Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.957
Πόντοι
7.885
Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχεις τα κότσια. Εγώ να κλάψω? μα τι είναι αυτά που λες? Εσύ με αυτά που γράφεις θα έπρεπε να ανησυχείς. Εγώ δεν έχω θίξει κανένα ούτε πρόσωπα ούτε επιχειρήσεις.
Τυπε σε κατουραω εσένα και όλους όσους θίχτηκαν. Σ έχω στην φαπα εδώ μέσα και χαίρομαι που έχεις ανάγκη ακόμη περισσότερη. Τα σχόλια και οι κριτικές που γράφονται εδώ μέσα από τους μύστες είναι όλα αληθή. Αν δεν αρέσουν σ εσένα στ @ρχιδια μας. Δεν δίνω αναφορά σε κανέναν τι θα γράφω. Τον μπούλο τώρα από το θρεντ.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
536
Πόντοι
81
Τυπε σε κατουραω εσένα και όλους όσους θίχτηκαν. Σ έχω στην φαπα εδώ μέσα και χαίρομαι που έχεις ανάγκη ακόμη περισσότερη. Τα σχόλια και οι κριτικές που γράφονται εδώ μέσα από τους μύστες είναι όλα αληθή. Αν δεν αρέσουν σ εσένα στ @ρχιδια μας. Δεν δίνω αναφορά σε κανέναν τι θα γράφω. Τον μπούλο τώρα από το θρεντ.
Τύπε κατούρα όσο θες. Όταν θα κληθείς να τα πιεις θα σε ζορίσει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.957
Πόντοι
7.885
Τύπε κατούρα όσο θες. Όταν θα κληθείς να τα πιεις θα σε ζορίσει.
Τυπε όσο υπάρχουν βλάκες σαν εσένα θα κοιμόμαστε χαμογελαστοί οι μύστες με την ξεφτίλα και το φαπιδι που έχετε αρπάξει εδώ μέσα. Ρούφα τώρα τα κατουρα μου και μπούλο από εδώ.

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
235
Πόντοι
21
απλα μια κουβεντα για το χτεσινο παρτυ στη βιλα του c4c
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.239
Πόντοι
3.846
παίκτη το πάρτι ήταν με κρατήσεις που εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα

ekaliotiszeus!

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
H θεματική βραδιά στη βίλα αφορούσε μόνο ζευγάρια. Ασυνόδευτοι άνδρες (baladeur) ΔΕΝ συμμετείχαν!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.239
Πόντοι
3.846
ναι αυτό το θεώρησα αυτονόητο. Η Ράνια πάντως είχε πει ότι το show στην αρχή θα ήταν εντυπωσιακό. Επιβεβαιώνουν όσοι πήγαν;

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
784
Πόντοι
86
ναι αυτό το θεώρησα αυτονόητο. Η Ράνια πάντως είχε πει ότι το show στην αρχή θα ήταν εντυπωσιακό. Επιβεβαιώνουν όσοι πήγαν;
Το show πού λες ήταν πράγματι εντυπωσιακό όπως κάθε χρόνο και μεγάλο σε διάρκεια. Με την μόνη διαφορά ότι αναφέρεσε στο μαγαζί και όχι στην βίλα. Εκεί είχε αλλά show

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.239
Πόντοι
3.846
Αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη. Νόμιζα ότι το show ήταν στο πάρτι στη βίλα. Δεν πήγα οπότε δεν έχω άποψη.

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
126
Πόντοι
0
Ο φίλος που μου είπε σε προσωπικό μήνυμα ότι πήγε στη βίλα μπορεί να σχολιάσει και να λύσει όλες τις απορίες.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
784
Πόντοι
86
Ο φίλος που μου είπε σε προσωπικό μήνυμα ότι πήγε στη βίλα μπορεί να σχολιάσει και να λύσει όλες τις απορίες.
Προφανώς ήταν για ζευγάρια μόνο. Οπότε οποιαδήποτε μορφή σχολιασμού εμπίπτει στην κατηγορία κουτσομπολιόυ. Και εάν πήγε κάποιος και αρχίσει και εκθέτει καταστάσεις δεν νομίζω να είναι και το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει.

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
126
Πόντοι
0
Προφανώς ήταν για ζευγάρια μόνο. Οπότε οποιαδήποτε μορφή σχολιασμού εμπίπτει στην κατηγορία κουτσομπολιόυ. Και εάν πήγε κάποιος και αρχίσει και εκθέτει καταστάσεις δεν νομίζω να είναι και το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει.
Οι απορίες που αφορούν ερωτήσεις όπως "είχε θεματική βραδυα στη βίλλα η στο κλαμπ" ,"ειχε show", "'εγινε η συγκέντρωση η είχε αναβολή" κ.α. δεν εμπίμπει στην κατηγορία του κουτσομπολιού ούτε εκθέτει καταστάσεις .
Εξάλλου από τις κριτικές που έχουν ανέβει είναι βέβαιο ότι όσοι πηγαίνουν ως ζευγάρια πρώτα προστατεύουν τους εαυτούς τους και μετά τους υπόλοιπους.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.239
Πόντοι
3.846
Κατανοώ τους ενδοιασμούς σου ,εδώ δε ζητήσαμε να πούμε ποιος πήγε με ποια, αν θέλει κάποιος ας έλεγε κάτι για το show (τι ήταν περίπου) ή αν πήγε κοσμος ή όχι. Αν δε θέλει ,ας μη γράψει τίποτα.

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
235
Πόντοι
21
δεν καταλαβαινω το λογο του να μη σχολιασουμε το παρτυ στη βιλα..
αναφεραμε ονοματα?
ανεβασαμε φωτο?
ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια γενικα..ενα πολυ ομορφο βραδυ..που ολα τα ζευγαρια περασαν καλα!
δν μετρησα ζευγαρια..αλλα πανω απο 20..
απλα η φαση της βιλας δν εχει σχεση με το μαγαζι..προτιμω σιγουρα τη βιλα..εισαι πιο ανετα αλλα νιωθεις κ πιο ετοιμος για παιχνιδι

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

ekaliotiszeus!

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Γίνε σαφέστερος, τι εννοείς "ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ" με πολλά θαυμαστικά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.239
Πόντοι
3.846
Καλύτερα να το κόψουμε εδώ. Ίσως δε μπορούν να δώσουν λεπτομέριες δημοσια αυτοί που πήγαν.

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Είχα την εντύπωση από εμπειρία τουριστών που έχω γνωρίσει κατά καιρούς ότι σε τέτοια μέρη πάνε άνθρωποι χαλαροί χωρίς κόμπλεξ που θέλουνε να ζήσουν ξέγνοιαστε στιγμές. Διαβάζοντας διάφορα μηνύματα βλέπω ότι υπάρχει πολύ άγχος πίεση και από αρκετούς αγένεια και έλλειψη στοιχειώδες σεβασμού. Καμία σύγκριση με την λογική και την ιδεολογία ενός ζευγαριού swinger

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Είχα την εντύπωση από εμπειρία τουριστών που έχω γνωρίσει κατά καιρούς ότι σε τέτοια μέρη πάνε άνθρωποι χαλαροί χωρίς κόμπλεξ που θέλουνε να ζήσουν ξέγνοιαστε στιγμές. Διαβάζοντας διάφορα μηνύματα βλέπω ότι υπάρχει πολύ άγχος πίεση και από αρκετούς αγένεια και έλλειψη στοιχειώδες σεβασμού. Καμία σύγκριση με την λογική και την ιδεολογία ενός ζευγαριού swinger
Ρε αρχοντα στην Ελλαδα εισαι , τη χωρα της ανασφαλειας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom