DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μαλιστα.εσυ εισαι αυτο το μωρο???
Γιατι μου τι λες συνεχεια βρε τι σου εκανα?? Οχι φυσικα δεν πηγα..Δαναούλα φαντάρος έχεις πάει;
Στη Λήμνο και συ;
Γιατι μου τι λες συνεχεια βρε τι σου εκανα?? Οχι φυσικα δεν πηγα..
Σου μοιαζω για φανταρος??
Να ξερετε οτι οταν παη μια Τρανς να παρουσιαστη εκτος οτι θα φυγουν σε μια ωρα γιατι φυσικα δεν πανε Στρατο αν και θα το ηθελα Σουπερ θα περναγα γνωριστικα με ολους τους αξιωματικους και φανταρους Και εκατσα αρκετες μερες εκει ηταν και καλοκαιρι. Βγαιναμε τα βραδυα με το Τσιπ βολτα ξενυχταγαμε και μαλιστα ειχαμε κρατηση και επικοινωνια για παρα πολυ καιρο οταν εφυγα. Τα καημενα με εβλεπαν και τρελενοντουσαν. Ηταν πολυ καλα παιδια ολα τους παντως....
Μπραβο στον Ελλ. Στρατο... Περασα Σουπερ αν και για λιγο..
Γενικως ολα τα ατομα που ειναι σε θεσεις που βοηθανε τους πολιτες τους συμπαθω παρα πολυ. Και δεν παιρνουν και τιποτα μισθους τα παιδια ετσι?? Το ξερουμε αυτο.. Αλλα οταν βλεπω Πυροσβεστη να μπαινη μεσα στη φωτια, η αστυνομικο να κανη το καθηκον του, Στρατος, Αεροπορεια, ολα τελος παντον ειναι ατομα που προσφερουν στη πατριδα μας. Και τους αγαπαω.. Για να νοιωθουμε ολοι εμεις σιγουρια.. Αυτα για τα μαναρια μου..
ειναι και Κουκλια τα περισσοτερα....
Βικακη Συμφωνης?? Και κανουν και καλο Σεξ
Αυτοι οι περισσοτεροι ειναι ξεκουραστη,ενω πολλη απο εμας ειναι κουρασμενοι,οποτε και λαχανιαζουμεΕκτος απο τη Στολη ειναι και Κουκλια τα περισσοτερα....
Βικακη Συμφωνης?? Και κανουν και καλο Σεξ