Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Καλημερα σε εσας κ τα κοριτσια σας!!Φωτο της Λολας εχουμε;καλημερα σε ολους,ανοικτα απο 11,00-21,00 βραδυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα σε εσας κ τα κοριτσια σας!!Φωτο της Λολας εχουμε;καλημερα σε ολους,ανοικτα απο 11,00-21,00 βραδυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Να αναμενω δηλ μωρο μου;καλημερα μωρο, περιμενω να πανε τα κοριτσια στω μαγαζη για να μου τα στιλη η κ,κατερινα τα φοτο της λολας και αμεσος θα της ανεβαζο οκ!
αναμενουμεκαλημερα μωρο, περιμενω να πανε τα κοριτσια στω μαγαζη για να μου τα στιλη η κ,κατερινα τα φοτο της λολας και αμεσος θα της ανεβαζο οκ!
Οι φωτο της Λολας;;καλημερα μωρο, περιμενω να πανε τα κοριτσια στω μαγαζη για να μου τα στιλη η κ,κατερινα τα φοτο της λολας και αμεσος θα της ανεβαζο οκ!
αναμενουμε απο την κ,κατερινα να μου τα στιλιΟι φωτο της Λολας;;
Οκ μωρο!!αναμενουμε απο την κ,κατερινα να μου τα στιλι
Αρα αφου περιμένεις να πανε οι τσουπρες στο μαγαζι για να στις στείλουν σημαίνει ότι δεν είσαι εκεί, σωστά? Για αυτό μας λες μαλακίες κάθε φορά που σου λέμε ότι δεν ανοίγουν? Δεν εισαι εκεί για να βλέπεις τι γίνετε. Αρα μας δουλεύεις όλους κανονικά.καλημερα μωρο, περιμενω να πανε τα κοριτσια στω μαγαζη για να μου τα στιλη η κ,κατερινα τα φοτο της λολας και αμεσος θα της ανεβαζο οκ!
Μια χαρα,απο πισω υπαρχει;η ΛΟΛΑ που τα κανι ολα μεχρι 21,00 εδω ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Μια χαρα,απο πισω υπαρχει;
η ΛΟΛΑ που τα κανι ολα.
η λολα δηλωνει φουλλ και σημερα ειναι κλεισμενη με πελατη μεχρι 21,00 βραδυ, απο αυριο 11,00-21,βραδυ ξανα μαζη σαςη λολα που τα κανει ολα δινει και κωλο???