Νέα

Comics erotica BDSM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DANAHTRANS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρωτα και τις γκομενες τους να δεις τι περνανε. Βασανιστηρια... Αυτοι παιδι μου δεν ειναι για μια γυναικα ας τους αφησουνε να περασουνε λιγο καλα..
Ολοι τους με 2-3 κινητα ειναι παντως παιδια οχι οτι εδω μεσα πατε πισω ξερετε εσεις.... ;) ;) :cool2:

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτοι οι περισσοτεροι ειναι ξεκουραστη,ενω πολλη απο εμας ειναι κουρασμενοι,οποτε και λαχανιαζουμε
Αστα αυτα ειναι δικαιολογιες... Εμεις γιατι ειμαστε εδω για να σας ξεκουρασουμε... Οχι να σας κουρασουμε... Αρκετα σας κουραζουν οι αλλοι... ;) ;)

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βγαζουν απο την τσεπη κινητα το ενα πισω απο το αλλο γεμιζη το Τραπεζι. Το ποτο που να το βαλω ρωταω??

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: Νασαι καλα. Με ξερανες στα γελια. Οχι μωρε. Εγω μονο 2 εχω.
Ελα τωρα.... Βγαλε και το τριτο στη κολοτσεπη το εχεις???
Δυο δεν φτανουν πια... Πρεπει να εχουμε και ενα εφεδρικο για τα εκτακτα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου οταν φευγουν κοιτανε τις τσεπες τους και μετρανε.... Ενα, Δυο, Τρια  οκ  ειμαστε ενταξη bye.... :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ελα τωρα.... Βγαλε και το τριτο στη κολοτσεπη το εχεις???
Δυο δεν φτανουν πια... Πρεπει να εχουμε και ενα εφεδρικο για τα εκτακτα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι καρδουλα μου. Το δευτερο ειναι το εφεδρικο γιατι το πρωτο ειναι για το μαγαζι. Μου φτανουν 2 εμενα. Τα ελενχω καλυτερα.  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ενα στην ζωνη και ενα στο τσαντακι. Και δεν χριαζεται να τα βγαζω στο τραπεζι και να το γεμιζω. :2funny: :2funny: :2funny: Να γεμισω με σενα το τραπεζι το καταλαβαινω. Αλλα με κινητα?  ;) ;) ;)

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οχι καρδουλα μου. Το δευτερο ειναι το εφεδρικο γιατι το πρωτο ειναι για το μαγαζι. Μου φτανουν 2 εμενα. Τα ελενχω καλυτερα.  :2funny: :2funny: :2funny:
Ολα υπο ελεγχο τα εχεις δηλαδη.... Μαλιστα...
Ουτε καν μια εφεδρικη Καρτουλα δεν εχεις????  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως οταν χτυπαει ενα συγκεκριμενο ιδρωνουυυυυν χαμηλωνο μουσικη τα παντα.. Κιχ δεν βγαινη

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ολα υπο ελεγχο τα εχεις δηλαδη.... Μαλιστα...
Ουτε καν μια εφεδρικη Καρτουλα δεν εχεις????  :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι βεβαια. Μονο του μαγαζιου. Αλλα εξηγω οταν την δινω για να αποφευγουμε τις κακοτοπιες.  ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Παντως οταν χτυπαει ενα συγκεκριμενο ιδρωνουυυυυν χαμηλωνο μουσικη τα παντα.. Κιχ δεν βγαινη
Εγω ρε ματακια τα κλεινω η τα βαζω αθορυβο.Μου την σπανε οταν χτυπανε οταν δεν πρεπει. ;) ;) ;) Επεσε η μπαταρια και ολα καλα.  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Υπαρχουν πολλα κολπα αρκει να εισαι γατα. Θα στα πω αλλα οχι εδω. Ιδιαιτερως.  ;) ;) ;)

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω ρε ματακια τα κλεινω η τα βαζω αθορυβο.Μου την σπανε οταν χτυπανε οταν δεν πρεπει. ;) ;) ;) Επεσε η μπαταρια και ολα καλα.  :2funny: :2funny: :2funny:
Υπαρχουν και οι Στριγγλες που δεν καταλαβαινουν απο αυτα ασε.... Πεφτει σκουποξυλο μετα μη νομιζης....  Την εχουν δυσκολα τα αγορια...
Εκτος και αν την εχεις βαλη με χερια αναταση, τυφεκιον ψηλα και τροχαδην εν ο εν ο εν ο 

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα μου τα πεις μωρο μου... ;) ;)