Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Φίλε μια χαρά τα περιγράφεις και φαίνεσαι και σοβαρός. Την ανάγκη όμως που έχετε κάποιοι να ξεμπροστιάζετε αυτούς που κάνουν παιχνίδι και πολύ περισσότερο μια πρόθυμη γυναίκα όπως αναφέρεις από που απορρέει ? Για να πετάγεται μετά ο κάθε σάχλας να γράφει μαλακίες? Όπως και έγινε δηλαδή
Τυπε μια χαρά τα έγραψε ο μύστης, εσύ είσαι βλάκας και δεν τα κατάλαβες.

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
211
Πόντοι
21
Φίλε μια χαρά τα περιγράφεις και φαίνεσαι και σοβαρός. Την ανάγκη όμως που έχετε κάποιοι να ξεμπροστιάζετε αυτούς που κάνουν παιχνίδι και πολύ περισσότερο μια πρόθυμη γυναίκα όπως αναφέρεις από που απορρέει ? Για να πετάγεται μετά ο κάθε σάχλας να γράφει μαλακίες? Όπως και έγινε δηλαδή
εγω απλα την ανεφερα..αφου ηταν εκει!
απο κει και περα ο καθενας λεει οτι του αναλογει..

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
εγω απλα την ανεφερα..αφου ηταν εκει!
απο κει και περα ο καθενας λεει οτι του αναλογει..
Όχι φίλε μου ο καθένας έχει την υποχρέωση και μάλιστα επιβάλλεται να σέβεται τους άλλους που δεν τον ενοχλούν. Και εάν θέλεις να ξεφουρνίζεις τις προσωπικές στιγμές του καθένα εν αγνοία του να ξέρεις ότι παίρνεις και το μερίδιο της ευθύνης των πράξεων σου. Στην επόμενη επίσκεψή σου στο μαγαζί να πας να ενημερώσεις την κυρία και τον συνοδό της για αυτά που έγραψες να δούμε τι θα γίνει. Έχεις τα κότσια να το κάνεις?? Και ενημέρωσε και το μαγαζί που σου έδωσε την ευκαιρία να ξεδώσεις. Γιατί εγώ προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω όταν βλέπω ανθρώπους να συμπεριφέρονται τόσο ανώριμα.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Τυπε μια χαρά τα έγραψε ο μύστης, εσύ είσαι βλάκας και δεν τα κατάλαβες.
Το ποιος είναι βλάκας άστο δεν χρειάζεται αποδείξεις. Και να σε ρωτήσω και κάτι.... σε αυτό το μαγαζί σου επιτρέπουν την είσοδο??

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
211
Πόντοι
21
Το ποιος είναι βλάκας άστο δεν χρειάζεται αποδείξεις. Και να σε ρωτήσω και κάτι.... σε αυτό το μαγαζί σου επιτρέπουν την είσοδο??
οταν εχει παρτυ που δεχεται και μονους αντρες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Όχι φίλε μου ο καθένας έχει την υποχρέωση και μάλιστα επιβάλλεται να σέβεται τους άλλους που δεν τον ενοχλούν. Και εάν θέλεις να ξεφουρνίζεις τις προσωπικές στιγμές του καθένα εν αγνοία του να ξέρεις ότι παίρνεις και το μερίδιο της ευθύνης των πράξεων σου. Στην επόμενη επίσκεψή σου στο μαγαζί να πας να ενημερώσεις την κυρία και τον συνοδό της για αυτά που έγραψες να δούμε τι θα γίνει. Έχεις τα κότσια να το κάνεις?? Και ενημέρωσε και το μαγαζί που σου έδωσε την ευκαιρία να ξεδώσεις. Γιατί εγώ προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω όταν βλέπω ανθρώπους να συμπεριφέρονται τόσο ανώριμα.
Τυπε δεν σε είχε καμία ανάγκη το κλαμπ. Μείνε σπίτι να τα λες με την χούφτα σου.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
οταν εχει παρτυ που δεχεται και μονους αντρες
Τι σημαίνει αυτό??? Όταν έχει πάρτι και δέχεται μόνους άντρες του δίνει το κλαμπ και το δικαίωμα να γράφουν όπου θέλουν ότι θέλουν? Τι παπαριά ήταν αυτή που είπες. Γιατί δεν το γράφεις με το ονοματεπώνυμο σου και χρησιμοποιείς ψευδώνυμο?? Σε κάθε περίπτωση δεν έχω την διάθεση να το αναλύσω. Νομίζω ότι τα αυτονόητα δεν πρέπει να τα λέμε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Όχι τυπε, κάθομαι απ έξω και ρωτάω τους περαστικούς τι παίζει μέσα και μετά τα ποσταρω εδώ.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για αυτό όλους τους ρωτάς μονίμως να σου δώσουν ενημέρωση. Συνεχίζω να σε ρωτάω μπαίνεις γιατί από όσο έχεις πει έχεις φάει πόρτα από το Νιρβάνα και από το 2+2. Τυχαίο???? Γιατί νομίζεις ότι μπορείς να κράζεις όποιον γουστάρεις μέσα από εδώ. Ε δεν μπορείς πάρε το χαμπάρι

