giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Δεν είναι σωστό ούτε έξυπνο να ειρωνεύεστε τους πελάτες...τελος παντον νασε καλα γελασαμε και σημερα
Δεν είναι σωστό ούτε έξυπνο να ειρωνεύεστε τους πελάτες...τελος παντον νασε καλα γελασαμε και σημερα
Η Νάνσυ κάνει τα πάντα........προφανως θα εννοούσε την άλλη κοπέλλα......
[/quote
καλησπερα σε ολους!! παιδια συγνωμη αν δεν το διευκρινησα καλα, για την νανσυ ειπα οτι δεν κανει ακαποτο τσιμπουκι!
απλα το ανεφερα γιατι εγω αυτο το προτιμω σχεδον παντα! ενω μου αρεσε πολυ σαν γυναικα για να μην δωσω τζαμπα το 60ρι
την ρωτησα πριν αρχισουμε αν κανει ακαποτο τσιμπουκι και μου απαντησε πως οχι εγω δεν κανω ακαποτο. και εκει εληξε η ολη συζητηση και αποχωρησα! καλη συνεχεια σε ολους!
η ΕΥΑ μεχρι 18,00 σας περιμενη εδω 170 υψος και προτο ντεμπουτο στιν ελλαδα εδω στω ΑΚΡΟΠΟΛΗ [move] NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO[/move]
Δεν είναι σωστό ούτε έξυπνο να ειρωνεύεστε τους πελάτες...
εφοσον δεν εισαι πελατης και δεν σου κανουμε!!! μπορις να κατσις οπου θελις και να κανις οτι θελης εκτος απο εδω την καλημερα μας ΑΚΡΟΠΟΛΗκαι ποιός σου είπε ότι είμαι πελάτης????είσαι τρελλός και σε έχουν όξω?
για το πιπινι δεν................................
no comment.........
Καλημερα,πισω οψη εχουμε;;για το πιπινι δεν................................
για την χριστινα δεν..................................
no comment.........
για την ΝΑΝΣΥ δεν................................
no comment.........
για την ΑΝΤΡΕΑ δεν...........................
no comment.........
τοτε εισαι σε λαθος κατηγορια βλεπε{μασαζ δεν......... }
no comment.........
καλημερα μωρο δεν ξερω τη γυνετε με σενα και την νανσυ σου το εχω πι και παλια δεν ξερω? την ρωτισα και δεν μου λει.Η νάνση λοιπόν που τα κάνει όλα...
Πάλι γελάσαμε και σήμερα...
[quote author=AKROPOLI link=topic=232024.msg6764103#msg6764103 da
Δε μου απαντησες;;
Για την πισω οψη αν υπαρχει φωτο!!
οχι απο αυριο δευτερα μετα της 12,00ειναι ανοιχτο σημερα?