Λοιπόν μάγκες πρώτη διερευνητική με Ανατολή έχει ως εξής:
Προσωπικό, γκαρσόνια, ιδοκτήτης άκρως φιλικοί
Πάμε στα καλά
- Εγώ έχω τα φετίχ μου, κόλλησα με την Γιάννα από Πολωνία... Ξανθούλι φεγγαροπρόσωπο αγγελούδι, πολύ friendly attitude, σωματάκι με πιασίματα και... υπέροχα μεμε #4 (παω με το παλιό ημερολόγιο). Πήγαμε 2 απλούς χορούς, μετά το τέλος του 2ου συζητήσαμε κανα 10λεπτο αγκαλίτσα...
- Ρεμπέκα (Μπέκυ) Ρωσσίδα που μοιάζει απίστευτα με την Cameron Diaz στο πιο ομορφό της (!!!!). Απίστευτο πρόσωπο αλλά κουβαλάει μυαλό σκατένιο εκτός κι αν ήρθε πιομένη... Κυκλοφορεί με laser, το οποίο χρησιμοποίησε για να με δείξει στο γκαρσόνι ότι και καλά την χτύπησα. Πέχτηκε σκηνικό αλλά η απάντηση του σέρβις ήταν με το χαμόγελο "Γράφτην στα @@ σου"...
- Μαρίνα, το top εργαλείο του μαγαζιού, μελαχρινή, κορμάρα, με πανέμορφο βυζί (μιρό για τα δικά μου γούστα, αλλά αγαλμάτινο)
Show
ʼλλες μόνο τοπλες, άλλες βγάζουν και κορδονάκι... Hardcore show (όχι και πολύ hardcore) είδα μόνο ένα (από τις 1 εως τις 3.30 που έκατσα) με τον καραφλό που το παίζει μεθύστακας και μια άλλη (δε θυμάμαι όνομα)
Τα γνωστά....
10 ευρ απλός χωρός στους πλαινούς καναπέδες
50 ευρ πριβε στο μπατάρι
DJ o καλός γνωστός, αλλά ρε φίλε εγώ γουστάρω το "ʼντζελλα ναι, Αντζελλα ναι), θέλω το Dj υπερομιλητικό και χαβαλεδιάρη. Και πολύ baetάτος, θα τον ήθελα πιο Youssou Ndour / Neneh Cherry - Seven Seconds φάση...
Ες αύριο τα σπουδαία...
Αύριο μάλλον θα παίξει καταδρομική προς βαθύτερη διερεύνηση πριβέ/φραπεδοκαταστάσεων...
Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος, κορίτσια πάνω από το μέσο όρο περί τα 15-20 τον αριθμό (για Τρίτη καλά ήταν)
[off topic on] Ελένα από Μολδαβία κοντούλικο ξανθό με συμπαθητικό βυζάκι που δούλευε μέχρι πέρι τέτοια εποχή Afro Palace θα με βοηθήσετε να την βρω??? [off]