AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχις πμΝα μας πειτε παρακαλω τι γινεται σημερα; Ποια κοριτσια ειναι εκει;
εχις πμΝα μας πειτε παρακαλω τι γινεται σημερα; Ποια κοριτσια ειναι εκει;
για στείλε και σε μέναεχις πμ
οοοοοοοοοοοοοοοοοοο τα σεβι μας κ,smirniγια στείλε και σε μένα
δεν θέλω τα σέβη ... ποιές κοπέλες έχετε μόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τα σεβι μας κ,smirni
Αφου εχεις καθε μέρα πελάτες σταματα να μας ζαλίζεις τα αρχίδια! Πότε ήρθα ρε βούρλο στο μαγαζί σου??? Εδω δεν ξέρεις ποια από εσάς ήταν στην υποδοχή. Αλλος είχε ερθει, τραβα πιο πίσω να δεις ποιός ήταν. Σιγα μην ερθω απο το κωλομάγαζο. Προτιμώ να μου κοπεί ΣΥΡΙΖΑη καραμελα της πορτας να το σταματησουμε εδω γιατη εχι γυνη μπαγιατικο κεικ καθε μερα ερχουντε πελατες και δουλευουνε ολα τα κοριτσια αλοστε εαν ειχαμε αφτο το προβλημα δεν θα ειμαστε εδω τοσους μηνες οκ οπος ξερις και ξερω εδω δεν κανουμε τον γιατη ολα πληρονουντε ;).για την νανσυ τη να πο η θελε να δουλεψη μονη της με τους πελατες της τελος εδω παμε για αλλα.και μιν ξεχνιομαστε στην πορτα τοτε που ειχαι ερθι ο μιστερ terri υποδοχη ειτανε η νανσυ σωστα η κανο λαθος.για μασαζ δεν ξερω τη να σου πο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περι νταβατζιδον ολη εχουμε εναν νταβα απανο στω κεφαλι μας οπος το βλεπι καθενας μας {το κρατος εχι την ΣΙΡΙΖΑ)..(η παρανομια την ΑΣΤΙΝΟΜΙΑ)(στην δουλια ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ)και παι λεγοντας σας ζητω συγνομη για τα ορθογραφικα μου λαθη εκ τον προτερωον
Παπαρια προσφορά. Πρωτον όλα τα μαγαζιά τόσο χρεώνουν στο μισάωρο. Δεύτερον, προχθες εγραψες για 100€ το διπλό για μια ώρα. Αρα το μονό 50€ για μια ώρα και τωρα ζητώντας 50€ στο μισάωρο το λες προσφορά?η προσφορα μας μονο για σημερα κυριακη 7,2,2016 ειναι 50 στω απλο προγραμμα 30-35 λεπτα ΣΕΞ+ΜΑΣΑΖ μεχρι 21,00 βραδυ
καλημερα κ,terriΠαπαρια προσφορά. Πρωτον όλα τα μαγαζιά τόσο χρεώνουν στο μισάωρο. Δεύτερον, προχθες εγραψες για 100€ το διπλό για μια ώρα. Αρα το μονό 50€ για μια ώρα και τωρα ζητώντας 50€ στο μισάωρο το λες προσφορά?
Τρίτον, οι προσφορες ανακοινώνονται τουλάχιστον μια ημέρα πριν. Όχι αυθημερόν, ούτε αφού έχει ήδη περάσει μιση μέρα και απομένουν λιγες ώρες πριν το κλείσιμο. Θα σοβαρευτείς επιτέλους?
δεν εχω κανενα προβλιμα εδω μεσα καθενας μπορει να το κανει ξερης εχω πρασινισηΚατερίνα,η Νάνσυ,η όπως αλλοιώς σε λένε........δεν βρεχει.....σε φτύνουν!!!!!
καλημερα σε ολους,με καινουρηες κορασιδες σας περιμενουμε κοντα μας μεχρι 21,00 βραδυ
Φωτο θα ανεβουν;καλημερα σε ολους,η ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΔΑ ειναι η καινουριες κοπελες μας {χωρις φαντασια και..........}
φοτο δεν θα ανεβαζουμε,μονο ονοματαΦωτο θα ανεβουν;
φοτο δεν θα ανεβαζουμε,μονο ονοματα
Γλυτωσαμε απ τις φωτο τουλαχιστον,φοτο δεν θα ανεβαζουμε,μονο ονοματα