Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα θελω απαντηση απτο παλουκαρι να φυγω σφαιρα tonight..5 λεπτακια ειμαι...κ αμα δεν ικανοποιθω τσιμπαω τη χαρα απτη συγγρου να τελειωνει η υποθεση.....

Τσίμο είσαι γίγαντας, Δεν τη γαμάς την Ανατολή και φύγε σφαίρα για χαρά να γουστάρεις!

tsimos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Τσίμο είσαι γίγαντας, Δεν τη γαμάς την Ανατολή και φύγε σφαίρα για χαρά να γουστάρεις!
tnx man λες να τη δω για χαρικλεια το βραδυ?χαχαχααχαχ.....μουναρος ε?θα κανω υπομονη για απαντηση...μιας και την ανατολη την εχω τιμισει ιδιαιτερα παλιοτερα με τετοια σκηνικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ηρεμα ρε....μην την δινετε μασημενη την τροφη...αφηστε τους να ψαχτουν και λιγο για να δικαιολογησουν και το μεροκαματο...ας κανουν και κατι μονοι τους...ελεοοοοοοοοοος

tsimos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ηρεμα ρε....μην την δινετε μασημενη την τροφη...αφηστε τους να ψαχτουν και λιγο για να δικαιολογησουν και το μεροκαματο...ας κανουν και κατι μονοι τους...ελεοοοοοοοοοος
για ποιους μιλας φιλαρακο?

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Κάνε μας τη χάρη ρε μεγάλε και ασχολήσου με τιποτα άλλο. Θήχτικες κιολας που ζητήσαμε πληροφορίες... αυτά που είναι να κάνουμε μόνοι μας τα κάναμε και τα ξανακάνουμε όποτε γουστάρουμε, κομπλεξικοί τύποι σαν και εσένα χαλάμε το φόρουμ. Βάλαμε και τον κάθε ξεκάρφωτο πάνω απο το κεφάλι μας να μας πεί τι θα κάνουμε... Άντε ρε μεγάλε ασχολήσου με τιποτα άλλο γιατι πήξαμε με αργόσχολους και κομπλεξικούς εδω μέσα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κάνε μας τη χάρη ρε μεγάλε και ασχολήσου με τιποτα άλλο. Θήχτικες κιολας που ζητήσαμε πληροφορίες... αυτά που είναι να κάνουμε μόνοι μας τα κάναμε και τα ξανακάνουμε όποτε γουστάρουμε, κομπλεξικοί τύποι σαν και εσένα χαλάμε το φόρουμ. Βάλαμε και τον κάθε ξεκάρφωτο πάνω απο το κεφάλι μας να μας πεί τι θα κάνουμε... Άντε ρε μεγάλε ασχολήσου με τιποτα άλλο γιατι πήξαμε με αργόσχολους και κομπλεξικούς εδω μέσα...
κρατα την οργη σου....δεν εννοουσα εσενα...μην βιαζεσαι και μην εκρηγνυσαι αν δεν εισαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει τι εννοει ο αλλος....

tsimos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
επειδη το ποστ ειναι πολυ διαφημιστικο και εσκασε σαν βομβα οποιος κανει κατι τετοια ποστ φιλε σκιπερ να δινει κ εξηγησεις ειδικα αν ειναι νεο μελος...θα μου πεις στο λεω εγω που γραφτηκα προσφατα αλλα τυχαινει να το παρακαλουθω απο τα πρωτα του βηματα αυτο το σαιτ...και πιστεψε με μπλεκονται πολλοι εδω μεσα που δε μπορεις να φανταστεις και λενε πολλα για πολλους λογους..
φιλε χριστιδι ελπιζω κατι τετοιο να εννοεις κ εσυ κ να μη θυγεις εμενα οπως καταλαβα αρχικα...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
εαν εσυ σε καθε σου επισκεψη σε στριπ βρισκεσαι προ τετελεσμενου,πιπωνεισ σμπρονξ τοτε απλα εγω χαλασα πολλα χρηματα προσπαθωντασ να παρω κατι που εσυ επερνεσ αμα τη εισοδο σου στο καταστημα.αν παλι το μνμ μου ειναι ετεροχρονισμενο διαβασε το σε 6-7 μερεσ που μπαινει ο αυγουστοσ..γιοαρσ σινσιαρλυ....

Παλικαρι στον νημα του Ανατολη γραφεις. Αμα κοπιασες εκει για υπηρεσιες εντος τοτε φαντασου τι εχεις να τραβηξεις σε αλλα μαγαζακια.

Τεσπα αμα ασχοληθεις με το σπορ αρκετα θα ερθει μια μερα που θα καταλαβεις.

Ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο.

Μαθε να διαβαζεις αναμεσα απο τις γραμμες και να κοβεις κινηση αντι να επικεντρωνεσαι στα νιμου και στα ευροβιζιον.

Φιλικα στα λεω....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα μου πεις στο λεω εγω που γραφτηκα προσφατα αλλα τυχαινει να το παρακαλουθω απο τα πρωτα του βηματα αυτο το σαιτ...

ααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχααχαχαχαχαχχα
και τόσο καιρό πώς παρακολουθούσες τα θέματα για στριπτηζάδικα ως επισκέπτης ;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχχαχαχααχχαχααχαχχα ρε νούμεραααααααααααααααααααααααααααααα

tsimos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχααχαχαχαχαχχα
και τόσο καιρό πώς παρακολουθούσες τα θέματα για στριπτηζάδικα ως επισκέπτης ;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχχαχαχααχχαχααχαχχα ρε νούμεραααααααααααααααααααααααααααααα
καταρχην μεγαλωσα στα στριπτιζαδικα φιλε μου..δε χρεαζοταν να τα παρακολουθω απο εδω..δευτερον ειχα αλλο μαιλ που εμπαινα..φιλου..οταν ηθελα να τσεκαρω...κ πιστεψε με ηξερα το μπουρδελα πριν καν γινει η πρωτη δομη του σαιτ απο γνωστο μου..και τσεκαρα τις μ@λακιες που γραφανε @γαμητοι σαν εσεν@ τοτε..οι οποιοι βλεπω ακομα παρεμειναν μεγαλοι μ@λ@κες..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η παράσταση αρχίζει.Καθίστε αναπαυτικά

tsimos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Η παράσταση αρχίζει.Καθίστε αναπαυτικά
χαχαχα γιατι το λες αυτο?δε θελω να ασχοληθω με το καθενα εδω μεσα...οταν κανουμε χαβαλε κανουμε ναι...οταν λεμε μαλακιες προσεχουμε αν δε ξερουμε..κ νομιζω ειχα πολυ δικιο σε προηγουμενο ποστ για την ανατολη...

Επισκέπτης
Συνήθως  δεν είναι συσκευασμένο , γι΄αυτό  είναι  καλό  να  χουμε  μια  αλλαξιά  πρόχειρη στο τσεπάκι
εχεις μεινει πισω πουρουλη..
η τεχνολογια εχει προχωρησει..

Τα υφάσματα με την τεχνολογία Οmni-Shield® έχουν μια επίστρωση που τους επιτρέπει να αντιστέκονται σε όλα τα υγρά με θερμοκρασία μικρότερη των 750C και να μην απορροφούνται από τις ίνες του υφάσματος. Αυτή η επεξεργασία δεν επηρεάζει την αναπνευσιμότητα και την υφή του υφάσματος. Επιπλέον τα υφάσματα Omni-Shield® στεγνώνουν 3-5 φορές γρηγορότερα από τα συμβατικά και δεν κρατούν υγρασία στις ίνες τους. Αυτό τα κάνει πιο ελαφριά ακόμα κι όταν είναι βρεγμένα.
Υ.Γ τα νεα τεμαχια του μαγαζιου τα ειδες???
African+Women+165.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom