AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
1 φοτο εχω τωρα απο αυριο θα εχω περισοτεραΓια την πισω οψη αν υπαρχει φωτο!!
1 φοτο εχω τωρα απο αυριο θα εχω περισοτεραΓια την πισω οψη αν υπαρχει φωτο!!
Ρε παιδιά το έχουμε γράψει και πιο πίσω.. Μην ασχολείστε με το κωλομάγαζο αυτό. Ειρωνεία και κοροϊδία από την "ανεύθυνη" του μαγαζιού. Έχει 3-4 (και καλά) φωτογραφίες γράφει κάτι ανορθόγραφες μαλακίες και νομίζει ότι έτσι θα σταυρώσει πελάτη.
Αν κάποιος καημένος κάνει το λάθος και πάει 95% θα φάει πόρτα και αν τύχει στο 5% που θα περάσει μέσα τότε θα διαπιστώσει ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που "σερβίρονται" εδώ από την Acropoli (αλήθεια αυτό το nick το διάλεξες επειδή ταιριάζει με την ηλικία σου;)
η ΕΥΑ ετσι ειναι καλητερα!!! μεχρι 20,00 βραδυ σας περιμενη εδωΓια την πισω οψη αν υπαρχει φωτο!!
Οντως πολυ καλυτερα ετσι!!!!Δουλευει καθε απογευμα;;ζητας ευα!!! και παιρνεις ευα!!! ;)
Ζητάς Εύα, και παίρνεις πόρτα.ζητας ευα!!! και παιρνεις ευα!!! ;)
Αγορίνα, μην κουράζεσαι αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις κάποιες παλιές σελιδούλες του παρόντος νήματος και θα καταλάβεις πολλάΟντως πολυ καλυτερα ετσι!!!!Δουλευει καθε απογευμα;;
δουλευει καθε μερα απο 11,00πρωη-21,00 βραδυ μαζη με αλλες κοπελες και ερχοντε και αλες καινουριε κοπελες,η λολα θα ειναι συντομα σε 2 μερες κοντα και η λολα τα κανι ολα φουλλ φουλλΟντως πολυ καλυτερα ετσι!!!!Δουλευει καθε απογευμα;;
Θα εχουμε φωτο της;δουλευει καθε μερα απο 11,00πρωη-21,00 βραδυ μαζη με αλλες κοπελες και ερχοντε και αλες καινουριε κοπελες,η λολα θα ειναι συντομα σε 2 μερες κοντα και η λολα τα κανι ολα φουλλ φουλλ
βεβεως για ολες της κοπελες που δουλευουνε στο ΑΚΡΟΠΟΛΗ,για να ξερετε απο προτο χερι τη πληρονετε και τη περνετεΘα εχουμε φωτο της;
φωτο?...σημερα κοντα μας και μια καινουρια κοπελα η ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ [ΠΟΛΟΝΕΖΑ} 167 υψος,μελαχρινη,καφε ματια,4 αρι γεματο
καλος τον που εισαι εσυ!!!περιμενο τωρα μου ειπανε!!!!φωτο?...
εδω γυρω...καλος τον που εισαι εσυ!!!περιμενο τωρα μου ειπανε!!!!
η ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ 25 χρονον φισικο σας περιμενη μεχρι 21,00 βραδυ εδω ΑΚΡΟΠΟΛΗεδω γυρω...