sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Καλά λέμε και κλαίμε...Τι κάνεις Sith; Πως πάει εδώ;
Πως είσαι;
Καλά λέμε και κλαίμε...Τι κάνεις Sith; Πως πάει εδώ;
Σύστησε κανείς τον πούτσο του σε αυτήν;
Τιποτα που να θυμάσαι μετά το άδειασμαΧωρίς να την έχω δει από κοντά η Ιλιάνα που πήγε Your Angels πρέπει να είναι καλό κορμί...
με εξαιρεση τη φωτογραφια με το μαυρο μαγιο η υπολοιπες ειναι ακριβεστατες. Ειδικα αυτη που ειναι στο κρεβάτι με την μπλε μπλουζα. 19 δηλωνει και μαλλον λεει αληθεια αντε βαρια βαρια να ειναι 21. Λογω της ηλικιας ειναι απειρη και γι αυτο μαλλον φροντιζει αμεσως να σε ξαπλωσει για να σου παρει πιπα( με deepthroat παρακαλω). Αντεχει στο εντονο κοπανημα στενη με σφιχτό σώμα 20χρονης.Για πες περισσότερα
Αυτή με το μαύρο μαγιό είναι η μόνη που φαίνεται το κορμί της και αυτή δεν είναι ακριβής;με εξαιρεση τη φωτογραφια με το μαυρο μαγιο η υπολοιπες ειναι ακριβεστατες. Ειδικα αυτη που ειναι στο κρεβάτι με την μπλε μπλουζα. 19 δηλωνει και μαλλον λεει αληθεια αντε βαρια βαρια να ειναι 21. Λογω της ηλικιας ειναι απειρη και γι αυτο μαλλον φροντιζει αμεσως να σε ξαπλωσει για να σου παρει πιπα( με deepthroat παρακαλω). Αντεχει στο εντονο κοπανημα στενη με σφιχτό σώμα 20χρονης.
Εγώ ρώτησα και μου είπαν για πρωκτικό 100 με max 150 depends on size... :pμε εξαιρεση τη φωτογραφια με το μαυρο μαγιο η υπολοιπες ειναι ακριβεστατες. Ειδικα αυτη που ειναι στο κρεβάτι με την μπλε μπλουζα. 19 δηλωνει και μαλλον λεει αληθεια αντε βαρια βαρια να ειναι 21. Λογω της ηλικιας ειναι απειρη και γι αυτο μαλλον φροντιζει αμεσως να σε ξαπλωσει για να σου παρει πιπα( με deepthroat παρακαλω). Αντεχει στο εντονο κοπανημα στενη με σφιχτό σώμα 20χρονης.
Εγώ ρώτησα και μου είπαν για πρωκτικό 100 με max 150 depends on size... :p
Σορρυ η κουβεντα ειναι για την Antriana... εγω μπερδευτηκα
Αυτή με το μαύρο μαγιό είναι η μόνη που φαίνεται το κορμί της και αυτή δεν είναι ακριβής;
Για να απαντησω και στον thegun,
εκλεισα και πηγα εδω στη κοπελα..
Υποδοχη μεσα στο σκοταδι,μοντελε κορμι,ωραιο κωλαρακι,
οσο μπορεσα να δω,με τα εσωρουχα η μπεμπα..
Αλλα το προσωπο δεν μου αρεσε και δεν ειχε σχεση με τις φωτο..
Αποχωρησα ευγενικα σαν κυριος επικοινωνησα με το γραφειο,
η κοπελα στο τηλ ευγενικα ζητησε συγνωμη και
μου προτεινε την ξανθια την ΑΛΙΝΑ..
Ειχα διαβασει εδω τις αναφορες γι αυτην,οτι ειναι αδυνατη μοντελε κλπ..
Εγω ομως ηθελα κρεας και οχι κοκκαλα,οποτε ευχαριστησα και
πηγα στις εναλλακτικες..σαν εμπειρος παικτης!!
Αμεση επικοινωνια και σκαντζαρισμα στο διπλανο χοτελι στη κοπελα εδω..
Κοντοπουτανο,Λιθουανο,με τις σελφι να δειχνουν τι θα συναντησεις..
Μου θυμησε τη ΜΠΙΑΝΚΑ μας,το Ρουμανακι στο ξεκινημα της..
Ακολουθει κριτικη αν εδεηση ο ΑΝΤΙ και κανει προφιλ..
Δεν ειναι η κοπελα των φωτο αυτη που παρουσιαζεται ως ΚΑΡΙΝΑ,για Καρινα αντιληφθηκες σιλικονατο στηθος η οχι;
μοντελε για ποια λες; την Αλινα;
Δεν ειναι η κοπελα των φωτο αυτη που παρουσιαζεται ως ΚΑΡΙΝΑ,
τωρα τι στηθος εχει,δεν ξερω..
ΑΛΙΝΑ,ναι αυτη ειναι μοντελε..
Ναι...καθολου? τελειως αλλη;
Ναι...
Νομιζω εχει ξανασυμβει με το συγκεκριμενο γραφειο..ε ρε πουστη μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας. Και μετα ανρωτιουνται καποιοι γιατι προτιμαμε το club
Μολις επεστρεψα απο karina..μπερδευτηκαν κ με εστειλαν στη yana...μουναρος... τσολιας... καλο σεξακι και πρωκτικό.... ορματε... κριτικη αργοτερα
Δεν πιστευω να μπερδευτηκαν..Μολις επεστρεψα απο karina..μπερδευτηκαν κ με εστειλαν στη yana...μουναρος... τσολιας... καλο σεξακι και πρωκτικό.... ορματε... κριτικη αργοτερα