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
211
Πόντοι
21
Τι σημαίνει αυτό??? Όταν έχει πάρτι και δέχεται μόνους άντρες του δίνει το κλαμπ και το δικαίωμα να γράφουν όπου θέλουν ότι θέλουν? Τι παπαριά ήταν αυτή που είπες. Γιατί δεν το γράφεις με το ονοματεπώνυμο σου και χρησιμοποιείς ψευδώνυμο?? Σε κάθε περίπτωση δεν έχω την διάθεση να το αναλύσω. Νομίζω ότι τα αυτονόητα δεν πρέπει να τα λέμε
το προβλημα σου ποιο ειναι?
εδω δεν ειμαστε για να γραφουμε το τι συμβαινει?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για αυτό όλους τους ρωτάς μονίμως να σου δώσουν ενημέρωση. Συνεχίζω να σε ρωτάω μπαίνεις γιατί από όσο έχεις πει έχεις φάει πόρτα από το Νιρβάνα και από το 2+2. Τυχαίο???? Γιατί νομίζεις ότι μπορείς να κράζεις όποιον γουστάρεις μέσα από εδώ. Ε δεν μπορείς πάρε το χαμπάρι
Φυσικά και μπορώ, πάρε άλλη μια φαπα και μπούλο, εκπροσωπε-αντιπροσωπε του νιρβάνα και 2+2.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
το προβλημα σου ποιο ειναι?
εδω δεν ειμαστε για να γραφουμε το τι συμβαινει?
Καλά είσαι και εσύ αλλού. Όχι ρε φιλαράκο δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και εάν δεν μπορείς να το καταλάβεις έχεις και εσύ πρόβλημα. Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να πάω σε ένα μαγαζί που την άλλη μέρα κάποιος ανεγκέφαλος που έχει περάσει στην τελική και αυτός καλά να κάτσει να γράψει τι έκανα με την δικιά μου. Κατανοητό????

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Καλά είσαι και εσύ αλλού. Όχι ρε φιλαράκο δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και εάν δεν μπορείς να το καταλάβεις έχεις και εσύ πρόβλημα. Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να πάω σε ένα μαγαζί που την άλλη μέρα κάποιος ανεγκέφαλος που έχει περάσει στην τελική και αυτός καλά να κάτσει να γράψει τι έκανα με την δικιά μου. Κατανοητό????
Να μην ξαναπάς ρε βλάκα τότε, ότι γουστάρει θα γράφει ο μύστης στο θρεντ. Κατανοητό??

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
211
Πόντοι
21
οποτε μη πας ρε φιλε
για να εισαι εδω μεσα καποιο λογο εχεις
κανε μας τη χαρη..δν ανεβασαμε φωτο..δν καναμε περιγραφη..θιχτηκες κιολας
το νημα για αυτο υπαρχει
τι διαολο??που νομιζεις οτι βρισκεσαι??

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Φυσικά και μπορώ, πάρε άλλη μια φαπα και μπούλο, εκπροσωπε-αντιπροσωπε του νιρβάνα και 2+2.
άσε ρε με τις φάπες τις ψεύτικες. Και με τα εύκολα εδώ μέσα των αντιπροσώπων και εκπροσώπων. Έχεις τα κότσια να πας να τους πεις στα παιδιά που έχουν το μαγαζί ποιος είσαι και τι γράφεις????? Τα έχεις ψευτόμαγκα ???? Εσένα το μόνο σε ενδιαφέρει είναι το σαη όπως το λες και να πάνε να γαμηθούν όλοι. Νομίζεις ότι θα σε αφήσουν έτσι????

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
οποτε μη πας ρε φιλε
για να εισαι εδω μεσα καποιο λογο εχεις
κανε μας τη χαρη..δν ανεβασαμε φωτο..δν καναμε περιγραφη..θιχτηκες κιολας
το νημα για αυτο υπαρχει
τι διαολο??που νομιζεις οτι βρισκεσαι??
ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα δηλαδή

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
άσε ρε με τις φάπες τις ψεύτικες. Και με τα εύκολα εδώ μέσα των αντιπροσώπων και εκπροσώπων. Έχεις τα κότσια να πας να τους πεις στα παιδιά που έχουν το μαγαζί ποιος είσαι και τι γράφεις????? Τα έχεις ψευτόμαγκα ???? Εσένα το μόνο σε ενδιαφέρει είναι το σαη όπως το λες και να πάνε να γαμηθούν όλοι. Νομίζεις ότι θα σε αφήσουν έτσι????
Ρε πάρε μπούλο από το θρεντ που θα σου δώσουμε και αναφορά τι θα γράφουμε βλάκα. Άρπαξε την φαπα σου και τράβα άλλου να κλάψεις καθυστερημένε.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Ρε πάρε μπούλο από το θρεντ που θα σου δώσουμε και αναφορά τι θα γράφουμε βλάκα. Άρπαξε την φαπα σου και τράβα άλλου να κλάψεις καθυστερημένε.
Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχεις τα κότσια. Εγώ να κλάψω? μα τι είναι αυτά που λες? Εσύ με αυτά που γράφεις θα έπρεπε να ανησυχείς. Εγώ δεν έχω θίξει κανένα ούτε πρόσωπα ούτε επιχειρήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom