Νέα

City Tours, θέματα υγείας και άλλες ενστάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexisq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μισό λεπτό, γιατί θα τρελλαθούμε τελείως...

Ο NITRO υποβιβάζει κάποιον εδώ μέσα, ή ο "τραμπούκος" μπήκε με δήθεν επιχειρήματα υγειονομικού χαρακτήρα για να την "πει" σε κάποιους που χαλάνε κάποια σημαντικά ποσά χρημάτων σε CT?

Για ξαναδιαβάστε όλα τα post...έτσι απο περιέργεια, και αν θέλετε και βοήθεια να αρχίσουμε τις παραθέσεις.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Και για πολλοστή φορά, αν συνεχίστεί το βρισίδι και η μαγκιά πίσω από την οθόνη, άλλο ένα thread θα κλειδωθεί. Τόσο δύσκολο είναι να λέει ο καθένας την άποψή του χωρίς ν απευθύνεται συγκεκριμένα σε κάποιον?

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κάτσε γιατί τώρα θα τρελαθώ εγώ. Τι είναι εδώ δηλαδή? Site με τα στρουμφάκια για να περιφέρονται εδώ παιδάκια? Γιατί αν μιλάμε για "νέους" άνω των 18 θα πρέπει να γνωρίζουν ότι φέρουν ακέραια την ευθύνη για το που βάζουν την υπογραφή τους, την ψήφο τους, το πουλί τους και διάφορα άλλα πράγματα.
Αν μιλάμε για παιδιά κάτω των 18 κακώς είναι εδώ. Από εκεί και πέρα όμως έστω και μία τσόντα να δουν (που όλοι οι έφηβοι κάποια στιγμή βλέπουν) όπου όλοι το κάνουν με όλους χωρίς κανενός είδους προφύλαξης νομίζω ότι ότι το παράδειγμα που θα πάρουν είναι πολύ χειρότερο από το να διαβάσουν τα γραφόμενα του Nitro ή τα δικά μου ή οποιουδήποτε άλλου.
Αφού λοιπόν συμφωνούμε ότι είμαστε όλοι ενήλικες, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του απέναντι στον εαυτό του και όσο αφορά στο sex ίσως και απέναντι στο μόνιμο ταίρι του και σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.
Εγώ για παράδειγμα μέχρι σήμερα στα 36μου δεν έχω κάνει ποτέ sex χωρις προφυλακτικό στη ζωή μου, ούτε σε πουτάνα ούτε σε γκόμενα. Από την άλλη μια δυο φορές έχω κάνει 69 με CT και CG και με κάποιες γκομενές μου.
Ποιος είναι αυτός που θα πει ότι στατιστικά διέτρεxω μεγαλύτερο κίνδυνο να κολλήσω κάτι σε σχέση με κάποιον που τα κάνει όλα με προφυλακτικό με τις πουτάνες αλλά είχε και 5-6 σχέσεις τα τελευταία 10 χρόνια με τις οποίες τα έκανε ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ προφυλάξεις γιατί τους είχε "εμπιστοσύνη"?
Το βασικό είναι να γνωρίζει κανείς τα δεδομένα. Νομίζω ότι το site με τα άπειρα thread στo forum για θέματα υγείας και τον μεγάλο αριθμό σχετικών άρθρων έχει συμβάλει τά μέγιστα σε αυτό. Από εκεί και πέρα το πως θα τα αξιολογίσει κανείς, ποια προσωπική συμπεριφορά θα επιλέξει και ποιο ρίσκο θα πάρει είναι δικιά του ευθύνη. Γιατί κάθε σεξουαλική επαφή έχει ρίσκο και να μην γελιόμαστε. Το ποσοστό μόνο αλλάζει. Αν θέλει κανείς να είναι απολύτος ασφαλής ("σχεδόν απόλυτα" ακόμα και τότε) ή μόνη λύση είναι να ΑΠΕΧΕΙ.
Εγώ πχ θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να οδηγάω με 120 σε δρόμο με όριο 70, από το να γλύφω μία CT και τα στατιστικά δεδομένα μάλλον με το μέρος μου είναι καθώς πολλοί περισσότεροι συμπολίτες μας πεθαίνουν ή σακατεύονται σε ατυχήματα από ότι από κάθε είδους αφροδίσιο.
Τέλος, αναγνωρίζω σε κάποιον έστω το δικαίωμα να κάνει μία παρατήρηση αναφορικά με τις προσωπικές πρακτικές άλλου, αλλά εκνευρίζομαι με τύπους σαν τον alexisq που το κάνουν με ειρωνικό και επιθετικό τρόπο, λες και αυτοί είναι οι ενάρετοι μέσα στην κοινωνία και κάποιος τους έχει αναθέσει να πατάξουν την διαφθορά και ακολασία.
Τέλος το site και οι διαχειριστές του κάνουν πολύ σωστά αυτο που οφείλουν να κάνουν. Αφήνουν όλες τις απόψεις να ακουστούν εφ όσον δεν είναι προσβλητικές. Αλίμονο αν οι διαχειριστές έπρεπε να παίρνουν θέση για όποια άποψη γράφουμε εδώ.
Συγνώμη αν σας κούρασα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και για πολλοστή φορά, αν συνεχίστεί το βρισίδι και η μαγκιά πίσω από την οθόνη, άλλο ένα thread θα κλειδωθεί. Τόσο δύσκολο είναι να λέει ο καθένας την άποψή του χωρίς ν απευθύνεται συγκεκριμένα σε κάποιον?

