Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Οπως ημουνα πυρωμενος περασα την Παρασκευη ετουτη με τον Προεδρο.

Κορινα Μολδαβεζα (απο Princess), με λιγα κιλακια παραπανω στην κοιλιτσα της, κωλος και ποδια τελεια οπως παλια, προσωπο μες στην καυλα και η ρωγα τεραστια (μπορεις να κρεμασεις το μπουφαν σου ανετα) ... εννοειται οτι πηρα χωρο και πυρφορησα μαζι της σαν σχολιαροπαιδο ... αξιζει τον κοπο οι παλιοι να θυμηθουν και οι νεοι να μαθουν

Μισελ (απο Ρας) ... μεταξενιο δερμα και βυζαρες απο Ουκρανια αυτονομιστες ... δεν τη δοκιμασα και ακομα μουτζωνω την κωλοφατσα μου

Ειχε και 2-3 αλλα καυλοραπανα αλλα δεν μου ηρθαν.

Γενικα το μαγαζι αξιζει για μια επισκεψη.

Αντε καλα Χριστουγεννα να εχουμε.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Οπως ημουνα πυρωμενος περασα την Παρασκευη ετουτη με τον Προεδρο.

Κορινα Μολδαβεζα (απο Princess), με λιγα κιλακια παραπανω στην κοιλιτσα της, κωλος και ποδια τελεια οπως παλια, προσωπο μες στην καυλα και η ρωγα τεραστια (μπορεις να κρεμασεις το μπουφαν σου ανετα) ... εννοειται οτι πηρα χωρο και πυρφορησα μαζι της σαν σχολιαροπαιδο ... αξιζει τον κοπο οι παλιοι να θυμηθουν και οι νεοι να μαθουν

Μισελ (απο Ρας) ... μεταξενιο δερμα και βυζαρες απο Ουκρανια αυτονομιστες ... δεν τη δοκιμασα και ακομα μουτζωνω την κωλοφατσα μου

Ειχε και 2-3 αλλα καυλοραπανα αλλα δεν μου ηρθαν.

Γενικα το μαγαζι αξιζει για μια επισκεψη.

Αντε καλα Χριστουγεννα να εχουμε.
γεια σου ρε υπουργαρα παιχταρα.
Ο παπιος σε ψαχνει.
Χα,χα,χα,χα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
γεια σου ρε υπουργαρα παιχταρα.
Ο παπιος σε ψαχνει.
Χα,χα,χα,χα.

Ποιος το γαμει το Φεθρυ .... πανε αυτα τωρα !!!!!!!!

Κάρλα άφαντη Υπουργέ;;;;Η Ρουμάνα αν τη ξέρεις και θυμάσαι;;;

Η Καρλα ειναι στο Σταρ καυλιαρη μου. Με πολλα κιλα αλλα η καυλοφατσα της με πυρωνει. Την εχω παρει απλο χορο και πριβε. Στο πριβε δεν εκανε γλωσσιδια και φραπελια. Μου ειπε να παρω κι αλλο πριβε για να μου τα κανει. Παντως παρολο που ειναι μεσα στην κυτταριτιδα εμενα με καυλωσε και αν παω ξανα Σταρ θα την ξαναεπαιρνα για τις γλυψω τις πατσιες της. Επισης φιλοι μου την εχουν δει εξω με γκομενο οποτε οι αγαπουληδες να κανουν περα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Ποιος το γαμει το Φεθρυ .... πανε αυτα τωρα !!!!!!!!

Η Καρλα ειναι στο Σταρ καυλιαρη μου. Με πολλα κιλα αλλα η καυλοφατσα της με πυρωνει. Την εχω παρει απλο χορο και πριβε. Στο πριβε δεν εκανε γλωσσιδια και φραπελια. Μου ειπε να παρω κι αλλο πριβε για να μου τα κανει. Παντως παρολο που ειναι μεσα στην κυτταριτιδα εμενα με καυλωσε και αν παω ξανα Σταρ θα την ξαναεπαιρνα για τις γλυψω τις πατσιες της. Επισης φιλοι μου την εχουν δει εξω με γκομενο οποτε οι αγαπουληδες να κανουν περα.

ρε είσαι σίγουρος ότι είναι στο στάρ????? ξέρεις για ποιά κάρλα ομιλούμε???

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
όσο για μισελ μη τρελλαίνεσαι...δεν κάνει παπάδες στα πατάρια....ωραία μιλφάρα αλλά δεν...εκτός αν άλλαξε πολιτική η ίδια λόγω αναδουλειών όπως έχουν κάνει αρκετές από δαύτες :hi:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καρλα ρουμανα που δουλευε παλια στο Μουσες.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ναι και πιο παλιά Λολίτα...Μελαχρινή με ωραίο σχετικά σώμα... :kneel:
Respect θα περάσω να τσεκάρω...

Λολιτα δεν τη θυμαμαι. Μελαχροινη οχι ... παντα ξανθια και οχι "ωραιο σχετικα" σωμα .... σωμα παλαβο με μπουταρες σαν του Στρατου Αποστολακη !!!!!!!!!!

Δεν ξερω μηπως λεμε αλλη ....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Λολιτα δεν τη θυμαμαι. Μελαχροινη οχι ... παντα ξανθια και οχι "ωραιο σχετικα" σωμα .... σωμα παλαβο με μπουταρες σαν του Στρατου Αποστολακη !!!!!!!!!!

Δεν ξερω μηπως λεμε αλλη ....

Άλλη λέμε Υπουργέ μου....Είπα και εγώ...Η Κάρλα στο Σταρ....;;; :think:

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
καλησπερα....

νομιζω το ιδρυμα εχει πεσει λιγο σε παρουσιες,
παραμενει ομως κλασσικος προορισμος για λατρεις του ειδους.
εχω ζησει μεγαλες στιγμες στο εν λογω μαγαζι

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
εμφανιστικε σημερα για δουλεια με τα καινουργια βυζια της maria ilina.νομιζω οτι ταιριαζοθν με το κολαρακι της τωρα.το θεμα ειναι μεχρι που αφηνει να την τσεκαρεις.εχω στανταρακι την μελα με την οποια και ασχολουμαι αλλα αν ξερει κανεις αν αξιζει στο πριβε η μαρια να κανω μια προσπαθεια

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
εμφανιστικε σημερα για δουλεια με τα καινουργια βυζια της maria ilina.νομιζω οτι ταιριαζοθν με το κολαρακι της τωρα.το θεμα ειναι μεχρι που αφηνει να την τσεκαρεις.εχω στανταρακι την μελα με την οποια και ασχολουμαι αλλα αν ξερει κανεις αν αξιζει στο πριβε η μαρια να κανω μια προσπαθεια

ουτε κατα διάνοια μήν την πάρεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom