Νέα

City Tours, θέματα υγείας και άλλες ενστάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexisq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
2)Το  link  που  έδωσα  , δεν  τοδωσα  για  να  μάθεις    πως  κόλλησαν  το  aids  (καλά  αυτό  σουμεινε  εσένα  απ  αυτά  που  διάβασες??) 

Στο λινκ που έδωσες όλοι ήταν πούστηδες. Κανείς δεν κόλλησε από γυναίκα. Αν το ψάξεις λίγο θα διαπιστώσεις ότι πιο εύκολα κολλάς όταν στον σφυρίζει άνδρας από πίσω παρά αν πηδάς γκόμενα ακόμη και ακάποτα !

Επισκέπτης
άλλος ένας ευαγγελιστής που θα μας ανοίξει τα μάτια...alexisq
ευγενική χορηγία Μητροπόλεως Αθηνών

ʼλλο ένα κουμμούνι θες να πεις, που ονομάζεις πλούσιους όσους βγάζουν παραπάνω λεφτά από αυτόν (το 80% των Ελλήνων μάλλον) και του οποίου το μοναδικό πρόβλημα με τους "πλουσίους" κατ'αυτόν  είναι το ότι δεν ανήκει σε αυτούς ....

για να μην λέμε μαλακίες δηλαδή ...

Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που τις πίπες του Μαρξισμού τις παίρνουν σκόμη πολλοί στα σοβαρά.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Alexisq, δεν θα σχολιάσω τις παρατηρήσεις σου οι οποίες, αν και προσωπικά με βρίσκουν αντίθετο, διατυπώνονται με ευπρέπεια και επιχειρήματα. Θα σε παρακαλούσα, όμως, να μη διασαλεύεις την τάξη ενός εκ των μακροσκελέστερων topic του site, εισάγοντας στοιχεία προσωπικής αντιπαράθεσης. Μπορείς, πολύ εύκολα, να ανοίξεις ένα άλλο topic και, με την ευπρέπεια που σε διακρίνει, να αναπτύξεις την επιχειρηματολογία σου.
Αλλά όχι εδώ. Αλλωστε θέτεις θέματα που, ούτως ή άλλως, έχουν αναπτυχθεί εκτενώς κατά το παρελθόν και, επί της ουσίας, έχουν κουράσει.

Επισκέπτης
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!
Αλήθεια  παίδες  .  Όταν  πρωτομπήκα  εδώ  και  είδα  αυτή  τη  προσφώνηση  έβαλα  τα  γέλια  .  Γιατί  συναγωνιστές  έλεγα  τους  φίλους  ,
που  κατεβαίναμε  στις  διαδηλώσεις  να  διεκδικήσουμε  κανένα  10εύρο  παραπάνω . 

ΚΑΝΕΝΑ  ΣΟΒΑΡΟ  ΣΧΟΛΙΟ  ΜΠΟΡΩ  ΝΑ  ΕΧΩ?

Να διαβάζεις μόνο Athens.Indymedia

Εκεί θα είναι όλα του γούστου σου.

Ακόμη καλό θα ήταν (για σένα) να μην απομακρύνεσαι από την ασφάλεια των ... Εξαρχείων και των Πέριξ ...

ΘΑ χαλιέσαι τσάμπα ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στο λινκ που έδωσες όλοι ήταν πούστηδες. Κανείς δεν κόλλησε από γυναίκα. Αν το ψάξεις λίγο θα διαπιστώσεις ότι πιο εύκολα κολλάς όταν στον σφυρίζει άνδρας από πίσω παρά αν πηδάς γκόμενα ακόμη και ακάποτα !

Λάκη, μου επειδή είσαι και γιατρός μη λες τέτοια και σε διαβάσει κανάς πιτσιρικάς και το κάψουμε το παιδί..Και οι str8 κολλάνε Aids πιο δύσκολα από τους gayκουλες βέβαια αλλά κολλάνε αν το κάνουν ακάποτα...
Το γλυφομούνι σε cg δεν το πολυκαταλαβαίνω ή μάλλον το καταλαβαίνω όταν έχεις απέναντί σου κάποια εκ του swedish harmony αλλά δεν το κάνω γιατί τα κολπικά υγρά δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο..Το ίδιο και το dfk...

Είπαμε, κίνδυνοι υπάρχουν αλλά με μια καλή καπότα και λίγη προσοχή στα προκαταρκτικά είναι σχεδόν ίδιοι με όταν πηδάς το Μαράκι, τη συμφοιτήτριά σου με την λίγο άστατη ερωτική ζωή..
Σε καμια περίπωση δεν πρέπει να γίνουμε υποχόνδριοι!

Το κόλλημα βέβαια του alexisq με προσωπικές επιθέσεις κατά πάντων ΔΕΝ το καταλαβαίνω...Ας χαρεί τα ? 650 του και στην επόμενη πορεία που θα πάει, ας προβάλει και αίτημα να φθηνύνουν τα ct και να κάνουμε σεξ μαζί τους μόνο με στολή αστροναύτη..
Αλλά να μην μας τα κάνει και τσουρέκια..Σε τελική ανάλυση δεν πηδήξαμε καμιά γκόμενά του (απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον...)

Επισκέπτης
Λάκη, μου επειδή είσαι και γιατρός μη λες τέτοια και σε διαβάσει κανάς πιτσιρικάς και το κάψουμε το παιδί..Και οι str8 κολλάνε Aids πιο δύσκολα από τους gayκουλες βέβαια αλλά κολλάνε αν το κάνουν ακάποτα...
Το γλυφομούνι σε cg δεν το πολυκαταλαβαίνω ή μάλλον το καταλαβαίνω όταν έχεις απέναντί σου κάποια εκ του swedish harmony αλλά δεν το κάνω γιατί τα κολπικά υγρά δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο..

Δεν είπα ότι δεν κολλάνε οι ετερο ...

Αλλοίμονο ...

Απλά οι ιστορίες στο συγκεκριμένο λινκ, ήταν από πούστηδες.

Τώρα για γλυφομούνια ...

Προσωπικά ποτέ μου δεν το σκέφθηκα σε εκδιδόμενη . Το θεωρούσα αδιανόητο. Ούτε σε γκόμενες το έκανα (με δύο εξαιρέσεις). Ακόμη κι αν η άλλη είναι καθαρή και έχει κάνει εξετάσεις αν δεν έχει μόλις νγεί από το μπάνιο ...

Είμαστε και σε ζεστή χώρα που ιδρώνεις εύκολα!

Δεν ξέρω αν ήμουν Σουηδός μπορεί να το έβλεπα αλλοιώς !

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θέλω απλά να αναφέρω την εμπειρία μου. Είμαι σαράντα ένα χρονών, και από τότε που άρχισα το γαμήσι (πριν αρκετά χρόνια), δεν είχα κολλήση καμία αρρώστια. Και εγώ έλεγα : πίπα με σκουφί, δεν είναι πίπα! Ταχτικός πελάτης στα μπουρδέλα, στις CG, στα CT, έλεγα στον εαυτό μου, αφού δεν κόλλησες τίποτα, είσαι δυνατός, μην ακούς τους φοβητσιάρηδες. Ώμος, πριν 3 μίνες κόλλησα βλεννόρροια από κοπέλα από CT που μου έκανε πίπα χωρίς καπότα. Ακόμα δεν μου πέρασε! Τα βακτηρίδια έχουν γίνει ανθεκτικά, και αναγκάστηκα να αλλάξω 3 φόρες αντιβίωση, με τόσες ενέσεις στο ποπό που έχει μελανίαση.
Είμαι παντρεμένος και αναρωτιέται η γυναίκα μου τι έχω κόλληση (με συνεννόησις με το γιατρό έχω πει ότι έχω μια φλεγμονή στην ουρήθρα).
Συμπέρασμα : πήρα το μάθημα μου, πάντα καπότα!!! 

προσεχετε παιδες, οι ενεσεις πονανε!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Alexisq, δεν θα σχολιάσω τις παρατηρήσεις σου οι οποίες, αν και προσωπικά με βρίσκουν αντίθετο, διατυπώνονται με ευπρέπεια και επιχειρήματα. Θα σε παρακαλούσα, όμως, να μη διασαλεύεις την τάξη ενός εκ των μακροσκελέστερων topic του site, εισάγοντας στοιχεία προσωπικής αντιπαράθεσης. Μπορείς, πολύ εύκολα, να ανοίξεις ένα άλλο topic και, με την ευπρέπεια που σε διακρίνει, να αναπτύξεις την επιχειρηματολογία σου.
Αλλά όχι εδώ. Αλλωστε θέτεις θέματα που, ούτως ή άλλως, έχουν αναπτυχθεί εκτενώς κατά το παρελθόν και, επί της ουσίας, έχουν κουράσει.
Συμφωνώ με την ένσταση flyeron. Αlexisq το post σου μεταφέρθηκε εδώ. Συνέχισε σ' αυτό το thread σε παρακαλώ...

OP
OP
A

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λίγα  λόγια  για  το  ΝΙΤRO
Εσύ  φίλε  σε  ποια  κατηγορία  ανήκεις?
Είσαι  ίσως  παντρεμένος  ,  η  γυναίκα  σου  έχει  συνέχεια  πονοκέφαλο    ,  σ  αφήνει  συνέχεια  με  το π??. στο  χέρι  , και  βρίσκεις  την  ευκαιρία  να  ξεσαλώνεις  με  τα  call  girl ? 
H  είσαι  ελεύθερο  παλικάρι    , δεν  σου  πέφτει  καμιά  γκόμενα  της  προκοπής  ,  και  γουστάρεις  θεές    για  να  φτάνεις  στο ??παράδεισο?
Ότι  και  νάναι  μαγκιά  σου  ,  και  σου  βγάζω  το  καπέλο.
Ακόμα  σου  βγάζω  το  καπέλο  με  τις  ?.μυθιστορηματικές  περιγραφές  σου  .  Τόσο  που  μερικοί  εδώ  μέσα  ,  τη  βρίσκουν  και  μόνο  διαβάζοντας  τες.
Όμως  ρε  φίλε  ρωτάω . Τόσα  πολλά  λεφτά  έχεις  ,  για  να  κατεβαίνεις  Αθήνα  να  πηδάς  3  και  4  μπορεί  και  παραπάνω  φορές  το  μήνα ?
Που    σημαίνει  3500 ? 4000 ευρώ  το  μήνα  .  Και  πάλι  μαγκιά  σου.
Όμως  μήπως  πέρα  απ  τα  call  girl  , πηδάς (βλ. εκμεταλλεύε σαι)  και  κάποιους  άλλους  που  δουλεύουν  στην  επιχείρηση  σου  ? (υποθετικά  πάντα)
Γιατί  εγώ  με  650  ευρώ  μισθό ,  για  να  πηδήξω  2  ώρες  πρέπει  να  μείνω  νηστικός  1  μήνα.
Κι έρχομαι  στα  σχόλια  σου  .
Μάλλον  πρέπει    να  αλλάξεις  βουλκανιζατ ερά . Ξέρω  κάποιον  να  σου  φτιάξει  θήκη  νασαι  απ  τη  μέση  και  κάτω  μέσα??  Μη  μου  πεις  εεεε?? Και  γαμώ  τις  εφευρέσεις??.
Για  να  σοβαρευτούμ ε  και  λιγάκι.
Φίλε  ΝΙΤΡΟ  , το  παίζεις  πολύ  άνετος  ,  και  σε  ψυχολογώ  πως  σου  αρέσει  να  επιδεικνύεσ αι  . Τώρα  αν  αυτά  που  γράφεις  είναι  πραγματικά  ,  η  μερικά  είναι  αποκύημα  φαντασίας  , είναι  άλλο  ανέκδοτο?..
Εγώ  υποθέτω    πως  είναι  πραγματικά  .
Αλήθεια  ξέρεις  τι  γράφεις?
Σου  παραθέτω  μερικά
1)  «Παίρνοντας την σκυτάλη ξεκίνησε ένα βαθύ γλύψιμο και αμέσως το γυρίσαμε στο 69.»
2)  «Μου τον έπιασε και άρχισε το πινέλο στην τρυπούλα της που ήταν κάθυγρη»
3)  «Η πίπα της θέλει πολύ μελάνι για να περιγραφεί σωστά αφού τόσο βαθιά και σαλιωμένα μόνο στο βαθύ λαρύγγι το έχω δεί ,όταν δε φθάσαμε στο τελείωμα τον πήρε τόσο βαθιά που ένιωθα να της πιτσιλάω τις αμυγδαλές.»
4)  «Πρέπει να τονίσω πως δεν τον έβγαλε ούτε για μία στιγμή από το στόμα της ρουφώντας και την τελευταία σταγόνα.»
5)  «Η μυρωδιά του αιδοίου της ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό βαριά χωρίς όμως να είναι ενοχλητική ενώ η γεύση του αλμυρή.»
6)  «Στο τέλος και ενώ εκείνη ήταν από πάνω και λόγω του ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κουνηθεί το προφυλακτικ ό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί (ομολογώ πως δεν ήμουν ιδιαίτερα σκληρός) και έτσι τελείωσα μεγαλοπρεπέ στατα μέσα της...»

Βέβαια  όλες  αυτές  οι  περιγραφές  μου  θυμίζουν  βιπεράκι  ΝΟΡΑ  . Και  διάβασα  πιο πάνω  πως  κάποια  που  σύστησες  σαν  θεά  , πήγε  ο  Manevent  και  τη  βρήκε  ?φόλα . Και  κλαίει  τα  λεφτά  του  ο  άνθρωπος.
Κι  έτσι  ,  εγώ  ο  κακόπιστος    ,  υποθέτω  πως  ΙΣΩΣ  ,  λέω  ΙΣΩΣ    ,TO  ΠΑΙΖΕΙΣ  ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ    ( ξέρεις  από  μετοχές  φαντάζομαι )  ΤΟΥ  ΚΑΘΕ  ΑΝΤΖΕΝΤΗ??????..
Τώρα  αν  τα  κάνεις  όλα  αυτά  όπως  λες  , φίλε  λυπάμαι  ξέχασες  το?..  τσίγκινο  σωβρακάκι  σπίτι????  :headbang:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λίγα  λόγια  για  το  ΝΙΤRO
Εσύ  φίλε  σε  ποια  κατηγορία  ανήκεις?
Είσαι  ίσως  παντρεμένος   ,  η  γυναίκα  σου  έχει  συνέχεια  πονοκέφαλο    ,   σ  αφήνει  συνέχεια  με  το π??. στο  χέρι  , και  βρίσκεις  την  ευκαιρία  να  ξεσαλώνεις  με  τα  call  girl ? 
H  είσαι  ελεύθερο  παλικάρι    , δεν  σου  πέφτει  καμιά  γκόμενα  της  προκοπής   ,  και  γουστάρεις  θεές    για  να  φτάνεις  στο ??παράδεισο?
Ότι  και  νάναι  μαγκιά  σου   ,  και  σου  βγάζω  το  καπέλο.
Ακόμα  σου  βγάζω  το  καπέλο  με  τις  ?.μυθιστορηματικές   περιγραφές   σου  .  Τόσο   που  μερικοί  εδώ  μέσα   ,  τη  βρίσκουν  και  μόνο  διαβάζοντας  τες.
Όμως  ρε   φίλε   ρωτάω . Τόσα   πολλά  λεφτά  έχεις  ,  για  να  κατεβαίνεις   Αθήνα   να  πηδάς   3  και  4   μπορεί  και  παραπάνω  φορές  το  μήνα ?
Που    σημαίνει  3500 ? 4000 ευρώ  το  μήνα  .  Και  πάλι  μαγκιά  σου.
Όμως   μήπως   πέρα  απ  τα  call  girl   , πηδάς (βλ. εκμεταλλεύε σαι)   και  κάποιους  άλλους  που  δουλεύουν   στην  επιχείρηση   σου  ? (υποθετικά  πάντα)
Γιατί  εγώ  με  650  ευρώ  μισθό ,  για  να  πηδήξω  2  ώρες  πρέπει  να  μείνω  νηστικός  1  μήνα.
Κι έρχομαι  στα  σχόλια  σου  .
Μάλλον  πρέπει    να  αλλάξεις   βουλκανιζατ ερά . Ξέρω  κάποιον  να  σου  φτιάξει  θήκη  νασαι  απ  τη  μέση  και  κάτω  μέσα??  Μη  μου  πεις   εεεε?? Και  γαμώ  τις   εφευρέσεις??.
Για  να  σοβαρευτούμ ε  και  λιγάκι.
Φίλε  ΝΙΤΡΟ   , το  παίζεις   πολύ  άνετος  ,  και  σε  ψυχολογώ  πως  σου  αρέσει  να  επιδεικνύεσ αι  . Τώρα  αν  αυτά  που  γράφεις  είναι  πραγματικά   ,   η  μερικά   είναι  αποκύημα   φαντασίας   , είναι   άλλο  ανέκδοτο?..
Εγώ  υποθέτω    πως  είναι  πραγματικά  .
Αλήθεια  ξέρεις   τι  γράφεις?
Σου  παραθέτω  μερικά
1)   «Παίρνοντας την σκυτάλη ξεκίνησε ένα βαθύ γλύψιμο και αμέσως το γυρίσαμε στο 69.»
2)   «Μου τον έπιασε και άρχισε το πινέλο στην τρυπούλα της που ήταν κάθυγρη»
3)   «Η πίπα της θέλει πολύ μελάνι για να περιγραφεί σωστά αφού τόσο βαθιά και σαλιωμένα μόνο στο βαθύ λαρύγγι το έχω δεί ,όταν δε φθάσαμε στο τελείωμα τον πήρε τόσο βαθιά που ένιωθα να της πιτσιλάω τις αμυγδαλές.»
4)   «Πρέπει να τονίσω πως δεν τον έβγαλε ούτε για μία στιγμή από το στόμα της ρουφώντας και την τελευταία σταγόνα.»
5)   «Η μυρωδιά του αιδοίου της ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό βαριά χωρίς όμως να είναι ενοχλητική ενώ η γεύση του αλμυρή.»
6)   «Στο τέλος και ενώ εκείνη ήταν από πάνω και λόγω του ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κουνηθεί το προφυλακτικ ό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί (ομολογώ πως δεν ήμουν ιδιαίτερα σκληρός) και έτσι τελείωσα μεγαλοπρεπέ στατα μέσα της...»

Βέβαια  όλες  αυτές  οι  περιγραφές  μου  θυμίζουν  βιπεράκι  ΝΟΡΑ  . Και  διάβασα  πιο πάνω  πως  κάποια  που  σύστησες  σαν  θεά  , πήγε  ο  Manevent  και  τη  βρήκε  ?φόλα . Και  κλαίει  τα  λεφτά  του  ο  άνθρωπος.
Κι  έτσι  ,  εγώ  ο  κακόπιστος    ,  υποθέτω  πως  ΙΣΩΣ   ,  λέω  ΙΣΩΣ    ,TO  ΠΑΙΖΕΙΣ  ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ    ( ξέρεις  από  μετοχές  φαντάζομαι )   ΤΟΥ  ΚΑΘΕ  ΑΝΤΖΕΝΤΗ??????..
Τώρα  αν  τα  κάνεις  όλα  αυτά  όπως  λες  , φίλε  λυπάμαι  ξέχασες  το?..  τσίγκινο  σωβρακάκι  σπίτι????  :headbang:

ρε συ απο λογια δεν παιρνεις?κοφτο το ρημαδι!!!!!!!

OP
OP
A

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το  τι  γέλιο  έκανα  παιδιά  ,  όταν  έμαθα   πως  ο  lakis33  είναι   γιατρός  , δε  λέγεται ??.
Λοιπόν   γιατρουδάκο   μου   δεν  σούμαθαν  στο  πανεπιστήμιο  ,  πως    η  πυκνότητα   του   ιού   είναι   εξ  ίσου  σημαντική   τόσο  στο  σπέρμα  όσο    και  στα  κολπικά   υγρά ?  
Δεν  έμαθες   πώς  στο  σάλιο   υπάρχει   μικρότερη  μεν  συγκέντρωση   ιού   ,  αλλά  υπάρχει   και   ο  αστάθμιστος  παράγοντας   της    τοπικής  αιμορραγίας   που  αυτόματα  αλλάζει  τελείως  το  σκηνικό?
Δεν  έμαθες   πως   το  40%   των  επιμολύνσεων    το   2006   , έγιναν  από  ετεροφυλόφιλη  επαφή?
Αν     τάξερες   όλα  αυτά  δεν  θάβγαινες  να  λές  τέτοιες   :jerking: :jerking:
Εκτός  κι  αν  δεν  είσαι   γιατρός  ,  αλλά  ??..αιώνιος   φοιτητής

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Βρε αλέξη παιδί μου, έφτασες στο Βασίλειο της Γελοιότητας με  παροιμιώδη ταχύτητα και διεκδίκησες μάλιστα το θρόνο με ανέλπιστο πείσμα ...

Ξύπνησες χθες (με όσες έννοιες μπορείς να δώσεις στο ρήμα) και βρήκες καλή ιδέα να σχολιάσεις στο συγκεκριμένο forum το συγκεκριμένο μέλος (nitro) !!!

Και αυτό σε έκανε να νιώσεις και έξυπνος !!! ....τον ξεσκέπασες τον μπαγασάκο μάγκα μου εσύ :)

...αν μπορούσες μόνο να αντιληφθείς το μέγεθος της γραφικότητας σου ....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το  τι  γέλιο  έκανα  παιδιά  ,  όταν  έμαθα   πως  ο  lakis33  είναι   γιατρός  , δε  λέγεται ??.
Λοιπόν   γιατρουδάκο   μου   δεν  σούμαθαν  στο  πανεπιστήμιο  ,  πως    η  πυκνότητα   του   ιού   είναι   εξ  ίσου  σημαντική   τόσο  στο  σπέρμα  όσο    και  στα  κολπικά   υγρά ?  
Δεν  έμαθες   πώς  στο  σάλιο   υπάρχει   μικρότερη  μεν  συγκέντρωση   ιού   ,  αλλά  υπάρχει   και   ο  αστάθμιστος  παράγοντας   της    τοπικής  αιμορραγίας   που  αυτόματα  αλλάζει  τελείως  το  σκηνικό?
Δεν  έμαθες   πως   το  40%   των  επιμολύνσεων    το   2006   , έγιναν  από  ετεροφυλόφιλη  επαφή?
Αν     τάξερες   όλα  αυτά  δεν  θάβγαινες  να  λές  τέτοιες   :jerking: :jerking:
Εκτός  κι  αν  δεν  είσαι   γιατρός  ,  αλλά  ??..αιώνιος   φοιτητής

λοιπον μπορει να εχω τελειως διαφορετικη αποψη απο τον lakis33 ή και απο πολλους αλλους εδω μεσα αλλα εισαι πολυ ανωριμος ρε φιλε.....το μονο που κανεις(και ειναι κουραστικο) ειναι να μπαινεις σε αντιπαραθεσεις.....με αποτελεσμα να κανεις πολλα ποστ,ετσι δεν ειναι?γιατι απ'οτι βλεπω οι γνωσεις σου ειναι περιορισμενες και πιστευεις οτι ακομη υπαρχει ιος HIV!!!!!!!που δημιουργει το υποτιθεμενο AIDS!

Επισκέπτης
Δεν  έμαθες  πως  το  40%  των  επιμολύνσεων    το  2006  , έγιναν  από  ετεροφυλόφιλη  επαφή?
Αν    τάξερες  όλα  αυτά  δεν  θάβγαινες  να  λές  τέτοιες  :jerking: :jerking:
Εκτός  κι  αν  δεν  είσαι  γιατρός  ,  αλλά  ??..αιώνιος  φοιτητής

Μας λες για το 40% ....

Για το 60% (με δικα σου νούμερα πάντα) δεν λες τίποτε !!!!!

Μήπως είσαι ... αντιομοφοβικός;

Πάει πακέτο με το αντιρατσιστής, αντιεθνικιστής κτλ κτλ κτλ !!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συγγνώμη, αλλά πως το ξέρουμε ότι ήταν ετεροφυλόφιλη επαφή; Μόνο κατά δήλωση τους. Οι ίδιες μετρήσεις δείχνουν ότι σχεδόν ένα 25% δεν το λέει στην οικογένεια του. Τα ποσοστά των ετεροφυλόφιλων είναι σαφώς μικρότερα. Η άλλη στο hivwave.gr ψάχνει εδώ και ένα χρόνο έναν straight μη τοξικομανή και δηλώνει ότι δεν βρίσκει.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Αλέξη καλημέρα

απότι κατάλαβα έχεις μεγάλη αγωνία για το αν διαβάζουμε οι υπόλοιποι τα γραφόμενά σου.
Βλέπω πως την απάντησή σου σε εμένα την έστειλες τρεις φορές στις 22:55 στις 23:.07 και στις 00:55 και υποθέτω πως περιμένεις κάποια απάντηση.
Βλέπω πως είσαι πολύ προσεκτικός αναγνώστης μου και σε ευχαριστώ για αυτό αλλά δεν απαντάς σε καμία από τις ερωτήσεις μου.
Αλέξη κάνε μας σε παρακαλώ μία περιγραφή του τρόπου που κάνεις sex γιατί αλλιώς θα με αναγκάσεις να αυτοσχεδιάσω...
Σε φαντάζομαι να γυρίζεις στο σπίτι κατά τις 3.00 το μεσημέρι βλαστημώντας τους πούστηδες του γραβατάκιδες στο γραφείο που το παίζουν πρϊστάμενοι ενώ κάθεσαι στο οικογενειακό τραπέζι για φαγητό.
Πρέπει να μένεις με τους γονείς σου ακόμα αν και έχεις καβαλήσει τα 30 αλλά η ανασφάλεια των 650 ευρώ τον μήνα δεν σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα ανεξαρτησίας.
Δεν είσαι γοητευτικός άντρας  και αυτό οφείλεται στην εσωστρέφιά σου και τον ρηχό τρόπο σκέψης σου.
Εχεις χαρακτηριστικά αγοραφοβίας και υποχονδρισμού που δεν σε αφήνουν να χαρείς απλές καθημερινές απολαύσεις ύλης γιαυτό και σέρνεσαι από site σε site καλυμένος πίσω από το κρύσταλο της οθόνης του υπολογιστή σου να αναγορεύεις τον εαυτό σου σε νέο σταυροφόρο κάθαρσης της πλουτοκρατίας και των σαρκικών απολαύσεων που στο φτωχό-πλην τίμιο- μυαλό σου είναι αλληλένδετα.
Τελικά όμως ρε μπαγάσα επειδή φαίνεσαι καλό παιδί εγώ σε έχω συμπαθήσει γιατί τα όσα γράφεις τα γράφεις για το καλό μας.
Λοιπόν αν και δεν γεννήθηκα αλλά ούτε και είμαι πλούσιος αλλά απλά θεωρώ τον εαυτό μου πολυγαμικό μουνάκια και θύμα της υπερκαταναλωτικής κοινωνίας που ζούμε θα σου προτείνω κάτι.
Θα σου κάνω τώρα τις γιορτές τα έξοδα να πηδήξεις όποια γουστάρεις για 3 ώρες υπό έναν όρο.
Να με αφήσεις να σε παίρνω μάτι και μετά να περιγράψω εδώ ότι είδα.
Λοιπόν?  

