level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 524
- Πόντοι
- 81
Όχι ρε φίλε δεν είναι τα πράγματα έτσι. Το ότι υπάρχουν κάποιοι μίζεροι δεν σημαίνει ότι είμαστε στο 1930Ρε αρχοντα στην Ελλαδα εισαι , τη χωρα της ανασφαλειας
Όχι ρε φίλε δεν είναι τα πράγματα έτσι. Το ότι υπάρχουν κάποιοι μίζεροι δεν σημαίνει ότι είμαστε στο 1930Ρε αρχοντα στην Ελλαδα εισαι , τη χωρα της ανασφαλειας
Τυπε όσο υπάρχουν βλάκες σαν εσένα θα κοιμόμαστε χαμογελαστοί οι μύστες με την ξεφτίλα και το φαπιδι που έχετε αρπάξει εδώ μέσα. Ρούφα τώρα τα κατουρα μου και μπούλο από εδώ.
Τυπε άκουσα ότι παίζει πάρτι θεματικο Σαλόνικα στις 11/03. Βέβαια το διοργανώνουν κάτι μπαρμπαδια αλλά αν σε βολεύει τράβα.Κανένα πάρτι αυτό το σαββατοκύριακο καπου ; Θέλω να πάω με ένα καλό μωρό αλλά θέλει κάτι σε θεματική βραδιά
Ειλικρινά ήθελα να ξέρω ρε συ φίλε πόσο πολύ μαλακας παίζει να είσαι .. μπαίνεις σε όλα τα νήματα και τρολαρεις τους πάντες . Δηλαδή έλεος κόψε πια αυτή την μαλακιαΤυπε άκουσα ότι παίζει πάρτι θεματικο Σαλόνικα στις 11/03. Βέβαια το διοργανώνουν κάτι μπαρμπαδια αλλά αν σε βολεύει τράβα.
Παντως εχει δικιο οτι παιζει τετοιο παρτυ ;)Ειλικρινά ήθελα να ξέρω ρε συ φίλε πόσο πολύ μαλακας παίζει να είσαι .. μπαίνεις σε όλα τα νήματα και τρολαρεις τους πάντες . Δηλαδή έλεος κόψε πια αυτή την μαλακια
Παρε τηλεφωνο να δεις... Πηγαινε απο εκει... Να μας πεις και εντυπωσεις...Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κανένα πάρτυ στο μαγαζί το Σάββατο; Θέλω να πάω με τη κοπέλα μου , καυλωμένη για 4αδα
Μηπως πηγες εσυ;;Χθες είχε βραδιά γνωριμίας στο κλαμπ και σήμερα πάρτι σε δικό τους ιδιωτικό χώρο σε συνεργασία με το γνωστό σάιτ. Γνωριστήκατε καλά όσοι πήγατε χθες??
Όχι τυπε, αν και οι τιμές του συγκεκριμένου κλαμπ είναι λογικές.Μηπως πηγες εσυ;;
Α ναι... Και γιατι δεν πηγες; Να μας πεις νεα...Τι εγινε;; Στο παρτυ θα πας;;Όχι τυπε, αν και οι τιμές του συγκεκριμένου κλαμπ είναι λογικές.
Είχα σκοπια τυπε αλλιώς θα πήγαινα.Α ναι... Και γιατι δεν πηγες; Να μας πεις νεα...Τι εγινε;; Στο παρτυ θα πας;;
Τι να λεμε τωρα. Απλα δεν υπηρχε.Χθες είχε βραδιά γνωριμίας στο κλαμπ και σήμερα πάρτι σε δικό τους ιδιωτικό χώρο σε συνεργασία με το γνωστό σάιτ. Γνωριστήκατε καλά όσοι πήγατε χθες??
Τι να λεμε τωρα. Απλα δεν υπηρχε.
Εαν θελεις παιδικο σταθμο στο αλλο μαγαζι.Ηλικίες απο 35 και κάτω παίζουν ; Ή είναι τα περισσότερα ζευγάρια 40 και άνω;