Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Μες την βδομάδα θα την πάρω και θα σας πω.. Ενδιαφέρεσαι κι εσύ για Ολιβια;περιμενουμε ενημερωση αδερφε
Μες την βδομάδα θα την πάρω και θα σας πω.. Ενδιαφέρεσαι κι εσύ για Ολιβια;περιμενουμε ενημερωση αδερφε
Μες την βδομάδα θα την πάρω και θα σας πω.. Ενδιαφέρεσαι κι εσύ για Ολιβια;
να μην την πάρεις...εχει το club πολύ καλύτερες αυτή τη περίοδο...Μην εμπιστεύεσαι τον τούρκο..Η μόνη π αξίζει στο συγκεκριμένο γραφείο είναι η Ναόμι..Μες την βδομάδα θα την πάρω και θα σας πω.. Ενδιαφέρεσαι κι εσύ για Ολιβια;
Εγω αλιεν μονο αυτη θυμαμαι....
Που απο τοτε εχει ερθει 100 φορες Θεσσαλονίκη σαν ανεξάρτητη...
Λες; Μιλήσαμε στο WhatsApp και μου έστειλε κάτι φωτογραφίες που ήταν πολύ καλή. Όταν λες το γραφείο με την ναομι ποιο εννοείς δηλαδή;να μην την πάρεις...εχει το club πολύ καλύτερες αυτή τη περίοδο...Μην εμπιστεύεσαι τον τούρκο..Η μόνη π αξίζει στο συγκεκριμένο γραφείο είναι η Ναόμι..
παρε ολγα η έντζι από club...θα περάσεις όμορφα..Στις άλλες απλά πας στα τυφλά...Λες; Μιλήσαμε στο WhatsApp και μου έστειλε κάτι φωτογραφίες που ήταν πολύ καλή. Όταν λες το γραφείο με την ναομι ποιο εννοείς δηλαδή;
παρε ολγα η έντζι από club...θα περάσεις όμορφα..Στις άλλες απλά πας στα τυφλά...
Στις ηλικίες πάντα γίνεται έκπτωσηΣτο μεταξύ η εντζι λέει 24 αλλά ρε παιδιά την κάνω 30αρα άνετα
Και στα κιλά ;)Στις ηλικίες πάντα γίνεται έκπτωση
Πολλές φορές ξεχνούν να μετρήσουν τα καλοκαίρια
ναι...ειναι απλά γυναικάρα.δλδ η Εντζι ειναι στην πραγματικοτητα οπως στις φωτο???!!
Πάμε λίγο ρε ανάπτυξη Σαλονικα...Σχόλια για το new entry "πρακτορείο" σε 3,2,1......
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νέο πρακτορείο.Σε μερικες φωτος βλεπω βυζαρες σε μερικες αλλες βλεπω ενα αβυζο κοριτσι. Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας.
μπραβο ρε φιλε! επιτελους.. χαιρομαι που περασες καλα !!!Καλή περίπτωση
Απεστάλη κριτική