bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 5.916
Για Κάρλα κανα νέο...;
πρεπει να σταματησε
Για Κάρλα κανα νέο...;
πρεπει να σταματησε
Το χάσαμε το κορμί...
New entry Αναστασία εκ Ρουμανίας ωραίο αψηλό μελαχροινό Mid 20s με όμορφα μάτια μακρί μαλί στητό στήθος ωραίο κωλαράκι και ...ποδάρες!! Συνεννόηση Αγγλικά Only (δήλωσε πρόσφατη στην Ελλάδα). Καλή φάση, ευχάριστη στην παρέα και prive all the way!!
Δηλαδή πριβέ;;;Την πήρες;;;
Δηλαδή πριβέ;;;Την πήρες;;;
προφανώς προφανώς!
50 ή 100 μπριζόλα παίζει;;;Και αν ναι περιμένω ενημέρωση...!
Κορινα Μολδαβεζα (απο Princess), με λιγα κιλακια παραπανω στην κοιλιτσα της, κωλος και ποδια τελεια οπως παλια, προσωπο μες στην καυλα και η ρωγα τεραστια (μπορεις να κρεμασεις το μπουφαν σου ανετα) ... εννοειται οτι πηρα χωρο και πυρφορησα μαζι της σαν σχολιαροπαιδο ... αξιζει τον κοπο οι παλιοι να θυμηθουν και οι νεοι να μαθουν
Πέρασμά απο το ιδρυμα πριν μερικες μερες ειχα να παω 6 μηνες κ βαλε.
Απο γυναικες αν εξαιρεσεις 1.2 οι υπολοιπες μετριες.
.....Καμία κοπέλα θυμάσαι από το ρόστερ;;;
Πρόσφατο πέρασμα από εδώ μετά από αρκετό καιρό. Έχουμε και λέμε:
Νατάσσα απούσα Ρουμανία :'(
Αντριάννα μόλις επέστρεψε από άδεια. Αυτή έχει ομορφύνει. Θα την τιμούσα αλλά την είχε ένας μπαρμπας και κέρναγε αβέρτα οπότε δεν κουνιόταν από εκεί.
Μαράκι επέστρεψε και αυτή πριν μια εβομάδα μες στην καύλα το μωρό ετιμήθει στο πριβέ!!
Κορίνα απουσίαζε...
Από καινούργιες διέκρινα την Μήλα από Ουκρανία πιτσιρίκα, ξανθό ψηλό ποδάρες πανέμορφα μάτια αλλά στο πριβέ μου είπε δεν το πάει το γράμμα... >
Κατερίνα μελαχρινό μικρό κι αυτό αδύνατο όχι για τα γούστα μου μου είπε πάει πριβέ, για μπριζόλα αλλά δεν κάνει
Γενικά είχε αρκετές κοπέλες, καλής εμφάνισης!