Νέα

City tours πολιτικών-βουλευτών-υπουργών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bou_asd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Ανοίγω αυτό το θέμα έπειτα από ιδέα που μου έδωσε συναγωνιστής σχετικά με τις ατζέντες των call girls. Δεν πρόκειται να βρουν κανένα βουλευτή ή υπουργό ή πολιτευτή. Αυτοί έχουν τα δικά τους...

Λοιπόν όσοι γνωρίζεται κάτι για την Ελλάδα, τις Βρυξέλλες, το Στρασβούργο, τις υπηρεσίες που παρέχονται στην Ελλάδα σε ξένους πολιτικούς κλπ ιδού η ευκαιρία να το μοιραστείτε με το site

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ανοίγω αυτό το θέμα έπειτα από ιδέα που μου έδωσε συναγωνιστής σχετικά με τις ατζέντες των call girls. Δεν πρόκειται να βρουν κανένα βουλευτή ή υπουργό ή πολιτευτή. Αυτοί έχουν τα δικά τους...

Λοιπόν όσοι γνωρίζεται κάτι για την Ελλάδα, τις Βρυξέλλες, το Στρασβούργο, τις υπηρεσίες που παρέχονται στην Ελλάδα σε ξένους πολιτικούς κλπ ιδού η ευκαιρία να το μοιραστείτε με το site

δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες..... αν ένας πολιτικός θέλει να απολαύσει τέτοιου είδους υπηρεσίες μάλλον το κάνει με άλλο τρόπο πιο ακίνδυνο.... γιατί ο μάκης αν μάθει ότι εγώ κάνω sex με ct  δεν θα ασχοληθεί ... αν όμως μάθει κάτι τέτοιο για τον κυριάκο μητσοτάκη πχ δεν νομίζω ότι θα είναι εξίσου αδιάφορος.... και μετά μαύρο φίδι που τον έφαγε τον κυριάκο... οπότε αυτά γίνονται αλλιώς

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Είχαν ακουστεί διάφορα μισόλογα και υπονοούμενα για την καμπάνια ανάληψης της Ολυμπιάδας του 2004 από την Αθήνα. Υπονοούμενα για χρηματισμούς και (αυτό μάς ενδιαφέρει εδώ) "σεξουαλικές διευκολύνσεις" σε μέλη της ΔΟΕ από τριτο-κοσμικές χώρες. Ομως το όλο θέμα έμεινε στα υπονοούμενα λόγω της "εθνικής συναίνεσης" για το "μεγάλο εθνικό στόχο του ελληνισμού" (δηλ. τη ματαιοδοξία της κυρίας Γιάννας) κι έτσι κανείς δεν μπορεί να είναι κατηγορηματικός.

Βέβαια, οι πολιτικοί/αξιωματούχοι από τριτοκοσμικές χώρες ανήκουν σε άλλη (πιο χαμηλή προφανώς) κατηγορία από τους δικούς μας πολιτικούς. Επομένως αυτό που λέω εδώ δεν αντιπαρατίθεται με αυτό που λες εσύ (άλλωστε αναφέρεσαι σε δικό ποστ μου στο θρεντ για τις ανεξαρτητες call girls).

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες..... αν ένας πολιτικός θέλει να απολαύσει τέτοιου είδους υπηρεσίες μάλλον το κάνει με άλλο τρόπο πιο ακίνδυνο.... γιατί ο μάκης αν μάθει ότι εγώ κάνω sex με ct  δεν θα ασχοληθεί ... αν όμως μάθει κάτι τέτοιο για τον κυριάκο μητσοτάκη πχ δεν νομίζω ότι θα είναι εξίσου αδιάφορος.... και μετά μαύρο φίδι που τον έφαγε τον κυριάκο... οπότε αυτά γίνονται αλλιώς
αν βγει τετοια βρωμα για τον μπουφο εγω θα του στειλω και καρτα με congratulations
:2funny:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
αν βγει τετοια βρωμα για τον μπουφο εγω θα του στειλω και καρτα με congratulations
:2funny:

μην μπερδεύεις την εικόνα του προσώπου με το μυαλό.... μπες να ρίξεις μια ματιά στο βιογραφικό του.... δεν ξέρω αν είναι διάννοια αλλά μπούφους δεν βραβεύει το harvard από το οποίο οι περισσότεροι της ελληνικής βουλής απλά έχουν περάσει απ'έξω και αν..

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μην μπερδεύεις την εικόνα του προσώπου με το μυαλό.... μπες να ρίξεις μια ματιά στο βιογραφικό του.... δεν ξέρω αν είναι διάννοια αλλά μπούφους δεν βραβεύει το harvard από το οποίο οι περισσότεροι της ελληνικής βουλής απλά έχουν περάσει απ'έξω και αν..
οκεικ
εγω λεω μπουφος
εσυ διαβασε το βιογραφικο του
δημοκρατια εχουμε

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
αν εχεις λεφτα και τα σκασεις στο χαρβαρντ προτομη σου στηνουν...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε παλιότερους καιρούς γινόντουσαν συλλήψεις διαφόρων "μαστρωπών", στις οποίες η δημοσιότητα που δινόταν είχε τον τίτλο "Εξαρθρώθηκε ροζ κύκλωμα".  Μιλάω τώρα για την εποχή πριν γεμίσει η χώρα από τις αλλοδαπές που έχουν "βιομηχανοποιήσει" το χώρο, και βέβαια πριν από το internet.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις κεντρικό πρόσωπο ήταν μια (συνήθως γυναίκα) "μαστρωπός", η οποία "παρέσυρε καλλίγραμα αθώα κορίτσια που είχαν οικονομικές δυσκολίες στην πορνεία".
Αρκετές φορές ο τύπος έγραφε ότι "Κατασχέθηκε ροζ ατζεντα με τηλέφωνα των κοριτσιών αλλά και των πελατών".

Οι δημοσιογράφοι πάντοτε υποννοούσαν ότι "υψηλά ιστάμενα μέλη της Κοινωνίας" ήταν μπερδεμένα (ήταν πελάτες δηλαδή) στο κύκλωμα, αλλά ΠΟΤΕ τα ονόματα αυτά απο τις διάφορες "ατζέντες" δε βγήκαν στη φόρα.

Σε μια περίπτωση που η τσατσά ήταν πιο ζόρικη (και είχε back-up την ατζέντα της για να μη της κολλάνε) και είχε φτάσει μέχρι τα κανάλια απειλώντας αποκαλύψεις ονομάτων, σε λίγες μέρες βρέθηκε δολοφονημένη.

Δε θυμάμαι τώρα το όνομά της, αλλά ίσως άλλοι το θυμούνται (η μπορούν να το βρουν).

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
αν εχεις λεφτα και τα σκασεις στο χαρβαρντ προτομη σου στηνουν...

αν δεν ειχε επισκεφθει το harvard ο μπαμπας αυτοπροσωπως το καλοκαιρι του 85 (στο πλαισιο περιοδειας στην αμερικη) και αν δεν υπηρχαν συγκεκριμενες συστατικες επιστολες με συγκεκριμενο περιεχομενο και θα σας ελεγα...
δεν ειναι μονο τα λεφτα...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
αν δεν ειχε επισκεφθει το harvard ο μπαμπας αυτοπροσωπως το καλοκαιρι του 85 (στο πλαισιο περιοδειας στην αμερικη) και αν δεν υπηρχαν συγκεκριμενες συστατικες επιστολες με συγκεκριμενο περιεχομενο και θα σας ελεγα...
δεν ειναι μονο τα λεφτα...

Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε to 1990 με την ανώτατη τιμητική διάκριση summa cum laude ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα Hoopes και Tocqueville για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα

το παραπάνω σας το έκανα copy-paste από το βιογραφικό του... το harvard δεν είναι ελληνικό πανεπιστήμιο που για να πάρεις τιμητική διάκριση αρκεί να έχεις τα conne.... και όπως είπα και πρηγουμένως δεν ξέρω αν είναι διάννοια αλλά μπούφος δεν είναι... οι μπούφοι στο harvard ακόμα και αν πάνε με πλάτες άλλων (που ισχύει για κάποιες περιπτώσεις) δεν νομίζω ότι διακρίνονται .. απλά υπάρχουν εκεί (στην καλύτερη περίπτωση)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε to 1990 με την ανώτατη τιμητική διάκριση summa cum laude ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα Hoopes και Tocqueville για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα

Αλλος ένας φέρελπις κηφήνας που θέλει κάποια στιγμή να μας κυβερνήσει.....

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Αλλος ένας φέρελπις κηφήνας που θέλει κάποια στιγμή να μας κυβερνήσει.....

με τέτοια φάτσα αν κάποια στιγμή βάλει για πρόεδρος κόμματος στην ελλάδα μάλλον θα έχει διαψεύσει όσα λέω για την εξυπνάδα του..

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1

το παραπάνω σας το έκανα copy-paste από το βιογραφικό του... το harvard δεν είναι ελληνικό πανεπιστήμιο που για να πάρεις τιμητική διάκριση αρκεί να έχεις τα conne.... και όπως είπα και πρηγουμένως δεν ξέρω αν είναι διάννοια αλλά μπούφος δεν είναι... οι μπούφοι στο harvard ακόμα και αν πάνε με πλάτες άλλων (που ισχύει για κάποιες περιπτώσεις) δεν νομίζω ότι διακρίνονται .. απλά υπάρχουν εκεί (στην καλύτερη περίπτωση)

και Valedictorian στο Κολλέγιο Αθηνων... Ε Και??

Πιστεψε με δεν ειναι πιο εξυπνος απο σενα είναι λιγο ανω του μετρίου

Ως προς δε το ιδρυμα αυτο σκεψου οτι ο Ψωμιαδης της ασπις ειναι αποφοιτος του harvard business school
εξάλλου, μπορεί να ειχε βοηθεια στο research και τα papers

Πιστεύω ότι ο πιτσιλιστης, αν είχε την ίδια στήριξη, θα διακρινόταν περισσότερο

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Υποννοείς ότι μέλη της ΔΟΕ από πρωτοκοσμικές και δευτεροκοσμικές χώρες δε γαμάνε?

Kατ' αρχήν δευτερο-κοσμικές χώρες, από το 1989-91 έπαψαν να υπάρχουν  :)

Κατά δεύτερον, προφανώς και τα μέλη της ΔΟΕ από ανεπτυγμένες χώρες "γαμάνε", αλλά (η μεγάλη πλειοψηφία τους) ξέρουν να κρατούν τα προσχήματα και να μην εκτίθενται όπως οι τριτοκοσμικοί συνάδελφοι τους για τον απλό λόγο ότι έχουν ισχυρές διασυνδέσεις και οικονομική επιφάνεια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τα CT που γαμάνε αυτοί, δεν είναι δια το κοινόν......!

Με πιάνετε? ;)

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kατ' αρχήν δευτερο-κοσμικές χώρες, από το 1989-91 έπαψαν να υπάρχουν  :)

Κατά δεύτερον, προφανώς και τα μέλη της ΔΟΕ από ανεπτυγμένες χώρες "γαμάνε", αλλά (η μεγάλη πλειοψηφία τους) ξέρουν να κρατούν τα προσχήματα και να μην εκτίθενται όπως οι τριτοκοσμικοί συνάδελφοι τους για τον απλό λόγο ότι έχουν ισχυρές διασυνδέσεις και οικονομική επιφάνεια.
Στο πρώτο μάλλον έχεις δίκιο...

Για το δεύτερο, κάτι χωριουδάκια-χώρες (νησάκια του Ειρηνικού κλπ) που  που ήρθαν (είχαν 1 ή 2 αθλητές), η συνοδεία τους με το ζόρι μέχρι Μεταξουργείο είχε να πληρώσει...  Όχι CT!

(Πάλι δίκιο έχεις δηλαδή!)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
oι πολιτικοι γαμανε πρωτα εμας(το λαο) και μετα οποια ct θελουν γιατι εχουν τα λεφτα που μας εχουν φαει και πληρωνουν ντουκου. μαλακια εκανα που δεν εγινα πολιτικος να γαμαω και να δερνω

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
oι πολιτικοι γαμανε πρωτα εμας(το λαο) και μετα οποια ct θελουν γιατι εχουν τα λεφτα που μας εχουν φαει και πληρωνουν ντουκου. μαλακια εκανα που δεν εγινα πολιτικος να γαμαω και να δερνω
γεια σου αλεκο αλεπου
που.....και που....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
εγω πάντως ξέρω βουλευτή που δεν εχει αφήσει πουτάνα για πουτάνα και γενικά γαμάει αβέρτα κουβέρτα από το facebook, wannabe models και δευτεροκλασάτες τραγουδιστριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom