You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Club4Couples (νέο Swingers)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 244K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
Βασικα παιζουν τα παντα. Ειναι αναλογα την μεραΠαίζουν και πιο νέα ζευγάρια έχω δει αρκετά ζευγάρια 30-40.
Feetfetishlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Διάβασα στο site του μαγαζιου οτι δεν επιτρέπονται αντρες μονοι, ειμαι 27 και ελευθερος, δεν μπορω να μπω μονος μου?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τι θες να κάνεις εκεί μέσα ρε τύπεΔιάβασα στο site του μαγαζιου οτι δεν επιτρέπονται αντρες μονοι, ειμαι 27 και ελευθερος, δεν μπορω να μπω μονος μου?
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
Μπορεις μονο 2 τεταρτες τον μηνα. Νομιζω οτι ειναι αυτη την τεταρτηΔιάβασα στο site του μαγαζιου οτι δεν επιτρέπονται αντρες μονοι, ειμαι 27 και ελευθερος, δεν μπορω να μπω μονος μου?
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει με το ανώνυμους πάρτυ που ανακοινώθηκε για το επόμενο 3ήμερο ; .. Δεν γνωρίζω σχετικά αλλά μου ακούστηκε ενδιαφέρον .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις κα ιελπίζω οι γνωστοί- άγνωστοι που ρημάζουν συνέχεια την συζήτηση να μην ..ενδιαφερθούν να με ενημερώσουν ...
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.289
- Πόντοι
- 2.256
Πού ανακοινώθηκε αυτό μαν;;;;Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει με το ανώνυμους πάρτυ που ανακοινώθηκε για το επόμενο 3ήμερο ; .. Δεν γνωρίζω σχετικά αλλά μου ακούστηκε ενδιαφέρον .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις κα ιελπίζω οι γνωστοί- άγνωστοι που ρημάζουν συνέχεια την συζήτηση να μην ..ενδιαφερθούν να με ενημερώσουν ...
Σε σχετικό site δε βλέπω κάτι!!!
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
Διάβασες στο site του μαγαζιού ότι δεν επιτρέπονται άντρες μόνοι και ρωτάς αν μπορείς να μπεις μόνος σου.Διάβασα στο site του μαγαζιου οτι δεν επιτρέπονται αντρες μονοι, ειμαι 27 και ελευθερος, δεν μπορω να μπω μονος μου?
το είδα στο instagram .. έχεις εικόνα τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ; αν εχεις κάτι στείλε πριβε .. ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠού ανακοινώθηκε αυτό μαν;;;;
Σε σχετικό site δε βλέπω κάτι!!!
Feetfetishlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Κυριος να δω τι φαση, τι παιζει για να ξερω αν με ψηνει να δοκιμασω να παω με καποια φιλη μου- κοπελα μουΤι θες να κάνεις εκεί μέσα ρε τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι γιατι στο νημα εγινε ιδια ερωτηση και η απαντηση ηταν οτι μπορουνΔιάβασες στο site του μαγαζιού ότι δεν επιτρέπονται άντρες μόνοι και ρωτάς αν μπορείς να μπεις μόνος σου.
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Με φίλη ή κοπέλα πηγαίνεις όποτε γουστάρεις. Μόνος, όπως είπε ένας φίλος, μόνο κάθε δεύτερη Τετάρτη.
Αυτή τη Τετάρτη νομίζω ότι είναι μπαλαντερ βραδιά και το τριήμερο μετά το Anonymous party, δεν ξέρω τί παίζει εκεί, αν και από το όνομα προκύπτει ότι θα είναι με μάσκες και θα γίνει χαμούλης.
Αυτή τη Τετάρτη νομίζω ότι είναι μπαλαντερ βραδιά και το τριήμερο μετά το Anonymous party, δεν ξέρω τί παίζει εκεί, αν και από το όνομα προκύπτει ότι θα είναι με μάσκες και θα γίνει χαμούλης.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.289
- Πόντοι
- 2.256
Το anonymous party δεν είναι στο club. Θα είναι για λίγους.Με φίλη ή κοπέλα πηγαίνεις όποτε γουστάρεις. Μόνος, όπως είπε ένας φίλος, μόνο κάθε δεύτερη Τετάρτη.
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
To anonymous party ειναι 3ημερο και θα ειναι και στο κλαμπ και για λιγους ;)Το anonymous party δεν είναι στο club. Θα είναι για λίγους.
Το γραφει στο ποστ αλλα και στην αφισα που παιζει στο μαγαζι
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Το για λίγους είναι σχετικό. Σίγουρα θα είναι μονο για ζευγάρια, άρα έτσι ναι, οι μπαλαντερ δεν.
Αλλά έτσι και αλλιώς δεν έμπαιναν Παρασκευή - Σάββατο εκεί. Παίζουν κρατήσεις;
Αλλά έτσι και αλλιώς δεν έμπαιναν Παρασκευή - Σάββατο εκεί. Παίζουν κρατήσεις;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.289
- Πόντοι
- 2.256
Πάντα ενημερωμένος ο κύριοςTo anonymous party ειναι 3ημερο και θα ειναι και στο κλαμπ και για λιγους ;)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Το θέμα είναι αυτοί οι λίγοι να μην είναι οι γνωστοί θαμώνες του κλαμπ που έχουν βαρεθεί και οι τοίχοι να βλέπουν τις φάτσες του και ν ακουνε τις μαλακίες που λένε. Συν ότι γαμιουνται οπότε το θυμηθούν και αφού τελειώσουν οι μαλακίες που έχουν να πουνTo anonymous party ειναι 3ημερο και θα ειναι και στο κλαμπ και για λιγους ;)
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.867
- Πόντοι
- 736
τι εγινε κωστακη δεν μπορεσες να κανεις κουμαντο στο αλλο και ηρθες και απο εδω? θα σε βαλουμε τροχονομο να μας λες πως το θες ..Το θέμα είναι αυτοί οι λίγοι να μην είναι οι γνωστοί θαμώνες του κλαμπ που έχουν βαρεθεί και οι τοίχοι να βλέπουν τις φάτσες του και ν ακουνε τις μαλακίες που λένε. Συν ότι γαμιουνται οπότε το θυμηθούν και αφού τελειώσουν οι μαλακίες που έχουν να πουν
ρε τον τυπο
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.231
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί ρε Κωστάκη δε μιλάς τόσο καιρό; Περιμένουν η Ράνια και ο Αντώνης να τους στείλεις τη λίστα με τα άτομα που θες να φέρουν. Εννοείται ότι όποιο ζευγάρι δε γαμηθεί, θα τρώει ban για ένα χρόνο. Είμαστε τώρα για να χαλάμε τις καρδιές μας.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τύπισσα πριν γράψεις την μαλακια σου διάβαζε τις προηγούμενες σελίδες του θρεντ.τι εγινε κωστακη δεν μπορεσες να κανεις κουμαντο στο αλλο και ηρθες και απο εδω? θα σε βαλουμε τροχονομο να μας λες πως το θες ..
ρε τον τυπο
Αν δεν έχεις σκοπό να γαμησεις/γαμηθεις ποιος ο λόγος να πας σε event ρε τύπε. Πήγαινε σε μια καφετέρια να πεις την μαλακια σου ή καλύτερα κάτσε σπίτι σου να μην ακούμε οι υπόλοιποι.Γιατί ρε Κωστάκη δε μιλάς τόσο καιρό; Περιμένουν η Ράνια και ο Αντώνης να τους στείλεις τη λίστα με τα άτομα που θες να φέρουν. Εννοείται ότι όποιο ζευγάρι δε γαμηθεί, θα τρώει ban για ένα χρόνο. Είμαστε τώρα για να χαλάμε τις καρδιές μας.
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 524
- Πόντοι
- 81
Μικρέ κωστακη δεν σε αφορα εδώ το θρεντ πάρε την βρώμα σου και φύγε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις