Nikolas8833
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
δηλαδη?Θα γίνει πιο 2+2 φάση
δηλαδη?Θα γίνει πιο 2+2 φάση
Γάμα το, άμα δεν καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα...δηλαδη?
Εγώ που πήγα πιο πολύ ελληνικά έπαιζαν...Να κανουν και καμια βραδια με ελληνικα καψουρο τραγουδα να γουσταρουμε και οι υπολοιποι. Ολο ξενα ξενα αηδιασαμε πλεον.
Που καθόσουν ?Πήγαμε χθες. Είχε πάρτι για τα 5 χρόνια. Πολύ καλή ατμόσφαιρα, η γυναίκα ιδιοκτήτρια (Ράνια αν θυμάμαι καλά) είναι η πρώτη που σε καλωσορίζει και σου λέει για το μαγαζί. Ήταν η πρώτη φορά εκεί και μας είπε ότι λόγω γενεθλίων θα είναι πιο χαλαρή η ατμόσφαιρα. Από Τετάρτη και μετά θα γίνει ερωτική...
εσυ που καθοσουν;Που καθόσουν ?
Στην μεγαλη παρεα στο βαθος δίπλα στην σκηνή αριστεράεσυ που καθοσουν;
Εγώ στο μπαρΣτην μεγαλη παρεα στο βαθος δίπλα στην σκηνή αριστερά
Ούτε καν θα ξέρω ποιος είσαι αφού εκεί ήταν πολλοίΕγώ στο μπαρ
Εγώ στο μπαρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε καν θα ξέρω ποιος είσαι αφού εκεί ήταν πολλοί
πρεπει να μπουμε στο μυαλο σου για να καταλαβουμε τι εννοεις?οταν γραφεις κατι υποστηριξε το ρε φιλε..λες θα γινει 2+2??τι διαολο δν μπορεις να πεις??Γάμα το, άμα δεν καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα...
Εγώ που πήγα πιο πολύ ελληνικά έπαιζαν...
Δεν μπορώ να το υποστηρίξω, ούτε να στο ζωγραφίσω. Είμαι βλάκας... Οκ;πρεπει να μπουμε στο μυαλο σου για να καταλαβουμε τι εννοεις?οταν γραφεις κατι υποστηριξε το ρε φιλε..λες θα γινει 2+2??τι διαολο δν μπορεις να πεις??
εσυ σχολιαζεις και μετα ζητας και τα ρεσταΔεν μπορώ να το υποστηρίξω, ούτε να στο ζωγραφίσω. Είμαι βλάκας... Οκ;
Μην με ενοχλείς άλλο
Εγώ δεν σχολίασα κάτι δικό σου βλακακο.εσυ σχολιαζεις και μετα ζητας και τα ρεστα
Ούτε νομίζω ότι είναι το νήμα σου εδώ πανιβλακακο..Εγώ δεν σχολίασα κάτι δικό σου βλακακο.
Εντάξει ενα δίκιο το έχει. Έκανες μια δήλωση για το μαγαζί, υποστηρίζοντας οτι αλλάζει φιλοσοφία και μετά αρνεισαι να δώσεις διευκρινίσειςΕγώ δεν σχολίασα κάτι δικό σου βλακακο.
Είπα και γω μόνο εγώ ειμαι τρελοςΕντάξει ενα δίκιο το έχει. Έκανες μια δήλωση για το μαγαζί, υποστηρίζοντας οτι αλλάζει φιλοσοφία και μετά αρνεισαι να δώσεις διευκρινίσεις
Καταρχην γιατί χαρακτηριζεις; αναφέρεσαι σε κάτι κ δν μπορείς να το υποστηρίξεις.. Κρύψου πίσω απο την οθονη τώρα αιντε πρωί πρωί.. Αν δν ξέρεις απλα μη σχολιάζειςΟύτε νομίζω ότι είναι το νήμα σου εδώ πανιβλακακο..
Στο ξαναλέω μην ενοχλείς, θες και να το ζωγραφίσω;
Από που; Εδώ πάντως μια χαρά το βλέπω.Σβήστηκε το νήμα του 2+2 βλέπω.
Kι αυτό τι είναι;εννοεις του c4c
ωπα λαθος δικο μ..καλα λεει..το 2+2 δν το εμφανιζει σαν θεμα