Νέα

City Tours, θέματα υγείας και άλλες ενστάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexisq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι  νέος  σ  αυτό  το  site    και  ειλικρινά  με  κάποια  πράγματα  έχω  φρικάρει .  Ψάχνουν  κάποιοι  λεφτάδες  λέει    ,  για  περιφερόμενες    πουτάνες    ,  δίνουν  ένα  κάρο  λεφτά  για  λίγες  ώρες    πηδήματος  (μαγκιά  τους)  ,  και  βγαίνουν  και  γράφουν  για  τα  προσόντα  τους.
Είδα  κι  έπαθα.
Η  τάδε  λέει  κάνει  CIM  (καταπίνει  το  σπέρμα) .  Φίλε  μόνο  το  δικό  σου  καταπίνει  ????  Έχει  καταπιεί  αυτή?????. 
Η  άλλη  λέει  κάνει  OWO  (πίπα  χωρίς  προφυλακτικό )  . Excellent!!!!!  Με  προφυλακτικό  δεν  λέει  τίποτα?..
Aκόμα  δίνει  και  DFK  (βαθύ  γαλλικό  φιλί)??..Έχει  φιλήσει  αυτή??.
Μη  ξεχνάμε  και  το  69  , μια  και  μπορείς  να  γλύφεις  τα  υγρά  της???
Όλα    αυτά  λοιπόν  τα  βλέπετε  σαν  προσόντα  . Πάτε  ,  περνάτε  απίθανα  συνήθως    ,  μας  γράφετε  τις  εμπειρίες  σας  ,  και  ψάχνετε  για την  επόμενη??.
Φίλε  ξεχνάς  όμως  κάτι    . Όσα  λεφτά  και  να  πληρώσεις    , με  τα  πιο πάνω  εκθέτεις  τον  εαυτό  σου      σε  σημαντικό  κίνδυνο  .
Μη  ξεχνάς  πως  ο  ιός  του  Aids  ,  υπάρχει  στο  σπέρμα    ,  στα  υγρά  του  κόλπου  , στο  σάλιο .
Μάλλον  έχεις  τυφλωθεί  από  τις    θεές  και  δεν  βλέπεις  τίποτα  άλλο  μπροστά  σου 
ΥΓ  = Αν  ξέρετε  καμιά    που  κάνει  πίπα  με  προφυλακτικό  ,  δεν  πίνει  σπέρμα  ,  δεν  φιλάει  στο  στόμα  ,  και  δεν  με  αφήνει  να  της  το  γλύφω  ,  ενδιαφέρομαι.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω ξερω μια τετοια  κοπελα / μια πλαστικη κουκλα απο Sex Shop  :dancing: :dancing: :dancing:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Είμαι  νέος  σ  αυτό  το  site    και  ειλικρινά  με  κάποια  πράγματα  έχω  φρικάρει .  Ψάχνουν  κάποιοι  λεφτάδες  λέει    ,  για  περιφερόμενες    πουτάνες    ,  δίνουν  ένα  κάρο  λεφτά  για  λίγες  ώρες    πηδήματος  (μαγκιά  τους)  ,  και  βγαίνουν  και  γράφουν  για  τα  προσόντα  τους.
Είδα  κι  έπαθα.
Η  τάδε  λέει  κάνει  CIM  (καταπίνει  το  σπέρμα) .  Φίλε  μόνο  το  δικό  σου  καταπίνει  ????  Έχει  καταπιεί  αυτή?????. 
Η  άλλη  λέει  κάνει  OWO  (πίπα  χωρίς  προφυλακτικό )  . Excellent!!!!!  Με  προφυλακτικό  δεν  λέει  τίποτα?..
Aκόμα  δίνει  και  DFK  (βαθύ  γαλλικό  φιλί)??..Έχει  φιλήσει  αυτή??.
Μη  ξεχνάμε  και  το  69  , μια  και  μπορείς  να  γλύφεις  τα  υγρά  της???
Όλα    αυτά  λοιπόν  τα  βλέπετε  σαν  προσόντα  . Πάτε  ,  περνάτε  απίθανα  συνήθως    ,  μας  γράφετε  τις  εμπειρίες  σας  ,  και  ψάχνετε  για την  επόμενη??.
Φίλε  ξεχνάς  όμως  κάτι    . Όσα  λεφτά  και  να  πληρώσεις    , με  τα  πιο πάνω  εκθέτεις  τον  εαυτό  σου      σε  σημαντικό  κίνδυνο  .
Μη  ξεχνάς  πως  ο  ιός  του  Aids  ,  υπάρχει  στο  σπέρμα    ,  στα  υγρά  του  κόλπου  , στο  σάλιο .
Μάλλον  έχεις  τυφλωθεί  από  τις    θεές  και  δεν  βλέπεις  τίποτα  άλλο  μπροστά  σου 
ΥΓ  = Αν  ξέρετε  καμιά    που  κάνει  πίπα  με  προφυλακτικό  ,  δεν  πίνει  σπέρμα  ,  δεν  φιλάει  στο  στόμα  ,  και  δεν  με  αφήνει  να  της  το  γλύφω  ,  ενδιαφέρομαι.

Τώρα αυτό το ποστ εδώ πάει ή κάτω από το "Υγεία"?  :) Στην ουσία ξανανακαλύπτεις το τροχό αγαπητέ. Προφανώς υπάρχουν κίνδυνοι......παντού! Και στο τσιγάρο, και στο ποτό, και στο ξενύχτι, και στις παρτούζες, και στη πόκα (που είναι επίκαιρη)......Όμως ο καθένας κάνει το σχετικό risk analysis, παίρνει όποια μέτρα θεωρεί ότι τον καλύπτουν και από κει και πέρα ζει με το residual risk. Αυτά και καλά βόλια (εννοείται με CIM, CIF, OWO) !!  ;)

OP
OP
A

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε  tipos  ,  αυτά      που  γράφω    όλοι  τα  γνωρίζουμε  , αλλά  φροντίζουμε  να  τα  ξεχνάμε  όταν    βρεθούμε  μπροστά    σε  κάθε  τέτοια  Ούρσουλα  .  Λέμε  πάντα  ,  <<  σε  μένα  θα  συμβεί?>>  Διότι  αν  τα  σκεφτόμαστε  δεν  θα  πέφταμε  με  τα  μούτρα  ?..στο  ψαχνό.
Δες  αυτό  το  link  ,  , και  διάβασε  ιστορίες  ανθρώπων    που  με  τον  Α  ή  Β  τρόπο  ήρθαν  πρόσωπο  με  πρόσωπο  με  το  πρόβλημα .  Είναι  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!!
Και  μην  απλοποιούμε    το  πρόβλημα  μιλώντας  για  τσιγάρο  ,πόκα  κλπ  . Αυτό  λέγεται  στρουθοκαμηλισμός.
Όσο  για  το  φίλο ,που  συστήνει  πλαστική  κούκλα  ,  έ  για  να  τη  συστήνει  ,  θα  πρέπει    να  έχει    μεγάλη  εμπειρία  ????.
Υπουργός  είναι  αυτός  , κάτι  παραπάνω  ξέρει??.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.....φιλε alexisq, αν επιτρεπεις ποσο χρονων εισαι ?

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Είδα  κι  έπαθα.
Η  τάδε  λέει  κάνει  CIM  (καταπίνει  το  σπέρμα) .  Φίλε  μόνο  το  δικό  σου  καταπίνει  ????  Έχει  καταπιεί  αυτή……………. 
Η  άλλη  λέει  κάνει  OWO  (πίπα  χωρίς  προφυλακτικό )  . Excellent!!!!!  Με  προφυλακτικό  δεν  λέει  τίποτα…..
Aκόμα  δίνει  και  DFK  (βαθύ  γαλλικό  φιλί)……..Έχει  φιλήσει  αυτή…….
Μη  ξεχνάμε  και  το  69  , μια  και  μπορείς  να  γλύφεις  τα  υγρά  της………
Όλα    αυτά  λοιπόν  τα  βλέπετε  σαν  προσόντα  . Πάτε  ,  περνάτε  απίθανα  συνήθως    ,  μας  γράφετε  τις  εμπειρίες  σας  ,  και  ψάχνετε  για την  επόμενη…….
καποιος συναγωνηστης ειπε,  οποιος φοβαται παει και κοιμαται

Επισκέπτης
Εγω ξερω μια τετοια  κοπελα / μια πλαστικη κουκλα απο Sex Shop  :dancing: :dancing: :dancing:

εχεις εμπειριες πολλες εσυ με κουκλες.......διαφορων ειδων!!!!!αληθεια μια που εισαι γνωστης...μηπως μπορεις να μας συστησεις καμια καλη mature(ΜΙLF) κουκλα?......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εχεις εμπειριες πολλες εσυ με κουκλες.......διαφορων ειδων!!!!!αληθεια μια που εισαι γνωστης...μηπως μπορεις να μας συστησεις καμια καλη mature(ΜΙLF) κουκλα?......

Ξεφευγουμε απο το θεμα του thread Λαμπρο / θα σου απο κοντα με ποιες κουκλες εχω κανω παιχνιδι  :boobies: :boobies: :boobies: / a propos στη Συγγρου στο υψος του στριπ Lip εχει ενα τραβεσταδικο σε ενα στενο που λεγεται Κουκλες / εκει σιγουρα ο φιλος μου ο alexisq θα βρει γκομενες που δεν θα αφήνουν να της το γλύφουν διοτι οι περισσοτερες εκει μεσα τον εχουν 2 μετρα ..........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε  tipos  ,  αυτά       που   γράφω     όλοι  τα  γνωρίζουμε   , αλλά   φροντίζουμε   να  τα  ξεχνάμε   όταν    βρεθούμε   μπροστά    σε   κάθε  τέτοια  Ούρσουλα  .  Λέμε  πάντα  ,  <<  σε  μένα  θα  συμβεί?>>  Διότι  αν  τα  σκεφτόμαστε   δεν  θα  πέφταμε  με  τα  μούτρα  ?..στο  ψαχνό.
Δες   αυτό  το  link  ,  , και  διάβασε  ιστορίες  ανθρώπων    που  με  τον  Α  ή  Β  τρόπο  ήρθαν  πρόσωπο  με  πρόσωπο  με  το  πρόβλημα .  Είναι  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!!
Και  μην  απλοποιούμε    το  πρόβλημα   μιλώντας  για  τσιγάρο  ,πόκα  κλπ  . Αυτό  λέγεται  στρουθοκαμηλισμός.
Όσο  για  το  φίλο ,που   συστήνει  πλαστική  κούκλα  ,  έ  για  να  τη  συστήνει  ,  θα  πρέπει    να  έχει    μεγάλη  εμπειρία  ????.
Υπουργός  είναι  αυτός  , κάτι  παραπάνω  ξέρει??.

Συγνώμη ρε φίλε αλλά το Link που δίνεις αναφέρεται κυρίως σε ιστορίες gay που γάμησαν/γαμήθηκαν χωρίς προφύλαξη και το λένε και ανοικτά..
Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ γλυφομούνι σε εκδιδόμενη και θα απέφευγα το dfk αν και στο Owo δεν θα έλεγα όχι..
Ρίσκο πάντοτε υπάρχει αλλά με χρήση προφυλακτικού η πιθανότητα να κολλήσεις Aids είναι στα όρια του στατιστικού λάθους...ʼλλες ασθένεις μπορεί γι' αυτό και θέλει λίγη προσοχή στα προκαταρκτικά..

Και τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει και δει κοπέλες (μη εκδιδόμενες) που όχι μόνο δεν απαιτούν τη χρήση προφυλακτικού αλλά ούτε που τις πειράζει κιόλας...
Και δεν είναι λίγες αν κρίνω από τα ποσοστά των εκτρώσεων ή μια απλή ματία στον (κυριλε υποτίθεται) κύκλο μου...Που να δεις τί γίνεται σε πιο βήτα καταστάσεις...

Μια τέτοια είναι πιο επικίνδυνη από μια συνειδητοποιημένη ct των 400-500? / ώρα που σε τελική ανάλυση και η φήμη μόνο ότι κάτι δεν πάει καλά θα ταξίδευε σε χρόνο dt σε όλο τον κόσμο (βλέπε τζενιφερ από σουζάνα)...
Και σε τελική ανάλυση άλλο swedish harmony άλλο μαύρη από την πλατεία θεάτρου ή πρεζού από τη Σόλωνος σε θέματα ρίσκου...

Επισκέπτης
Ξεφευγουμε απο το θεμα του thread Λαμπρο / θα σου απο κοντα με ποιες κουκλες εχω κανω παιχνιδι  :boobies: :boobies: :boobies: / a propos στη Συγγρου στο υψος του στριπ Lip εχει ενα τραβεσταδικο σε ενα στενο που λεγεται Κουκλες / εκει σιγουρα ο φιλος μου ο alexisq θα βρει γκομενες που δεν θα αφήνουν να της το γλύφουν διοτι οι περισσοτερες εκει μεσα τον εχουν 2 μετρα ..........

λεγε με ζαν μωρεας!!!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Είμαι  νέος  σ  αυτό  το  site    και  ειλικρινά  με  κάποια  πράγματα   έχω  φρικάρει .  Ψάχνουν  κάποιοι  λεφτάδες  λέει     ,  για  περιφερόμενες    πουτάνες    ,  δίνουν  ένα  κάρο  λεφτά   για  λίγες  ώρες    πηδήματος  (μαγκιά  τους)  ,  και  βγαίνουν   και  γράφουν  για  τα  προσόντα  τους.
Είδα  κι  έπαθα.
Η  τάδε  λέει  κάνει  CIM   (καταπίνει  το  σπέρμα) .  Φίλε  μόνο  το  δικό  σου  καταπίνει  ????   Έχει  καταπιεί  αυτή?????. 
Η  άλλη  λέει   κάνει  OWO   (πίπα   χωρίς  προφυλακτικό )  . Excellent!!!!!  Με  προφυλακτικό  δεν  λέει  τίποτα?..
Aκόμα  δίνει   και  DFK  (βαθύ  γαλλικό  φιλί)??..Έχει  φιλήσει  αυτή??.
Μη  ξεχνάμε  και  το  69  , μια   και  μπορείς  να  γλύφεις   τα  υγρά  της???
Όλα    αυτά   λοιπόν  τα  βλέπετε  σαν  προσόντα  . Πάτε   ,  περνάτε  απίθανα  συνήθως    ,   μας  γράφετε   τις  εμπειρίες  σας  ,  και  ψάχνετε  για την  επόμενη??.
Φίλε  ξεχνάς   όμως  κάτι    . Όσα  λεφτά  και  να  πληρώσεις    , με  τα  πιο πάνω  εκθέτεις  τον  εαυτό  σου      σε  σημαντικό  κίνδυνο   .
Μη  ξεχνάς   πως  ο  ιός  του  Aids  ,  υπάρχει  στο   σπέρμα     ,  στα  υγρά  του  κόλπου   , στο  σάλιο .
Μάλλον  έχεις  τυφλωθεί   από  τις    θεές  και  δεν  βλέπεις   τίποτα  άλλο  μπροστά  σου 
ΥΓ  = Αν  ξέρετε  καμιά    που  κάνει  πίπα  με  προφυλακτικό  ,  δεν  πίνει  σπέρμα  ,  δεν  φιλάει  στο  στόμα   ,  και  δεν  με  αφήνει  να  της  το  γλύφω  ,   ενδιαφέρομαι.

επειδη εισαι νεος οπως λες.....δες και λιγο στα θεματα υγειας.....διατυπωνονται σημαντικες αποψεις απο ολες τις πλευρες

OP
OP
A

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μερικά  σχόλια
1) Για  τον  Υπουργό .  Ας  με  συγχωρήσουν  οι  άλλοι   φίλοι    του site  ,  αλλά   εδώ  μέσα  κυκλοφορούν    και  άτομα  χαμηλού   επιπέδου  . Και  μιλάω  για  το  φίλο  Υπουργό  ( τι  τόθελε  το  ψευδώνυμο  τρομάρα  του)  , ο  οποίος  απ  ότι  διαβάζω  απ  τα  σχόλιά  του   τη  βρίσκει  στα  στριπτηζάδικα    να  του  τραβάν   :jerking: :jerking:  οι  Ούρσουλες  …….  Εμείς  τυχαίνει  να   :knockinb:
2) Ο  λόγος  πού  έγραψα  εδώ  τα  σχόλια  μου  ,  και  όχι  στο  Υγεία  ,  είναι  γιατί  εδώ  συχνάζουν  οι    διάφοροι  μάγκες  με  τα  πολλά  λεφτά  ( αλήθεια  ποιος  δίνει  από  μας  που  δουλεύομε  μεροκάματο    300 και  600 ευρώ για  1-2 ώρες  πήδημα?) . Ας  προσέξουν  λοιπόν     , κι  αυτά  που  οι  διάφορες  περιφερόμενες   θεωρούν  και  διαφημίζουν  σα  προσόντα   αλλά  και  οι  ίδιοι  τα  απολαμβάνουν  ,  μήπως  αύριο  βρεθούν  στην  άσχημη  θέση  να  πουν « γιατί  το  έκανα?»  . Σκοπός  μου  λοιπόν  να  τους   ευαισθητοποιήσω   ,  μια  και  η  ζωή  είναι  μόνο  μία.
3)Στο  φίλο  str81977

Είσαι  βαθειά  νυχτωμένος  φίλε  μου  ,  και  με  το  συμπάθιο  δηλαδή  , αν  νομίζεις    πώς  επειδή  δίνεις    700 ευρώ   είσαι  εξασφαλισμένος  από  κάθε  κίνδυνο  .  Και  μη  μου  πείς   πως  αυτή  που  καταπίνει   το  σπέρμα  του  καθενος  κατ  επάγγελμα  και  κατά  συρροή   , δεν  έχει πολύ  μεγαλύτερο  κίνδυνο  να  προσβληθεί  απ  τον  ιό   , απ  ότι  αν  δεν  το  έκανε  .  Και  πας  μετά  εσύ  και  της  φιλάς  το  στόμα  που  είχε  γλύψει  το  σπέρμα  του  προηγούμενου!!!!!   Και   ακόμα   περιμένεις  εσύ  , αν  έχει  προσβληθεί  να  στο  πει?
ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΛΑ  ΤΑ  ΛΕΦΤΑ  φίλε  μου

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
2) Ο  λόγος  πού  έγραψα  εδώ  τα  σχόλια  μου  ,  και  όχι  στο  Υγεία  ,  είναι  γιατί  εδώ  συχνάζουν  οι    διάφοροι  μάγκες  με  τα  πολλά  λεφτά  ( αλήθεια  ποιος  δίνει  από  μας  που  δουλεύομε  μεροκάματο    300 και  600 ευρώ για  1-2 ώρες  πήδημα?) . Ας  προσέξουν  λοιπόν    , κι  αυτά  που  οι  διάφορες  περιφερόμενες  θεωρούν  και  διαφημίζουν  σα  προσόντα  αλλά  και  οι  ίδιοι  τα  απολαμβάνουν  ,  μήπως  αύριο  βρεθούν  στην  άσχημη  θέση  να  πουν « γιατί  το  έκανα?»  . Σκοπός  μου  λοιπόν  να  τους  ευαισθητοποιήσω  ,  μια  και  η  ζωή  είναι  μόνο  μία.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό που θέλει να μας ευαισθητοποιήσει και απλά να τον ενημερώσω, ότι οι ειρωνίες επιπέδου "μάγκες με πολλά λεφτά" και οι συσχετισμοί μεροκάματου και κόστους ωριαίου πηδήματος μάλλον τον καθιστούν ως ενοχλητικό και όχι ως ευγενικό διαφωτιστή και σωτήρα μας.

Φιλικά

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Φιλε alexisq επειδη εσυ τα βλέπεις "πολλα τα λεφτα" δεν ειναι απαραιτητο να το βλεπουμε και οι υπολοιποι ετσι....

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Μερικά  σχόλια
1) Για  τον  Υπουργό .  Ας  με  συγχωρήσουν  οι  άλλοι   φίλοι    του site  ,  αλλά   εδώ  μέσα  κυκλοφορούν    και  άτομα  χαμηλού   επιπέδου  . Και  μιλάω  για  το  φίλο  Υπουργό  ( τι  τόθελε  το  ψευδώνυμο  τρομάρα  του)  , ο  οποίος  απ  ότι  διαβάζω  απ  τα  σχόλιά  του   τη  βρίσκει  στα  στριπτηζάδικα    να  του  τραβάν   :jerking: :jerking:  οι  Ούρσουλες  ??.  Εμείς  τυχαίνει  να   :knockinb:
2) Ο  λόγος  πού  έγραψα  εδώ  τα  σχόλια  μου  ,  και  όχι  στο  Υγεία  ,  είναι  γιατί  εδώ  συχνάζουν  οι    διάφοροι  μάγκες  με  τα  πολλά  λεφτά  ( αλήθεια  ποιος  δίνει  από  μας  που  δουλεύομε  μεροκάματο    300 και  600 ευρώ για  1-2 ώρες  πήδημα?) . Ας  προσέξουν  λοιπόν     , κι  αυτά  που  οι  διάφορες  περιφερόμενες   θεωρούν  και  διαφημίζουν  σα  προσόντα   αλλά  και  οι  ίδιοι  τα  απολαμβάνουν  ,  μήπως  αύριο  βρεθούν  στην  άσχημη  θέση  να  πουν « γιατί  το  έκανα?»  . Σκοπός  μου  λοιπόν  να  τους   ευαισθητοποιήσω   ,  μια  και  η  ζωή  είναι  μόνο  μία.
3)Στο  φίλο  str81977

Είσαι  βαθειά  νυχτωμένος  φίλε  μου  ,  και  με  το  συμπάθιο  δηλαδή  , αν  νομίζεις    πώς  επειδή  δίνεις    700 ευρώ   είσαι  εξασφαλισμένος  από  κάθε  κίνδυνο  .  Και  μη  μου  πείς   πως  αυτή  που  καταπίνει   το  σπέρμα  του  καθενος  κατ  επάγγελμα  και  κατά  συρροή   , δεν  έχει πολύ  μεγαλύτερο  κίνδυνο  να  προσβληθεί  απ  τον  ιό   , απ  ότι  αν  δεν  το  έκανε  .  Και  πας  μετά  εσύ  και  της  φιλάς  το  στόμα  που  είχε  γλύψει  το  σπέρμα  του  προηγούμενου!!!!!   Και   ακόμα   περιμένεις  εσύ  , αν  έχει  προσβληθεί  να  στο  πει?

C R U S A D E R...!

Επισκέπτης
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό που θέλει να μας ευαισθητοποιήσει και απλά να τον ενημερώσω, ότι οι ειρωνίες επιπέδου "μάγκες με πολλά λεφτά" και οι συσχετισμοί μεροκάματου και κόστους ωριαίου πηδήματος μάλλον τον καθιστούν ως ενοχλητικό και όχι ως ευγενικό διαφωτιστή και σωτήρα μας.

Φιλικά

Right to the point my friend!

Εύγε

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1

Όλες, αρκεί να τους το ζητήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι όταν τους ζητάς λιγότερα καμιά δεν αρνείται. Τα λεφτά τους θα τα πάρουν έτσι κι αλλιώς.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μερικά  σχόλια

3)Στο  φίλο  str81977

Είσαι  βαθειά  νυχτωμένος  φίλε  μου  ,  και  με  το  συμπάθιο  δηλαδή  , αν  νομίζεις    πώς  επειδή  δίνεις    700 ευρώ  είσαι  εξασφαλισμένος  από  κάθε  κίνδυνο  .  Και  μη  μου  πείς  πως  αυτή  που  καταπίνει  το  σπέρμα  του  καθενος  κατ  επάγγελμα  και  κατά  συρροή  , δεν  έχει πολύ  μεγαλύτερο  κίνδυνο  να  προσβληθεί  απ  τον  ιό  , απ  ότι  αν  δεν  το  έκανε  .  Και  πας  μετά  εσύ  και  της  φιλάς  το  στόμα  που  είχε  γλύψει  το  σπέρμα  του  προηγούμενου!!!!!  Και  ακόμα  περιμένεις  εσύ  , αν  έχει  προσβληθεί  να  στο  πει?

Και πάλι δεν καταλαβαίνω...Αντιπαρέρχομαι την επί προσωπικού ειρωνεία ότι ότι είμαι βαθειά νυκτωμένος και απαντώ στον ξύπνιο (με την έννοια του ότι δεν κοιμάται σαν εμάς αλλά έχει δει το φως το αληθινό) φίλο μας:
Είπε κανείς από τους προλαλήσαντες ότι ΔΕΝ υπάρχουν ρίσκα; Είπε κανείς ότι οι συγκεκριμένες έχουν πιστοποιητικό υγείας από το WHO; Είπε κανείς ότι το γλυφομούνι σε cg είναι ακίνδυνο;
Σου έκανα και risk analysis και σου εξήγησα ότι αν αποφεύγεις το γλυφομούνι και τα γλωσσόφιλα περιορίζονται δραστικά οι πιθανότητες να κολλήσεις το μοιραίο...
Σου απάντησα και για το link που έστειλες ότι όλοι όσοι μιλάνε εκεί έκαναν σεξ χωρίς καμία προφύλαξη- δεν είπε κανείς ότι φίλησε καμια ct και το άλλο πρωί ήταν στο κρεβάτι του πόνου...
Το πρόβλημά σου ποιο είναι τελικά; Ότι κάποιοι ενήλικες αναλαμβάνουν κάποια ρίσκα-υπαρκτά αλλά  όχι και τεράστια; Και εσύ τί είσαι; Κηδεμόνας τους- μας;
Ότι δεν ακολουθούνται φανατικά οι κανόνες ασφαλείας; Θα είχες κάποιο δίκαιο αν στηλίτευες με το ξερολέ στυλάκι σου το σεξ άνευ προφυλάξεων που ουκ ολίγοι και ολίγες κάνουν κατά κόρον και όχι μόνο με τον άνδρα - γυναίκα της ζωής τους..Τουλάχιστον στα ct η χρήση καπότας είναι υποχρεωτική.
Ή ότι κάποιοι έχουν λεφτά και εσύ δεν έχεις να πάρεις ct και προσπαθείς να κάνεις σπάσιμο;
Σε τελική ανάλυση πηδάει κάποιος από όσους παίρνουν ct κάποια γκόμενα που γουστάρεις και φοβάσαι μην στη μαγαρίσουν;
Ή έχεις αυτήν την εντύπωση ότι αυτές που πηδάς εσύ (όπως δηλώνεις στην απάντηση στο φίλο υπουργό που σε τελική ανάλυση δεν τον ξέρεις και από χθες να του την λες έτσι) πριν έρθουν όλο χαρά να σε βρουν δεν τσιμπούκωκαν με πληρες OWO- CIM & swallow κανά βρωμίλο και εσύ θα τις πηδήξεις ακάπωτα γιατί "τις ξέρεις και δεν είναι καμια του δρόμου" όπως ακούω από γνωστούς μου και φρίττω!

Και σε τελική ανάλυση, άμα σε χαλάνε τα ct/cg μην παίρνεις!

OP
OP
A

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μερικά  σχόλια
Στο  φίλο  str81977

Λοιπόν  φίλε  μου 
1) Δεν  καταλαβαίνω  που  βλέπεις  την  ειρωνεία  ,  και  πως  έδωσα  την  εντύπωση  πως  το  παίζω  έξυπνος.
2)Το  link  που  έδωσα  , δεν  τοδωσα  για  να  μάθεις    πως  κόλλησαν  το  aids  (καλά  αυτό  σουμεινε  εσένα  απ  αυτά  που  διάβασες??)  Η  ουσία  είναι  το  ψυχολογικό  αδιέξοδο  που  βρίσκονται  αυτοί  οι  άνθρωποι  νοιώθοντας  πως  η  ζωή  τους  έχει  ημερομηνία  λήξεως  . Ξυπνάνε  ,  κινούνται  και  κοιμούνται  ζώντας  στην  απέναντι  όχθη  , σ  ένα  δικό  τους  διαφορετικό  κόσμο  ,  που  εμείς  που  είμαστε  έξω  απ  το  χορό  δεν  μπορούμε  να  τον  καταλάβουμε  . Όμως  η  απόσταση  απ  αυτό  το  κόσμο  είναι  τόσο  μικρή  ,  όσο  το  σπάσιμο  μιας  καπότας???
3)Δεν  θα  ταγραφα  όλα  αυτά  ,  άλλωστε  συχνάζω  συνήθως  σε  άλλα  forum  ,  αν  δεν  έβλεπα  κάποιους  φίλους  ,  αυτά  που  εσύ  αποφεύγεις  να  κάνεις    ,  να  καυχιούνται    πως  τα  κάνουν      και  μάλιστα  να  τα  περιγράφουν  με  πιπεράτες  λεπτομέρειες  - αληθινές  ή  ψεύτικες  είναι  άλλο  ανέκδοτο-.
Τους  εύχομαι  να  μην  έλθει  ποτέ  η  ώρα  να  :headbang:
4) Και  μια  προσωπική  άποψη . Σκεπτόμενος  τι  είδους  άνθρωποι  είναι  αυτοί  που  πηγαίνουν  με  περιφερόμενες  πουτάνες  κατέληξα  στο  εξής
α)  στη  μεγάλη  τους  πλειοψηφεία  είναι  παντρεμένοι  , άνω  των  50  ,  που  περνάν  στη  φάση  του  Viagra  ,  και  όντας  έχοντας  χοντρή  γυναίκα  αλλά  και  χοντρό  πορτοφόλι  ,  βλέπουν  τα  call  girls  σαν  την  ιδανική  περίπτωση
β) Ελεύθεροι  , 35-50  ,  όχι  κατ  ανάγκη  και  λεφτάδες  ,  που  επειδή  δεν  μπορούν  να  βγάλουν  γκόμενα  αναλόγου  βεληνεκούς  ,  τις  έχουν  σαν  υποκατάστατα. 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Aν και είμαστε τραγικά off topic, θέλω να πω στο φίλο πως στο link που έδωσε, οι άνδρες είναι gay.
Αυτά προς συμπλήρωμα, μην ξανανοίξουμε το θέμα που είχε γίνει με την κοπέλα-ασθενή που έγραφε εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom