bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
θελω λεπτομερειες παρακαλω...με πμ,ξερεις εσυ ;)
we all need information
θελω λεπτομερειες παρακαλω...με πμ,ξερεις εσυ ;)
τύπε μου είδες την κάρλα μήπως?
Πάει το χάσαμε το κορμί....
Έτσι φαίνεται. :'( :'(
Την κέρδισε η ...επιστήμη όμως. ;)
Έτσι φαίνεται. :'( :'(
Την κέρδισε η ...επιστήμη όμως. ;)
γεια σου ρε υπουργαρα παιχταρα.Οπως ημουνα πυρωμενος περασα την Παρασκευη ετουτη με τον Προεδρο.
Κορινα Μολδαβεζα (απο Princess), με λιγα κιλακια παραπανω στην κοιλιτσα της, κωλος και ποδια τελεια οπως παλια, προσωπο μες στην καυλα και η ρωγα τεραστια (μπορεις να κρεμασεις το μπουφαν σου ανετα) ... εννοειται οτι πηρα χωρο και πυρφορησα μαζι της σαν σχολιαροπαιδο ... αξιζει τον κοπο οι παλιοι να θυμηθουν και οι νεοι να μαθουν
Μισελ (απο Ρας) ... μεταξενιο δερμα και βυζαρες απο Ουκρανια αυτονομιστες ... δεν τη δοκιμασα και ακομα μουτζωνω την κωλοφατσα μου
Ειχε και 2-3 αλλα καυλοραπανα αλλα δεν μου ηρθαν.
Γενικα το μαγαζι αξιζει για μια επισκεψη.
Αντε καλα Χριστουγεννα να εχουμε.
γεια σου ρε υπουργαρα παιχταρα.
Ο παπιος σε ψαχνει.
Χα,χα,χα,χα.
Κάρλα άφαντη Υπουργέ;;;;Η Ρουμάνα αν τη ξέρεις και θυμάσαι;;;
Ποιος το γαμει το Φεθρυ .... πανε αυτα τωρα !!!!!!!!
Η Καρλα ειναι στο Σταρ καυλιαρη μου. Με πολλα κιλα αλλα η καυλοφατσα της με πυρωνει. Την εχω παρει απλο χορο και πριβε. Στο πριβε δεν εκανε γλωσσιδια και φραπελια. Μου ειπε να παρω κι αλλο πριβε για να μου τα κανει. Παντως παρολο που ειναι μεσα στην κυτταριτιδα εμενα με καυλωσε και αν παω ξανα Σταρ θα την ξαναεπαιρνα για τις γλυψω τις πατσιες της. Επισης φιλοι μου την εχουν δει εξω με γκομενο οποτε οι αγαπουληδες να κανουν περα.
Καρλα ρουμανα που δουλευε παλια στο Μουσες.
Ναι και πιο παλιά Λολίτα...Μελαχρινή με ωραίο σχετικά σώμα...
Respect θα περάσω να τσεκάρω...
Λολιτα δεν τη θυμαμαι. Μελαχροινη οχι ... παντα ξανθια και οχι "ωραιο σχετικα" σωμα .... σωμα παλαβο με μπουταρες σαν του Στρατου Αποστολακη !!!!!!!!!!
Δεν ξερω μηπως λεμε αλλη ....
εμφανιστικε σημερα για δουλεια με τα καινουργια βυζια της maria ilina.νομιζω οτι ταιριαζοθν με το κολαρακι της τωρα.το θεμα ειναι μεχρι που αφηνει να την τσεκαρεις.εχω στανταρακι την μελα με την οποια και ασχολουμαι αλλα αν ξερει κανεις αν αξιζει στο πριβε η μαρια να κανω μια προσπαθεια