Λίγα λόγια για το ΝΙΤRO
Εσύ φίλε σε ποια κατηγορία ανήκεις?
Είσαι ίσως παντρεμένος , η γυναίκα σου έχει συνέχεια πονοκέφαλο , σ αφήνει συνέχεια με το π??. στο χέρι , και βρίσκεις την ευκαιρία να ξεσαλώνεις με τα call girl ?
H είσαι ελεύθερο παλικάρι , δεν σου πέφτει καμιά γκόμενα της προκοπής , και γουστάρεις θεές για να φτάνεις στο ??παράδεισο?
Ότι και νάναι μαγκιά σου , και σου βγάζω το καπέλο.
Ακόμα σου βγάζω το καπέλο με τις ?.μυθιστορηματικές περιγραφές σου . Τόσο που μερικοί εδώ μέσα , τη βρίσκουν και μόνο διαβάζοντας τες.
Όμως ρε φίλε ρωτάω . Τόσα πολλά λεφτά έχεις , για να κατεβαίνεις Αθήνα να πηδάς 3 και 4 μπορεί και παραπάνω φορές το μήνα ?
Που σημαίνει 3500 ? 4000 ευρώ το μήνα . Και πάλι μαγκιά σου.
Όμως μήπως πέρα απ τα call girl , πηδάς (βλ. εκμεταλλεύεσαι) και κάποιους άλλους που δουλεύουν στην επιχείρηση σου ? (υποθετικά πάντα)
Γιατί εγώ με 650 ευρώ μισθό , για να πηδήξω 2 ώρες πρέπει να μείνω νηστικός 1 μήνα.
Κι έρχομαι στα σχόλια σου .
Μάλλον πρέπει να αλλάξεις βουλκανιζατερά . Ξέρω κάποιον να σου φτιάξει θήκη νασαι απ τη μέση και κάτω μέσα?? Μη μου πεις εεεε?? Και γαμώ τις εφευρέσεις??.
Για να σοβαρευτούμε και λιγάκι.
Φίλε ΝΙΤΡΟ , το παίζεις πολύ άνετος , και σε ψυχολογώ πως σου αρέσει να επιδεικνύεσαι . Τώρα αν αυτά που γράφεις είναι πραγματικά , η μερικά είναι αποκύημα φαντασίας , είναι άλλο ανέκδοτο?..
Εγώ υποθέτω πως είναι πραγματικά .
Αλήθεια ξέρεις τι γράφεις?
Σου παραθέτω μερικά
1) «Παίρνοντας την σκυτάλη ξεκίνησε ένα βαθύ γλύψιμο και αμέσως το γυρίσαμε στο 69.»
2) «Μου τον έπιασε και άρχισε το πινέλο στην τρυπούλα της που ήταν κάθυγρη»
3) «Η πίπα της θέλει πολύ μελάνι για να περιγραφεί σωστά αφού τόσο βαθιά και σαλιωμένα μόνο στο βαθύ λαρύγγι το έχω δεί ,όταν δε φθάσαμε στο τελείωμα τον πήρε τόσο βαθιά που ένιωθα να της πιτσιλάω τις αμυγδαλές.»
4) «Πρέπει να τονίσω πως δεν τον έβγαλε ούτε για μία στιγμή από το στόμα της ρουφώντας και την τελευταία σταγόνα.»
5) «Η μυρωδιά του αιδοίου της ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό βαριά χωρίς όμως να είναι ενοχλητική ενώ η γεύση του αλμυρή.»
6) «Στο τέλος και ενώ εκείνη ήταν από πάνω και λόγω του ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κουνηθεί το προφυλακτικό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί (ομολογώ πως δεν ήμουν ιδιαίτερα σκληρός) και έτσι τελείωσα μεγαλοπρεπέ στατα μέσα της...»
Βέβαια όλες αυτές οι περιγραφές μου θυμίζουν βιπεράκι ΝΟΡΑ . Και διάβασα κάπου αλλού πως κάποια που σύστησες σαν θεά , πήγε κάποιος άλλος και τη βρήκε ?φόλα . Και κλαίει τα λεφτά του ο άνθρωπος.
Κι έτσι , εγώ ο κακόπιστος , υποθέτω πως ΙΣΩΣ , λέω ΙΣΩΣ ,TO ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ( ξέρεις από μετοχές φαντάζομαι ) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΖΕΝΤΗ??????..
Τώρα αν τα κάνεις όλα αυτά όπως λες , φίλε λυπάμαι ξέχασες το?.. τσίγκινο σωβρακάκι σπίτι????