Isnaider88d
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Μόνος για ποτό π παίζει σε αυτά τα μαγαζιά; Και ναι πόσο κοστίζει;
τέτοιο ποσοστό περίμενα , δλδ 3 στα 10 ζευγάρια. μόνες γυναίκες εμφανίζονται ποτέ;Ναι υπάρχουν μερικα ζευγαρια που κανουν περατζαδα αλλα κοινο κοσμο εχουν περιπου στο 30%.
Λογικο ειναι αυτο. Μονο δυο μαγαζια ειναι οποτε ...
Και βέβαια!! Δύσκολα να τις εντοπίσεις όμως, συνήθως κάθονται με παρέα. Μην περιμένεις να τη δεις μόνη σε τραπέζι να πίνει το ποτό της!!τέτοιο ποσοστό περίμενα , δλδ 3 στα 10 ζευγάρια. μόνες γυναίκες εμφανίζονται ποτέ;
Παρέα εννοώντας ότι έχει πάρει ένα φίλο της κ έχει έρθει ή μπορεί να είναι μαζί με άλλο ζευγάρι ;Και βέβαια!! Δύσκολα να τις εντοπίσεις όμως, συνήθως κάθονται με παρέα. Μην περιμένεις να τη δεις μόνη σε τραπέζι να πίνει το ποτό της!!
Αν έρθει με φίλο της, δεν είναι single!!! Εγώ αυτές που ξέρω σίγουρα ότι είναι μπαλαντέρισσες, τις βλέπω πάντα με ζευγάρια παρέα !!!Παρέα εννοώντας ότι έχει πάρει ένα φίλο της κ έχει έρθει ή μπορεί να είναι μαζί με άλλο ζευγάρι ;
Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ζευγαριών που κάνουν περατζάδα και στα 3 μαγαζιά το Σάββατο!!τέτοιο ποσοστό περίμενα , δλδ 3 στα 10 ζευγάρια. μόνες γυναίκες εμφανίζονται ποτέ;
Εννοώ με φίλο της απλό χωρίς να είναι ζευγάρι απλώς για να μπουν στο μαγαζί κ μετά να είναι μπαλαντέρ ξεχωριστά σε αλλα ζευγάρια.Αν έρθει με φίλο της, δεν είναι single!!! Εγώ αυτές που ξέρω σίγουρα ότι είναι μπαλαντέρισσες, τις βλέπω πάντα με ζευγάρια παρέα !!!
Στείλε μου πμ να μου πεις τι ψάχνεις ακριβώς. Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω.
Αυτη ειναι μια διαφορά ακομα.Εννοώ με φίλο της απλό χωρίς να είναι ζευγάρι απλώς για να μπουν στο μαγαζί κ μετά να είναι μπαλαντέρ ξεχωριστά σε αλλα ζευγάρια.
Γίνεται!!!Εννοώ με φίλο της απλό χωρίς να είναι ζευγάρι απλώς για να μπουν στο μαγαζί κ μετά να είναι μπαλαντέρ ξεχωριστά σε αλλα ζευγάρια.
Μην παίρνεις όρκοΑυτη ειναι μια διαφορά ακομα.
Στο c4c δεν γινεται αυτο που περιγράφεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθεί μόνο άντρας σε ζευγαρια.
Ο guest είναι dj τύπε , οι γυναίκες θα μείνουν με εσώρουχα εξαρχής και οι άντρες κανονικά ντυμένοι. Δεν επιτρέπονται μαγιω σαγιονάρες και γενικά αμφίεση παραλίας. Λόγω ημέρας μαζεύονται λίγοι και καλοί για φουλ παιχνίδι. Μπαλαντερια δεν μπαίνουν σήμερα για όσους έχουν την απορία.Σημερα έχει secret night λέει από τις 21:30 με κάποιον guest, ξέρει κανείς τι είναι αυτό ;
O guest ειναι στριπερΟ guest είναι dj τύπε , οι γυναίκες θα μείνουν με εσώρουχα εξαρχής και οι άντρες κανονικά ντυμένοι. Δεν επιτρέπονται μαγιω σαγιονάρες και γενικά αμφίεση παραλίας. Λόγω ημέρας μαζεύονται λίγοι και καλοί για φουλ παιχνίδι. Μπαλαντερια δεν μπαίνουν σήμερα για όσους έχουν την απορία.
Είναι σίγουρο αυτό;;;Ο guest είναι dj τύπε , οι γυναίκες θα μείνουν με εσώρουχα εξαρχής και οι άντρες κανονικά ντυμένοι. Δεν επιτρέπονται μαγιω σαγιονάρες και γενικά αμφίεση παραλίας. Λόγω ημέρας μαζεύονται λίγοι και καλοί για φουλ παιχνίδι. Μπαλαντερια δεν μπαίνουν σήμερα για όσους έχουν την απορία.
Έλα ρε τύπε, δεν τον ήξεραO guest ειναι στριπερ
Παρεό; πήρες την περασμένη εβδομάδα;;;;Το Σάββατο 13/07 θα μοιράζουν δωρεάν μπλε μαντήλια για την παραλία, η γνωστή μαλακια που ξεκίνησε ότι κάτι ζευγάρια του πριβέ . Ακόμα δεν σκεφτήκανε τι μαντήλι θα φοράνε τα μπακουρια που παίζουν ακατάπαυστα την πουτσα τους στην παραλία
Με αυτή τη ζέστη και με τον κόσμο στις παραλίες... Δεν το βλέπω.αύριο λόγω του πάρτυ με το πριβέ αναμένεται να έχει πολύ κόσμο;