House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Που? Στου 40άρη το...καρφί?καρφωνεσαι![]()
Που? Στου 40άρη το...καρφί?καρφωνεσαι![]()
Που? Στου 40άρη το...καρφί?![]()
ρωτησα..
και δεν ειμαι 23αρα.![]()
ιιιιιιιιιιιιι ψομματα! και 23αρα εισαι και νταλαβεριζεσαι με 40αρη!
ότι σε ποθώ σε ποθώ, αλλά δεν έχω καμία τύχη
είμαι στο μεταίχμιο, στη ζώνη του λυκόφωτος, στο καθαρτήριο.
ούτε πιπίνι ούτε μιλφ, ούτε άπειρη λαχταριστή γρανίτα που να διψάει να πάρει μαθήματα ζωής ούτε έμπειρη θαλασσοψημένη καπετάνισσα που να πιάνει το τιμόνι και να το στρίβει κόντρα στον άνεμο![]()
![]()
δεσποινίς ετών 29, παλεύοντας να βρει τη θέση της και αναμένοντας καρτερικά να πάει στο ραφάκι της![]()
το θεμα ειναι οτι στα 26-27 η γυναικα αρχιζει να ανησυχει...Θα τον βρεις και εσυ τον μαλακα σου, μην ανησυχεις. Σε ολες σας αναλογει ενας μαλακας.
το θεμα ειναι οτι στα 26-27 η γυναικα αρχιζει να ανησυχει...
στα 30 βαρα συναγερμος..στα 35 κυριευεται απο απελπισια..
στα 40 το χει παρει αποφαση οτι θα σαπισει στο ραφι και το παιζει ανεξαρτητη με ατακες του τυπου <<μονη απο επιλογη>>...
Θα τον βρεις και εσυ τον μαλακα σου, μην ανησυχεις. Σε ολες σας αναλογει ενας μαλακας.
θα μου απαντησεις μωρη?!γτ δεν μπορει μια 23αρα με ενα σαρανταρη??
ουπς σορρυ.
gobr θα μου απαντησεις?
(αυτος δεν το πε?)
δεν ειπα πως εξαρταται.Τι απάντηση περιμένεις ? Από πότε η λίμπιντο του καθενός εξαρτάται από απαντήσεις άλλων ?
Και εγω κοντα ειμαι, τωρα τι μιλφ και παπαρια, βλεπω κατι γκομενακια των 20-25 και μου τρεχουν τα σαλια. Ειναι πολυ ευκολο ομως να τα φας αν εισαι στα 35+ και δεν παιζει η χαρα του κυνηγου ρε γαμωτο! Τα μιλφ παλι στην ελλαδα δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο αξιαγαμητα λογω ελλιπους συντηρησης (σωμα, προσωπο) και η εμπειρια στο σεξ πλεον δεν ειναι αποκλειστικα δικο τους προνομιο. Σε γενικες γραμμες ειναι μονο για ξεπετες, αλλα και παλι μονο αν γουσταρεις πατσες και πεσμενα βυζια. Τωρα να καψουρευτεις γυναικα 40ρα και ενδεχομενως και με κανα δυο παιδια, ε τι να πω, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...Εγώ πάτησα τα 40 πια, οι μιλφάρες της κλάσης μου είναι![]()
ωπ ωπ!Μια χαρά είναι 23άρα με 40άρη(με 42άρη ακόμα καλύτερα ;) )
ΣωστοςΜια χαρά είναι 23άρα με 40άρη(με 42άρη ακόμα καλύτερα ;) )
ΣωστοτατοςBest milfs in EU:Made in Italy
για το 42αρη οχι μια,δυο χαρες! ;)Μια χαρά είναι 23άρα με 40άρη(με 42άρη ακόμα καλύτερα ;) )
ηαληθεια ειναι ομως πως μερικες φορες και αυτες δυσχεραινουν το εργο τους..χαρακτηριστικο παραδειγμα οι σχεσεις με
διαφορα ηλικιας...μια 25αρα με εναν 50αρη δεν παει πουθενα..οι πιθανοτητες να επωμιστει το βαρος της ειναι πολυ μικρες(ή ειναι παντρεμενος ή χωρισμενος ή εχει περασει τουλαχιστον μια φορα ξωφαλτσα απο την κρεμαλα)..
μολις τη βαρεθει ή μολις νιωσει οτι παραπαιρνει θαρρος θα τη σουταρει(ανλογα με το ποσο γρηγορα στροφαρει).
αυτος θα βρει αλλη 25αρα,μα αυτη θα βρεθει θερτισαμθινγκ και μπακουρι..