υπάρχουν και τα προγαμιαία συμβόλαια νομίζω πια ...![]()
![]()
τι ασχετο ηταν αυτο στεφανακο;Υπάρχουν και τα προγαμιαία συμβόλαια νομίζω πια ...![]()
![]()
hitman21 δε διαφωνώ αλλά η τάση των γυναικών είναι προς τα πάνω και των αντρών προς τα κάτω φίλε
ε αφου ειναι 23...πρωτα θα πεθανει ο σαρανταρης και η ελπιδα θα τον κληρονομησει....η ελπιδα πεθαινει τελευταια ε?![]()
![]()
επισης ο 40ρης ειναι μακραν καλυτερος απο τον 26αρη στο κρεββατι.Τα μπόνους δεν είναι μόνο τα χρήματα και η "σιγουριά".Να σου πω τι κυρίως είναι?
Πως συνήθως ένας σημερινός 40άρης είναι πιο ανοιχτόμυαλος κι ένας σημερινός 20άρης-25άρης πιο συντηρητικός παίχτη μου.
Και το λέω πραγματικά με στενοχώρια αυτό.Το αντίθετο θα ήθελα να συμβαίνει.
απο τι αλλο το λες;επισης ο 40ρης ειναι μακραν καλυτερος απο τον 26αρη στο κρεββατι.
σορρυ τυποι μου αλλα ετσι ειναι..
και δεν το λεω μονο απο προσωπικη εμπειρια.![]()