Νέα

Cougar Town

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το μιλφάκι το σκίζουμε ή όχι?

• Ναι και φτύνει και τα κουκούτσια

Ψήφοι: 23 51,1%
  • Άλλο 41 άλλο 49

Ψήφοι: 5 11,1%
  • Υπάρχει και γιαγιά που κρατιέται καλά?

Ψήφοι: 5 11,1%
  • Μόνο μαζί με την κόρη της

Ψήφοι: 8 17,8%
  • Ο μπαμπάς πόσο είναι είπαμε?

Ψήφοι: 4 8,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι γαλλοι λενε οτι ο τυπος για την σωστη διαφορα ηλικιας σε ενα ζευγαρι ειναι η ηλικια του αντρα δια 2 +7= η ηλικια της γυναικας του

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
δεν ειπα πως εξαρταται.
το σκεπτικο θελω να ακουσω.

Αν θέλεις τη δική μου άποψη το κυριότερο πρόβλημα , είναι ότι πρέπει να κατανοήσουν ο ένας τον κόσμο του άλλου ... Βέβαια το βάρος πέφτει καταρχήν στον μεγαλύτερο ... αν μιλάμε για σχέση ... Αλλά , αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα γιατί υπάρχει ακατάσχετη η τάση να ενδιαφέρεται κανείς περισσότερο για τον εαυτό του και όχι για τον άλλον ...

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν θέλεις τη δική μου άποψη το κυριότερο πρόβλημα , είναι ότι πρέπει να κατανοήσουν ο ένας τον κόσμο του άλλου ... Βέβαια το βάρος πέφτει καταρχήν στον μεγαλύτερο ... αν μιλάμε για σχέση ... Αλλά , αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα γιατί υπάρχει ακατάσχετη η τάση να ενδιαφέρεται κανείς περισσότερο για τον εαυτό του και όχι για τον άλλον ...
Σωστά αλλά και τι είδους σχέση έχεις επιλέξει να είναι αυτή.Αν είναι να περνάμε απλά όμορφα,όσα πάνε κι όσα έρθουν είναι πολύ πιο απλό

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θα μπορούσες απλά να τις ρωτήσεις τις 23άρες.Ρώτα μη φοβάσαι παίχτη μου  ;)
:2funny: :2funny:
μη φοβασαι..ωραιος...καποιοι που με ξερουν απο δω γνωριζουν τι δε φοβαμαι ουτε το θανατο..οχι τις 23αρες :-.
το 99% των γυναικων που συναναστρεφομαι καθημερινα ειναι σε αυτην την ηλικια,συνομηλικες μου δηλαδη...
το μονο που εχει να λαβει η 23αρα απο το 40αρη ειναι καποια καλυτερα μπονους...ελπιζω να με πιανεις..
μακροπροθεσμα(που ειναι ο στοχος των περισσοτερων γυναικων)δεν παει πουθενα...
μη μπεις καν στον κοπο να ρωτησεις..θα σου που οτι περνανε μια χαρα..δε θα συμβει σε αυτες το αναποφευκτο(εγωισμος,μεγαλομανια και χαζομαρα ελλεεινιδας ;))....
οταν αργα ή γρηγορα φανε τη φολα τρεχουνε σε ψυχολογους..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οι γαλλοι λενε οτι ο τυπος για την σωστη διαφορα ηλικιας σε ενα ζευγαρι ειναι η ηλικια του αντρα δια 2 +7= η ηλικια της γυναικας του
bravo-009.gif

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και κάτι ακόμα, στις γυναίκες το 20-21 από το 22-23 και το 24-25,28-29 είναι τελείως διαφορετικά.
Μετά πάμε πιο αργά ανα 5ετία στις διαφορές.Οι άντρες ως τα 26-27 είναι παιδιά εντελώς.Ως τα 30-33 απλά μαλάκες.
Μετά αν δεν γίνουν απλά μαλακοκάγκουρες κάτι πάει να γίνει ως προς την ωρίμανση.
Για τις γυναίκες πάντως το κρίσιμο ηλικιακά έτος είναι στα 24-25, τότε σε όλες, μα όλες τις γυναίκες γεννιούνται κάποια ερωτηματικά κρίσιμα για την συνέχιση του βίου τους από κει και πέρα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κι αν ο 40ρης δαγκωσει τη λαμαρινα και θελει γαμους και ιστοριες?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Σωστά αλλά και τι είδους σχέση έχεις επιλέξει να είναι αυτή.Αν είναι να περνάμε απλά όμορφα,όσα πάνε κι όσα έρθουν είναι πολύ πιο απλό

Ναι , μόνο που εγώ έχω δει ότι συνήθως τα πράγματα δεν μένουν στο απλό ... Επομένως ή γρήγορα τελειώνουν όλα ή απο κεί και πέρα θέλει ανθρώπους εξελιγμένους νοητικά και συναισθηματικά ... Δύσκολα τα πράγματα στη περίπτωση σχέσης ... Απο την άλλη μεριά η απλή ξεπέτα , από ένα σημείο καοι μετά δεν έχει νόημα ... Σύμφωνα με την ιδεολογία του μπου σημασία έχουν οι απλές (έως απλοικές) σεξουαλικές εμπειρίες ... Ε, αυτό όμως δεν είναι το καλύτερο είδος εμπειριών ...

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
hitman21 δε διαφωνώ αλλά η τάση των γυναικών είναι προς τα πάνω και των αντρών προς τα κάτω φίλε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
hitman21 δε διαφωνώ αλλά η τάση των γυναικών είναι προς τα πάνω και των αντρών προς τα κάτω φίλε
:thumbsup:
για αυτο αν θελουμε να σπασουμε τη μονοτονια χτυπαμε κανα <<26χρονο>> του ζουζανα
χαχααχαχαχχαχααχχαχααχαχχααχαχαχαχαχχααχαχαχχααχαχαχα......

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τα μπόνους δεν είναι μόνο τα χρήματα και η "σιγουριά".Να σου πω τι κυρίως είναι?
Πως συνήθως ένας σημερινός 40άρης είναι πιο ανοιχτόμυαλος κι ένας σημερινός 20άρης-25άρης πιο συντηρητικός παίχτη μου.
Και το λέω πραγματικά με στενοχώρια αυτό.Το αντίθετο θα ήθελα να συμβαίνει.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τα μπόνους δεν είναι μόνο τα χρήματα και η "σιγουριά".Να σου πω τι κυρίως είναι?
Πως συνήθως ένας σημερινός 40άρης είναι πιο ανοιχτόμυαλος κι ένας σημερινός 20άρης-25άρης πιο συντηρητικός παίχτη μου.
Και το λέω πραγματικά με στενοχώρια αυτό.Το αντίθετο θα ήθελα να συμβαίνει.
επισης ο 40ρης ειναι μακραν καλυτερος απο τον 26αρη στο κρεββατι.
σορρυ τυποι μου αλλα ετσι ειναι..
και δεν το λεω μονο απο προσωπικη εμπειρια. :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επισης ο 40ρης ειναι μακραν καλυτερος απο τον 26αρη στο κρεββατι.
σορρυ τυποι μου αλλα ετσι ειναι..
και δεν το λεω μονο απο προσωπικη εμπειρια. :sunglasses:
απο τι αλλο το λες; :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom