Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Ρε μη γελάς με τον πόνο του άλλου
Ρε μη γελάς με τον πόνο του άλλου
Ρε παιδιά γιατί όσες από αυτες που έχω πάρει με αντιμετωπίζουν σα μωράκι; Μήπως επειδή είμαι 22 και μοιάζω 19;Τι μπορώ να κάνω από τη μεριά μου για να μου συμπεριφερονται σαν άντρα και όχι σα παιδί;Πείτε καμία συμβουλή.. Έχω αρχίσει να ξενερωνω
και γω του 97' είμαι μεγάλε μπήκαμε νωρίς στα κόλπαΡε παιδιά γιατί όσες από αυτες που έχω πάρει με αντιμετωπίζουν σα μωράκι; Μήπως επειδή είμαι 22 και μοιάζω 19;Τι μπορώ να κάνω από τη μεριά μου για να μου συμπεριφερονται σαν άντρα και όχι σα παιδί;Πείτε καμία συμβουλή.. Έχω αρχίσει να ξενερωνω
Βάλε, βάλε! Τσάμπα είναι! ;)Η μια αγγελία κατέβηκε , οχι δεν ειναι στο σιτε αλλα πρεπει να υπηρχαν πιο παλια γιατι κατι μου θυμίζουν , ας μην ανεβαζω καλυτερα τοτε .. πολυ δυνατα κομμάτια Πάντος .. αλλα δεν βγαινει ακρη ετσι
Αφενός μπορείς να επιλέγεις πιπίνια.Ρε παιδιά γιατί όσες από αυτες που έχω πάρει με αντιμετωπίζουν σα μωράκι; Μήπως επειδή είμαι 22 και μοιάζω 19;Τι μπορώ να κάνω από τη μεριά μου για να μου συμπεριφερονται σαν άντρα και όχι σα παιδί;Πείτε καμία συμβουλή.. Έχω αρχίσει να ξενερωνω
Ρε παιδιά γιατί όσες από αυτες που έχω πάρει με αντιμετωπίζουν σα μωράκι; Μήπως επειδή είμαι 22 και μοιάζω 19;Τι μπορώ να κάνω από τη μεριά μου για να μου συμπεριφερονται σαν άντρα και όχι σα παιδί;Πείτε καμία συμβουλή.. Έχω αρχίσει να ξενερωνω
Εδώ στην πρωτεύουσα την χαρακτηρίσαμε κομοδινάκι... δυστυχώς
Γεια σου ρε μάνθε φουστανε, το λέει η καρδούλα μας τι να κάνουμε..και γω του 97' είμαι μεγάλε μπήκαμε νωρίς στα κόλπα
Το ίδιο τηλέφωνο έχουν, με ότι συνεπάγεται αυτό...Παιδιά θέλω βοήθεια τι γίνεται εδώ πέρα; Μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται.. Ακούστε την Δευτέρα έστειλα μήνυμα στην Ολιβια και τώρα πριν λίγο έστειλα στη katya ζήτησα φωτογραφίες και από τις δύο και αυτές που μου έστειλαν είναι ακριβώς οι ίδιες. Τώρα η κριτική που έγραψε ο el patron περί κατιας δε ξέρω τι φάση,αν μπορεί να μας πει κάτι πάνω σ αυτό καλό θα ήταν.
Ο el patron είπε ότι Κάτια ήταν τρομερή 3 post πίσω. Τι να πιστέψω ρε παιδιά; Υ.Γ στις φωτογραφίες είναι μουναρα όποια κι αν είναιΤο ίδιο τηλέφωνο έχουν, με ότι συνεπάγεται αυτό...
Νεότατη,34 χρόνων μόνο,ούτε καν 35 δεν είναιμας ήρθε μετά από πολυ καιρό η κορασίς....
Είναι και παρθένα από το κώλο35 ήταν το 2005....