Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 746
- Πόντοι
- 81
Ειχαμε παει και εμεις. Πραγματικά χαμός.Χθεσινη επισκεψη στο ναο...
Πολυς λαος απο ολες τις ηλικιες. Γενικα χαλαρα, μεγαλο μαγαζι. Παρεΐστικο αρκετα καθως πολυς κοσμος εμοιαζε να γνωριζεται μεταξυ τους. Γενικα δεν ειχα δοκιμασει μεχρι τελευταια αυτα τα μαγαζια... Δεν πιστευα καν οτι παιζει κατι τετοιο στην Ελλαδα. Ακομα και οι κριτικες που διάβαζα απο νικ νειμ που δεν τα γνωριζω δεν ηξερα σε τί ποσοστο μπορει να παιζει αυτο που διαβαζα... Τελικα παρα το ταμπου της Ελληνικης κοινωνιας υπαρχει κοσμος ανοιχτομυαλος που κανει οτι γουσταρει.
Καποιοι χοροι στην πιστα για να ζεσταινεται η ατμοσφαιρα κατα συχνα διαστηματα. Επαιξε και ενας full nude χορος απο τουμπανοκοριτσο που δαχτυλιαστηκε και λιγο μονη της επι σκηνης.
Μεχρι αργα δεν επαιζε κατι στο play room... Μεχρι που ανεβηκαν κατι ζευγαρια, οποτε ακολουθησα και εγω με τη δικια μου. Πανω παιξαμε μονοι μας γιατι δεν ηθελε κατι περισσοτερο η δικια μου. Αλλά είχαμε ωραιες λάγνες ματιες με 1-2 κοριτσια οπου κοιτιομασταν οταν πηδουσα τη δικιά μου. Γενικα ικανοποιητική βραδυα. Οπως και ικανοποιητικη η υποδοχη απο την εισοδο, μεχρι και τα κοριτσια στο σερβις των ποτων.
Αμα καποιος ηταν χτες στο μαγαζι και θελει ας στειλει πμ για καβλαντα και σχολιασμο...
Αυτο που λες ειναι ετσι ακριβως. ολα τα λεφτα το τουμπανο απο εξωτερικο