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζω NITRO έχεις ξεφύγει εντελώς. Είμαι από τα πιο παλιά μελή του site και βλέπω ότι πλέον υπάρχουν άτομα τα οποία δημιουργούν θέματα χωρίς λόγο απλά για να την πουν. Μιλάς υποτιμητικά σε κάπιον που απλά σου είπε κάποια λογικά πράγματα. Δηλαδή ότι αυτά που λες θέλεις 3.000 ? τον μήνα μόνο για γαμήσι. Δ'ωσε εμένα 3 ώρες με CT και έλα να βλέπεις άμα θέλεις. Αν είναι δυνατόν. μίλας για ελευθερα γλυψιματα, πιπεσ χωρις προφύλαξη και ότι μαλακία σου κατέβει στο μυαλό και μικρά παιδιά μπαίνουν και βλέπουν αυτά και πάνε σε μπουρδέλα και ζητάνε όλα χωρίς προφύλαξη όταν το AIDS θερίζει. και εδώ μέσα από τους υπεύθυνους δεν σου λέει τίποτα, απλά σε θευμάζουν για την περιγραφή σου και την ορμή των σκέψεων σου και τον πλουραλισμό των απόψεων σου. Α ρε ξύλο που θέλετε. Μιλάμε για την υγεία ρε βλάκα αυτήν που θα εύχεσαι τισ γιορτές και δεν θα καταταλαβαίνεις τι είναι.
Απλά ντροπή και βάλετε μυαλό όλοι σας. Υπάρχουν και παιδιά ανεύθυνοι.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
NITRO , δεν θα διαφωνήσω με την ουσία αυτών που λες, είναι δικαίωμα σου να γαμάς όποια θές , με όποιο τρόπο θες...
Δώσε όμως και στον άλλο την ευκαιρία να πεί αυτό που θέλει...
δεν τον έκοψα να έχει κακές προθέσεις, εκτός αν το ότι παίρνει 650 ? τον κατατάσσει σε ''υπομέλος'' του σαίτ, ενώ εσύ που (από ότι λές) χαλάς μεγάλα ποσά στις πουτάνες έχεις περισσότερο δικαίωμα να λες την άποψη σου....
Αν και δε θέλω να γυρίσω στα χτεσινά, διακρίνω μια τάση σου να τη λές στους ανθρώπους, μια επιθετικότητα, γιατι το κάνεις αυτό ρε φίλε;;
Ακριβώς το ίδιο έκανες και μαζί μου εχτές, επειδή τόλμησα να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να μιλάω, πήγες να με βγάλεις αδερφή...
Θα σου πρότεινα να συμμαζευτείς λίγο, όσα λεφτά κι αν έχεις , δεν είσαι καλύτερος άνθρωπος απο εμάς !
Αν συνεχισεις αυτό το βιολί, πρώτα υποβιβάζεις τον εαυτό σου , αλλά ταυτόχρονα και το επίπεδο του σαίτ...
Και μη σκορπάς έτσι ασύστολα τα λεφτά σου, το καταλάβαμε ότι έχεις μπόλικα!!
Και γω μπορεί να μην παίρνω τα 650 ? του αλεξη, αλλα παιρνω 1300 και πάλι δεν μπορώ να διαθέτω τέτοια ποσά για διασκέδαση...
Μήπως αυτό με κάνει κατώτερο σου ;;;
Ή για να γαμήσω πρέπει εσύ να κρατάς το φαναρι και να τον παίζεις;;;
Σύνελεθε λιγο σε παρακαλώ...
Τονίζω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, μάλιστα μου αρέσουν τα πολύ περιγραφικά reviews σου, αλλα ρε φίλε εισαι πολυ επιθετικός.....ΚΟΙΤΑΞΕ  ΤΟ  ΛΙΓΟ  ΑΥΤΟ ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εχω να κάνω μία τοποθέτηση και απευθύνομαι στους διαχειριστές (ή δημιουργούς) αυτού του site.
Νομίζω πως ο αρχικός στόχος της ομάδας που δημιούργησε αυτήν την ιστιοσελίδα έχει χαθεί.
Αν δεν είναι έτσι τότε αλλάχτε τίτλο παιδιά.
Δεν είναι δυνατόν ο κάθε pixis ή dixis να παρεξηγήται και να παραδίδει μαθήματα ηθικής λέγοντας μου στα μούτρα πως λειτουργώ ως διαφθορέας της νεολαίας.
Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως!
Καλά ρε pixis (που σου εύχομαι να πίξεις) θα μου απαγορεύσεις να εκφράζομαι όπως εγώ θέλω δεν το κατάλαβα. Σου είπε κανείς πως εδώ μέσα είναι κατηχητικό ή την έχεις δει και εσύ ιεραπόστολος.
Την επόμενη φορά δε που θα αποκαλέσεις βλάκα οποιονδήποτε που γράφει εδώ μέσα να σκεφτείς να κλείσεις πρώτα  την τηλεόρασή σου ,να κόψεις τον τύπο από τα περίπτερα, να φορέσεις παρωπίδες στα παιδιά σου και να τους απαγορέψεις να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και ακόμα να μιλάνε -γιατί όχι- με άλλα παιδιά επειδή μπορεί να τα διαφθήρουν.
Αν εμεις εδώ θέλουμε ξύλο τότε εντάξει ρε pixis (που να πήξεις) δείρε μας,λιθοβόλησέ μας ή κάψε μας όπως κάνανε κάποιοι κολλητοί σου πριν 500 χρόνια.
Αι σιχτιρ με τον κάθε παπάρα εδώ μέσα    

Νομίζω NITRO έχεις ξεφύγει εντελώς. Είμαι από τα πιο παλιά μελή του site και βλέπω ότι πλέον υπάρχουν άτομα τα οποία δημιουργούν θέματα χωρίς λόγο απλά για να την πουν. Μιλάς υποτιμητικά σε κάπιον που απλά σου είπε κάποια λογικά πράγματα. Δηλαδή ότι αυτά που λες θέλεις 3.000 ? τον μήνα μόνο για γαμήσι. Δ'ωσε εμένα 3 ώρες με CT και έλα να βλέπεις άμα θέλεις. Αν είναι δυνατόν. μίλας για ελευθερα γλυψιματα, πιπεσ χωρις προφύλαξη και ότι μαλακία σου κατέβει στο μυαλό και μικρά παιδιά μπαίνουν και βλέπουν αυτά και πάνε σε μπουρδέλα και ζητάνε όλα χωρίς προφύλαξη όταν το AIDS θερίζει. και εδώ μέσα από τους υπεύθυνους δεν σου λέει τίποτα, απλά σε θευμάζουν για την περιγραφή σου και την ορμή των σκέψεων σου και τον πλουραλισμό των απόψεων σου. Α ρε ξύλο που θέλετε. Μιλάμε για την υγεία ρε βλάκα αυτήν που θα εύχεσαι τισ γιορτές και δεν θα καταταλαβαίνεις τι είναι.
Απλά ντροπή και βάλετε μυαλό όλοι σας. Υπάρχουν και παιδιά ανεύθυνοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom