Επισκέπτης
τί μαλακα ειναι..
μέγκα...
τί μαλακα ειναι..
Η Λιλυ εχει χαλασει λιγο τελευταια απο Amazon που ταν [size=10pt]τεφαρικι[/size]
εγώ ξέρω κάτι αγρότες από την κινσάσα γρεβενών που παραπονέθηκαν(έκλεισαν την οδό δημοκρίτου στο κολωνάκι προχθές με κάτι παλιά lego,πειρατικά καράβια κλπ..ελέω οικονομίας καυσίμων δεν κατέβασαν τρακτέρ αθήνα) για τα χαλασμένα ΦΙΡΙΚΙΑ που τους τα πείραξε το χαλάζι.Σόρρυ δε ξέρω αν έχει καμμιά σχέση η λίλυ το τεφαρίκι και τα φιρίκια,απλά το αναφέρω σχετικά.
Fell down dry..
Αυτα..
Κοιταξε να δεις η Ελλαδα εχει αυτην την στιγμη το δευτερο μεγαλυτερο δημοσιο χρεος στην Ευρωπαικη Ενωση.Και το γεγονος οτι σφυριζει ο Βορεαδης σημερα παει να παει οτι παρα την αποπομπη του Σωληνα οι γκριζοι λυκοι θα δρασουν παλι.Δεν εχει καμια σχεση απλα για ενημερωσηεγώ ξέρω κάτι αγρότες από την κινσάσα γρεβενών που παραπονέθηκαν(έκλεισαν την οδό δημοκρίτου στο κολωνάκι προχθές με κάτι παλιά lego,πειρατικά καράβια κλπ..ελέω οικονομίας καυσίμων δεν κατέβασαν τρακτέρ αθήνα) για τα χαλασμένα ΦΙΡΙΚΙΑ που τους τα πείραξε το χαλάζι.Σόρρυ δε ξέρω αν έχει καμμιά σχέση η λίλυ το τεφαρίκι και τα φιρίκια,απλά το αναφέρω σχετικά.
Κανεις λαθος λεμε για τα προκαταρκτικα εγω οσες φορες εχω παει τον εβαλα στεγνο μεσα τωρα αν εσενα σε πλενουν και με το στομα κατι θα ξερεις παραπανω
Δεν χρειάζεται καταλάβαμε...να σε πω σε pm ή email ?
Δεν χρειάζεται καταλάβαμε...
Στείλτο με φαξ
Γιατί ρε θείο επειδή θέλω να μάθω τί είναι τα προκαταρκτικά???
Ειδικά αν επαληθευτεί πως δουλεύει εκεί γνωστή μου... Έφυγα
Με προσβάλλεις. Πάντα βοηθούσα στις απορίες των ανθρώπων...
Παππούς μου Σεμινόλ... Μεγάλο Τσακάλι...Άσε ρε σαν τον παπούλη σου είσαι .
Είχε δει λοιπόν ο παπούλη του Ινδιάνου έναν αμερικανο στρατηγό, Κάστερ τον έλεγαν , Θεός σχωρέστονε .
Δεν περνάτε λέει ο παπούλης του ινδιάνου στο στρατηγό Κάστερ στρατηγέ από τίπι αύριο να φάμε φρέσκο πέμικαν που έχει φτιάξει σκουωου και να πιούμε και λίγο νερό που καίει που μου το φέρνει ο μίστερ Τζακ από το Τενεσσή .
Ευχαρίστως λέει ο στρατηγός . Πού μένετε ?
Τίπι μου είναι στο Λίτλμπιγκχορν .
Τα υπόλοιπα είναι simple lessons of American History
Κοίτα σε ξέουμε ότι είσαι Απάτσι .
Μην κάνεις σαν τις Νιγηριανές που λένε ότι είναι από Τζαμάικα