Να προσθέσω ταπεινά ότι αυτή η παράθεση των απόψεων μπορεί να γίνεται και χωρίς περιττά ειρωνικά σχόλια περί κοινωνικών τάξεων, εισοδημάτων, χώρων διασκέδασης, μάρκας αυτοκινήτων, ενδυμασίας, επαγγελμάτων κλπ?

Ταπεινά πάντα.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Οταν τα πράγματα λέγονται με το σωστό τρόπο, (δηλαδή όπως τα λέει ο stelios),  εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ο καθένας να λέει ότι θέλει...
Με πείραξε μόνο η επιθετική συμπεριφορά που παρατήρησα απο μέρους του φίλου NITRO.
Κατά τα άλλα ας λέει ο καθένας ότι θέλει, αλλά ρε παιδιά φτάνουν οι προσωπικές επιθέσεις....!! (Όποιος κι αν τις κάνει), αν το έκανε και ο  αλεξης τότε φταίει κι αυτός το ίδιο.....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τώρα αυτό το ποστ εδώ πάει ή κάτω από το "Υγεία"?  :) Στην ουσία ξανανακαλύπτεις το τροχό αγαπητέ. Προφανώς υπάρχουν κίνδυνοι......παντού! Και στο τσιγάρο, και στο ποτό, και στο ξενύχτι, και στις παρτούζες, και στη πόκα (που είναι επίκαιρη)......Όμως ο καθένας κάνει το σχετικό risk analysis, παίρνει όποια μέτρα θεωρεί ότι τον καλύπτουν και από κει και πέρα ζει με το residual risk. Αυτά και καλά βόλια (εννοείται με CIM, CIF, OWO) !!  ;)

Φιλε ρωσικη ρουλετα ειναι. ΞΕΚΟΛΑ

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Να προσθέσω ταπεινά ότι αυτή η παράθεση των απόψεων μπορεί να γίνεται και χωρίς περιττά ειρωνικά σχόλια περί κοινωνικών τάξεων, εισοδημάτων, χώρων διασκέδασης, μάρκας αυτοκινήτων, ενδυμασίας, επαγγελμάτων κλπ?

Ταπεινά πάντα.
Δηλαδή μόνο με παράθεση υποδημάτων ε;

Οσο φταίει ο θέτων εμπρηστικά και ηλίθια σχόλια, άλλο τόσο ευθύνονται και όσοι δίνουν σημασία και απαντούν.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16

Φίλε mod, αν και συμφωνώ απόλυτα, το θρεντ δεν φταίει τελικά σε τίποτα....
Φταίνε όσοι δεν σέβονται στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς....
Γίνεται άραγε να κλειδώνετε αυτούς.....;;;;
Πάντως ξαναλέω.......συμφωνώ !
+10000000000000

Μας τα πρηξαν πια ο καθένας με τα νταηλίκια του πίσω απο την ασφάλεια της ανωνυμιούλας του.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλά  είσαι  και  πολύ  :jerking: :jerking:

δεν με ενδιαφερει αν με θεωρεις μαλακα.....το προβλημα ομως παραμενει οτι ολος ο κοσμος ζει στην ημιμαθεια.........που δυστυχως ειναι χειροτερη της αμαθειας...........αν θες παντως διαβασε τα ποστ μου και των αλλων παιδιων και αν θες και οποιος θελει μπορω να τους συστησω διαφορους γιατρους για να απομυθοποιηθει επιτελους αυτος ο μεγαλος μυθος.....ή αλλιως η μεγαλυτερη ιατρικη απατη του αιωνα που περασε.........ο ιος ΗΙV!

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητέ NITRO
ουδέν σχόλιο και το εννοώ. Απλά να ξέρεις ότι η έπαρση κάνει πολύ κακό όπως και οι ομαδικές επιθέσεις που μπορεί να δέχονται κάποιοι με λιγότερο εκσυγχρονιστικές και νέες απόψεις. Κανένας στην πυρά, κανένας δεν κατηγορείται το μόνο που είπα είναι προσοχή σε ομάδες πληθυσμού που επηρεάζονται από την ελευθεριότητα που μπορούμε να τους δημιουργήσουμε. όλοι μας φταίμε όμως ας προσπαθούμε να κρατάμε τα πράγματα σε μια ισορροπία. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κοινές απόψεις και όταν συμβαίνει αυτό που πολλές φορές το βλέπω είναι αν μη τι άλλο πολύ υπόπτο

αυτά ευχαριστώ και δεν θα πήξω ακόμα

OP
OP
A

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για να απομυθοποιηθει επιτελους αυτος ο μεγαλος μυθος.....ή αλλιως η μεγαλυτερη ιατρικη απατη του αιωνα που περασε.........ο ιος ΗΙV!
Δεν  μπορώ  να  το  πιστέψω   πως  υπάρχουν  νέοι  άνθρωποι  στην  εποχή  μας  που  αγνοούν  σημαντικά  πράγματα  . Λές  και  ζουν  σε  άλλο  πλανήτη.
Σου  εύχομαι  να  μη  ξυπνήσεις  μια  μέρα  και  να :headbang:

Επισκέπτης
Εδώ μέσα νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει. Εμφανίζεται κάποιος alexisq ο οποίος θεωρεί σκόπιμο να μας παραθέσει τους προβληματισμούς του για το τρόπο που ορισμένοι Έλληνες Ενήλικες Φορολογούμενοι ξοδεύουν τα λεφτά τους. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Nitro αποκαλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς νταβατζή κλπ.

Με βάση τα παραπάνω από που και ως που έχουμε αυτόκλητους υπερασπιστές τις ηθικής του site που κυνηγούν τον Nitro?

ΕΛΕΟΣ...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Και τροφή του κάθε κομπλεξικού περίεργου είναι οι απαντήσεις στις προκλήσεις του. Αγνοείστε τους.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Λοιπόν επειδή ο Αλέξης συνεχίζει (σε άλλο thread) να με αποκαλεί
" παπαγαλάκι" - "μεσάζοντα" - "μπανιστηρτζή" - "λογοτέχνη για vipers"- και το τελευταίο του είναι "πλασιέ πλαστών ιστοριών με σκοπό το έμεσο κέρδος από την πώληση " δηλαδή υπέυθυνο MKT ΒΙΖΙΤΟΎΔΩΝ εγώ επιλέγω να μην απαντήσω επί προσωπικού γιατί δεν τον ξέρω τον άνθρωπο.
Αλλά τελικά θα μου απαντήσεις ρε Αλέξη με ποιό τρόπο πηδάς εσύ γιατί με το να μην απαντάς αρχίζω να πιστεύω πως δεν πηδάς καθόλου και τότε ξέρεις τί θα υποψιαστούμε εμείς οι υπόλοιποι εδώ μέσα πλην ίσως του φίλου σου του pixis?
Ξέρεις πως τον λέει ο λαός τον φτωχό, κακόβουλο και αγάμητο?

Φ Τ Ω Χ Ο Μ Π Ι Ν Ε

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τι να πω, δεν βάζετε μυαλό. Κόφτο ρε ΝΙΤRO και αστον να λέει τα δικά του, δεν υπάρχει λύση, δεν μπορείς να βάλεις μυαλό σε κάποιον που δεν έχει. Ελεος, τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom