Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω αφήσει κριτική για
Να είσαστε καλά.
Θα μας βοηθουσαν καποιες λεπτομεριες παραπανω αν θα θελες
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω αφήσει κριτική για
Να είσαστε καλά.
Ανέβηκε κριτική φίλε...Θα μας βοηθουσαν καποιες λεπτομεριες παραπανω αν θα θελες
Την ειδα κ εγω, αλλα .... απογοητευτηκα απ'την εμφανηση, πολυ φωτοσοπ επεσε !! :-Καλησπέρα σε όλους,
Έχω αφήσει κριτική για
Να είσαστε καλά.
απίστευτο γίνονται τέτοια πράγματα; :-Την ειδα κ εγω, αλλα .... απογοητευτηκα απ'την εμφανηση, πολυ φωτοσοπ επεσε !! :-
χαχα... ουτε εγω το πιστευα, αλλα .. κ ομως...!!!απίστευτο γίνονται τέτοια πράγματα; :-
Εγώ δεν πιστεύω κουβέντα,με συγχωρείς αλλά αυτά δεν γίνονταιχαχα... ουτε εγω το πιστευα, αλλα .. κ ομως...!!!
Μα καλά, γίνονται τέτοια πράγματα;Πέφτω από τα σύννεφα :SΜακρια απο anabelle μουφα φωτος. Εκατσα γιατι ηταν γαμευσιμο και ειχα πολλες γκαυλες. Μουφα υπηρεσιες
εγω πιστευω αυτο που ειδα ;)Εγώ δεν πιστεύω κουβέντα,με συγχωρείς αλλά αυτά δεν γίνονται
Ε αφού την πάτησες σε πιστεύωεγω πιστευω αυτο που ειδα ;)
ολοι την παταμε ,γιαυτο μην χαιρεσαι ;)Ε αφού την πάτησες σε πιστεύω
Τι να χαρώ ρε συ;ολοι την παταμε ,γιαυτο μην χαιρεσαι ;)
ειδες;; ακομα κ ο φιλος λιγο πιο πανω με την Anabelle το ιδιο! βλεπεις τις φωτογραφιες κ λες , πω πω.. τι μωρο ειναι αυτο! πας ,βλεπεις κ λες, πω πω τι μαλκια ηταν αυτο!Τι να χαρώ ρε συ;
Εγώ την έχω πατήσει άπειρες φορές και μυαλό δε βάζω
Για αυτό λέμε: Άμα δε μπαζώσεις δε χτίζειςειδες;; ακομα κ ο φιλος λιγο πιο πανω με την Anabelle το ιδιο! βλεπεις τις φωτογραφιες κ λες , πω πω.. τι μωρο ειναι αυτο! πας ,βλεπεις κ λες, πω πω τι μαλκια ηταν αυτο!
Το θεμα ειναι να βρεις το κουραγιο κ να φυγεις !!
χαχαχα... με τοσα μπαζα .... ουρανοξυστη θα χτισουμε μου φαινεται!Για αυτό λέμε: Άμα δε μπαζώσεις δε χτίζεις
Θα πάρουμε ντοκτοράχαχαχα... με τοσα μπαζα .... ουρανοξυστη θα χτισουμε μου φαινεται!
καλα θα'ταν φιλε, μακαρι.. :SΘα πάρουμε ντοκτορά
δεν εχω ιδεα το ποια μπορει να ειναι ,αλλα αφου καταλαβες ρε φιλε, επρεπε να φυγεις!Θυμαστε μια πολυ λεπτη που την ειχαμε ονομασει αλιεν απο τις φωτογραφιες της? Η ανναμπελλε λοιπον ηταν η συγκεκριμενη και ειχε ανεβασει τις πραγματικες της φωτος και ολο αλλαζε ονομα. Αμα την βρω θα ποσταρω ποια ειναι.