Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.191
Πόντοι
11.381
Συγνώμη ρε φίλε αλλά εγώ απο χθες που βρήκα τα σόσιαλ μύδια, μου έφυγαν οι καύλες εντελώς. Τέτοια μιζέρια δεν έχω ξαναδεί ούτε όταν ήταν μόνο 2 βίζιτες στην πόλη.....Μια μόνο άξιζε εμφανησιακά από το γραφείο και την έστειλαν Αθήνα. Σε εμάς τους ιθαγενείς άφησαν αυτά τα σαπάκια από την Ουκρανία, πάμε και τους δίνουμε και λεφτά απο πάνω....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
αυτα τα δυο ειναι εδω?!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Συγνώμη ρε φίλε αλλά εγώ απο χθες που βρήκα τα σόσιαλ μύδια, μου έφυγαν οι καύλες εντελώς. Τέτοια μιζέρια δεν έχω ξαναδεί ούτε όταν ήταν μόνο 2 βίζιτες στην πόλη.....Μια μόνο άξιζε εμφανησιακά από το γραφείο και την έστειλαν Αθήνα. Σε εμάς τους ιθαγενείς άφησαν αυτά τα σαπάκια από την Ουκρανία, πάμε και τους δίνουμε και λεφτά απο πάνω....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Μας αξίζει ότι παθαίνουμε.
Δεν βλέπεις που πέφτουν οι κριτικές βροχή καθημερινά;  :dunno:
Αφού δουλεύει καλά εδώ με τα σαπάκια γιατί να μην πάει και το καλό χαρτί στην Αθήνα να τα πάρει κι από κει;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ναι δικέ μου....Αυτά μας αξίζουν εδω. Φαντάζεσαι το Glamour να ανέβαζε προφίλ με τις συγκεκριμένες τί θα γινόταν;

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.191
Πόντοι
11.381
Μας αξίζει ότι παθαίνουμε.
Δεν βλέπεις που πέφτουν οι κριτικές βροχή καθημερινά;  :dunno:
Αφού δουλεύει καλά εδώ με τα σαπάκια γιατί να μην πάει και το καλό χαρτί στην Αθήνα να τα πάρει κι από κει;
Τα εχουμε πει φιλε μου, δεν συγκρινομαστε με Αθηνα.   :klapste:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Τα κοριτσάκια δε μου φταίνε σε τίποτα, η μια είναι και μάνα πανάθεμά την.... επίσης όποιος δίνει τα λεφτά του εκεί δικαίωμά του, αλλά όταν θα δω πάλι κριτικές εδω μέσα με 8 και 7, ε δε γίνεται, κάτι πρέπει να αλλάξει.

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.191
Πόντοι
11.381
Αφού δεν κρατάνε τα πουλιά τους και συνεχίζουν να αιμοδοτούν την σαπίλα καλά να πάθουμε...  :S
Οταν δεν εχει κατι καλο,απλα απεχουμε! Αλλα τι να κανεις, το κατω κεφαλι τις περισσοτερες φορες νικαει!   :dunno:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.053
Πόντοι
5.646
Τα κοριτσάκια δε μου φταίνε σε τίποτα, η μια είναι και μάνα πανάθεμά την.... επίσης όποιος δίνει τα λεφτά του εκεί δικαίωμά του, αλλά όταν θα δω πάλι κριτικές εδω μέσα με 8 και 7, ε δε γίνεται, κάτι πρέπει να αλλάξει.
Οποίος δεν έχει την δυνατότητα να κατεβαίνει Αθήνα κ γαμαει μόνο στην πόλη μας δεν έχει καλό μέτρο σύγκρισης κ γι'αυτο βάζει 7άρια κ 8άρια.Επισης παίζει το σενάριο να είναι discount boy-προμοτορας-αβανταδορος!

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.191
Πόντοι
11.381
Ελα ρε φιλε, ξερουμε πολυ καλα γιατι βγαινουν τα κοριτσια αυτα στο κλαρι. Για τα ΛΕΦΤΑ κ μονο, απλα καποιες τυχαινει να εχουν ταλεντο!!

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.191
Πόντοι
11.381
Οποίος δεν έχει την δυνατότητα να κατεβαίνει Αθήνα κ γαμαει μόνο στην πόλη μας δεν έχει καλό μέτρο σύγκρισης κ γι'αυτο βάζει 7άρια κ 8άρια.Επισης παίζει το σενάριο να είναι discount boy-προμοτορας-αβανταδορος!
Ακριβως!!!  :thumbsup:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν και πόσο πληρώνει κάποιος,αρκεί να μην μαλακίζεται με την βαθμολογία   :jerking:
Αν είναι μάγκας και πάει με έκπτωση χαλάλι του αλλά ας είναι προσγειωμένος  :huh:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700

Παρόμοια θέματα

Stories