my 2 cents...
Πήγα αυτή τη βδομάδα στο άσχετο και σε εντελώς κουλή ώρα (Δευτερα προς Τρίτη, 3πμ) με σκοπό να πετύχω μια γκόμενα που γνώρισα το καλοκαίρι σε νησί η οποία δούλευε σε ένα από τα τοπ 5 μαγαζιά της Αθήνας και τελικά πήρε 'μεταγραφή' στο Ανατολή (βέβαια είχε ρεπό τη Δευτέρα και σαν μαλάκας δεν έστειλα sms να το σιγουρέψω αλλά τεσπα) ...
Λοιπόν οι άνθρωποι σαφώς κάνουν μια προσπάθεια. Ο χώρος προσεγμένος με καλή διαρρύθμιση γύρω από την πίστα. Το staff είναι υπέρ το δέον ευγενικό (αν και σε στιγμές κουραστικό, ειδικά αν δε σε ενδιαφέρουν κολλητηλίκια με γκαρσόνια). Για να απαντήσω στην ερώτηση του Βάσου, τη Δευτέρα τουλάχιστον ΔΕΝ είχε κανένα μπάστακα στα πριβέ...
Οι κοπέλες τώρα... Nothing to write home about. Δεν εντυπωσιάστηκα. Πολλά γνωστά πρόσωπα από άλλα μαγαζια.
Το χάι της βράδιας ήταν η Κορίνα (γνωστή φάτσα από Ο/ Gold κλπ - Ολλανδέζα με καταγωγή από Καραϊβική) η οποία κάνει πολύ καλό σώου με ντίλντο. Αν ξέρεις αγγλικά είναι πολύ ευχάριστη στη συζήτηση, καθόλου πιεστική και καθόλου βιαστική στα ποτά της (ήταν Δευτέρα βέβαια). Χορόι σούπερ για τα γούστα μου (παιδία, ΔΕΝ κυνηγάω φράπες) και ο απλός και ο πριβέ. Φραπέ δεν πρέπει να κάνει πλέον και το κακό είναι ότι σύντομα γυρνάει στη πατρίδα της για σπουδές (? - τουλάχιστον αυτό μου είπε)
Το λόου της βραδιάς μια α πα ρα δε κτη Μολδαβή η οποία με ξενέρωσε σε βαθμό που ήμουνα έτοιμος να κάνω παράπονα στο μαγαζί αλλά λέω, άσε γάμα το... Πέρα του ότι είχε για κάποιο λόγο κόμπλεξ με την καταγωγή της, πέρα του ότι μου έσπασε τα αρχίδια, το θέμα είναι ότι απέπνεε μια μιζέρια απόλυτα ξενερωτική. Δεν μπορούσα να την ξεκολλήσω - ειδικά προς το πρωί που είχε απελπιστεί. Φραπέ κάνει λογικά αν και δεν δοκίμασα προφανώς. Δεν θυμάμαι όνομα. Μελαχροινή, ψηλή με περίεργο μαλλί...