Νέα

Clubbing @ 90's ..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mfw

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα κ απο εναν +40 ex clubber των 90s.

να δωσω ενα μεγαλο like σ αυτον που ανεφερε το babes in toyland

και να αναφερω το Χ club στη λενορμαν με το κλουβι στη μεση και το banana-fernando's στις στηλες ολυμπιου διος.

επισης προς τα τελη της δεκαετιας να αναφερω το bossanostra στου ψυρρη και το υπερτατο καλοκαιρινο afterαδικο το PARADISIO μετα τα λιμανακια.

ps. τι γαμάτες εποχες ηταν αυτες. εχω παθει ανατριχιλα με τις κλαμπαρες που εχουν αναφερθει γιατι τις εχω ζησει ολες. αλλες πιο πολυ( faz, alsos, tessera,lobby, amfiteatro) κι αλλες λιγοτερο.

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
105.5 νομίζω, βάραγε  rave, trance, goa trance. και ένα περιοδικό το lemon, γεμάτο flyer και events. Ειχε και cd δωρο με πριονια! Δε θυμαμαι ποιοι επαιζαν, σίγουρα oμως lefki και AMX.

και το Camel βουλιαγμενης βαραγε.. τουλαχιστον στην αρχη..

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
και το Camel βουλιαγμενης βαραγε.. τουλαχιστον στην αρχη..
49149_1630488492_9285_n.jpg

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
καλησπερα κ απο εναν +40 ex clubber των 90s.

να δωσω ενα μεγαλο like σ αυτον που ανεφερε το babes in toyland

και να αναφερω το Χ club στη λενορμαν με το κλουβι στη μεση και το banana-fernando's στις στηλες ολυμπιου διος.

επισης προς τα τελη της δεκαετιας να αναφερω το bossanostra στου ψυρρη και το υπερτατο καλοκαιρινο afterαδικο το PARADISIO μετα τα λιμανακια.

ps. τι γαμάτες εποχες ηταν αυτες. εχω παθει ανατριχιλα με τις κλαμπαρες που εχουν αναφερθει γιατι τις εχω ζησει ολες. αλλες πιο πολυ( faz, alsos, tessera,lobby, amfiteatro) κι αλλες λιγοτερο.

Ρε συ bossanostra ποιο λες.. απεναντι απο την εκλησια..? στο ζειδωρο πιο πανω..?

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ρε μαλακες, μαζευτειτε .. μεγαλοι ανθρωποι.. εδω γραφουμε για να γουσταρουμε..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.671
Πόντοι
12.756
στο ρευμα προς Γλυφαδα , εκει που ηταν μαλλον το +soda ποιος θυμαται το amazon , μεσα τυπου ζουκλα και καλα με ξυλινες γεφυρες και καλα κρεμασμενες ψηλα , δεντρα ψηλα φοινικες κτλ ,
και διπλα το ρινγκ , απολυτο σκοταδι να βαραει σαν γαμημενο , και το στρομπο να σε ζαλιζει , νιπτηρες και χεστρες κολλημενες στο αριστερο τοιχο , και πισω απο το ρινγ να δειχνει σε πανι προτζεκτορα βιντεο με σχηματα κτλ εντελως για "φευγα¨"

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
στο ρευμα προς Γλυφαδα , εκει που ηταν μαλλον το +soda ποιος θυμαται το amazon , μεσα τυπου ζουκλα και καλα με ξυλινες γεφυρες και καλα κρεμασμενες ψηλα , δεντρα ψηλα φοινικες κτλ ,
και διπλα το ρινγκ , απολυτο σκοταδι να βαραει σαν γαμημενο , και το στρομπο να σε ζαλιζει , νιπτηρες και χεστρες κολλημενες στο αριστερο τοιχο , και πισω απο το ρινγ να δειχνει σε πανι προτζεκτορα βιντεο με σχηματα κτλ εντελως για "φευγα¨"

Τύπε, έχω φίλο που παντρεύτηκε τύπισσα που γνώρισε στο Amazon (το εννοώ), μην το απαξιώνεις  :piss:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.671
Πόντοι
12.756
Τύπε, έχω φίλο που παντρεύτηκε τύπισσα που γνώρισε στο Amazon (το εννοώ), μην το απαξιώνεις  :piss:

:priest: :priest: :priest:

Τσιλιχρηστος στο Ρεξ , εποχες παπαθεμελη με τα κλεισιματα , και να ειναι ολοι εξω και να γινεται της πουτανας απο το κοσμο στην Πανεπιστημιου , στο στενο μεσα το φακτορυ , ο βενταλιας πορτα , mike dj γυαλουμπα και μουσικαρες

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
και μην ξεχνιόμαστε φίλοι μου, όλα αρχισαν από το Faz και το Lycabetous............

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
:priest: :priest: :priest:

Τσιλιχρηστος στο Ρεξ , εποχες παπαθεμελη με τα κλεισιματα , και να ειναι ολοι εξω και να γινεται της πουτανας απο το κοσμο στην Πανεπιστημιου , στο στενο μεσα το φακτορυ , ο βενταλιας πορτα , mike dj γυαλουμπα και μουσικαρες

Και Σύνταγμα με μπύρες στο χέρι ρε.  :rockon: :rockon: :rockon: Επανάσταση.  :s&m_2: :s&m_2:

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι