1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ εχεις μάθει;Δειτε πως γλυφουν να μαθετε. Βικυ συμφωνης??
εσύ εχεις μάθει;Δειτε πως γλυφουν να μαθετε. Βικυ συμφωνης??
η τοχεις η δεν τοχειςεσύ εχεις μάθει;
εσύ εχεις μάθει;
ναι έκανα προπόνηση με τον πλέ.Εσύ πάντως από ότι μου έχει πει ο χυστίδης το δουλεύεις καλά
τρικυμία εν κρανίω....Παρα πολυ καλα..... η τοχεις η δεν τοχεις
τρικυμία εν κρανίω....
Η τοχεις η δεν τόχεις σημαίνει ότι δε μαθαίνεται................
Γαματα θα αρχίσω τις χριστοπαναγίες στρέιντζερ εκτός απ τις μπαζόλες και στις εγχειρισμένες.
Φυσικα και δεν μαθαινετε αυτο λεω... Οσο πιο πολυ σου αρεση, τοσο πιο καλα το κανης. Και δεν ειναι θεμα αν το εχεις μαθη, αλλα να το γουσταρης...τρικυμία εν κρανίω....
Η τοχεις η δεν τόχεις σημαίνει ότι δε μαθαίνεται................
Γαματα θα αρχίσω τις χριστοπαναγίες στρέιντζερ εκτός απ τις μπαζόλες και στις εγχειρισμένες.
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή ροδέλαΦυσικα και δεν μαθαινετε αυτο λεω... Οσο πιο πολυ σου αρεση, τοσο πιο καλα το κανης. Και δεν ειναι θεμα αν το εχεις μαθη, αλλα να το γουσταρης...
εχω παρει τρελλή δόση από μπαζόλες το τελυταίο διάστημα........Σε προσκαλώ στο θρεντ των τραβελίων με προσόντα να συνομιλήσεις με την MEGASTAR εκεί να δείς τι γίνεται....... ;)
Σεβαστον...από την πόλη έρχομαι και στην κορφή ροδέλα
αυτο το εχεις δοκιμαση?? Στο συστηνω θα δεις.....
είναι η μετάβαση στις φυλακές μέσω μεταγωγών.TI EINAI TRANZIT?
αστο τωρα αφου επεσες σε λουμπα....Φυσικα και δεν μαθαινετε αυτο λεω... Οσο πιο πολυ σου αρεση, τοσο πιο καλα το κανης. Και δεν ειναι θεμα αν το εχεις μαθη, αλλα να το γουσταρης...
Μαλλον υπνωτικο χρειαζετε για αυτην την περιπτωσηδεν μπορω ξυπναω αμεσως βρε δαναη
εγω καλη μου να ερθω???? :'( :'( :'( :'(Σε προσκαλώ στο θρεντ των τραβελίων με προσόντα να συνομιλήσεις με την MEGASTAR εκεί να δείς τι γίνεται....... ;)
Ελα τωρα εσυ... Κανε πως κοιμασε και μη μιλας...δεν μπορω ξυπναω αμεσως βρε δαναη