cupracing
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2.415
- Πόντοι
- 2.411
Πήγε κάνεις??? Έχω στείλει μήνυμα να πάω???
Καλά δε βλέπεις ότι έχει ψεύτικες φωτογραφίες και θέλεις να πας; Τί σκατά γράφουν οι απο πάνω δεν τα είδες;Πήγε κάνεις??? Έχω στείλει μήνυμα να πάω???
ένα προφίλ παρακαλώ να γράψω κριτική
Για όσους σκέφτονται να πάνε
Προσωπικά πέρασα καλά πολύ καλά θα έλεγα και είχα καιρό να περάσω καλά με call girl.GFE που σου δίνει αυτό που θέλεις.Θερμή,ευχάριστη,φιλάει ωραία με γλωσσά, μέχρι να φύγεις είναι εκεί να σου προσφέρει αυτό που πληρώνεις.Στα μείον είναι μανούλα με εμφανή σημάδια στο σώμα της από την εγκυμοσύνη.
η άποψη μου είναι ότι θα δεις μια πιό μπαμπάτσικια και πιό μέγαλη κοπέλα σε τιμή μαύρο χαβιάριΠαιδιά ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
Ελπίζω να είσαστε όλοι ΚΑΛΑ....
Καμιά άποψη για:
Ευχαριστώ
Thanks sithlord!!η άποψη μου είναι ότι θα δεις μια πιό μπαμπάτσικια και πιό μέγαλη κοπέλα σε τιμή μαύρο χαβιάρι
Αυτό που βλέπω λέω παίκτη.Ισως να πέφτω έξω αλλά είναι η άποψη μουThanks sithlord!!
Μιλάς εκ πείρας ή εικάζεις?
ΣΕΒΑΣΤΉ !!!!!Αυτό που βλέπω λέω παίκτη.Ισως να πέφτω έξω αλλά είναι η άποψη μου
Οι τύποι είναι απατεώνες.Σπανίως οι κοπέλες που φέρνουν είναι με πραγματικές φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά τους ύψος-βάρος κλπ επίσης.ΣΕΒΑΣΤΉ !!!!!
Thanks
Καλά δε βλέπεις ότι έχει ψεύτικες φωτογραφίες και θέλεις να πας; Τί σκατά γράφουν οι απο πάνω δεν τα είδες;
Επειδή μπορείς και πας Αθήνα για αυτό.Καποιοι όμως δεν μπορούμε και δυστυχώς πρέπει να αρκεστούμε στη χαβούζα :SΠραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω,ακόμα ασχολείστε με τις μαμάδες χοντροφακλανομπαζολες που μας φέρνουν και ζητάνε 140€+++++
Πάρτε το χαμπάρι,ψάχνουν χαζούς!!!
Μόνο με αποχή θα βάλουν μυαλό,εμένα θα κάνουν αρκετούς μήνες να με δουν!!!
Επειδή μπορείς και πας Αθήνα για αυτό.Καποιοι όμως δεν μπορούμε και δυστυχώς πρέπει να αρκεστούμε στη χαβούζα :S
Ήρθε και το παρτάλι....θα φάω κανα κιλό κρεμμύδια και θα πάω....
Λόκαλ? πολλές κι όλας?Για πε....Υπάρχουν πολλές επιλογές,δικαιολογίες και λοκαλ γκόμενά!!!
Από εμάς και μόνο εξαρτάται!!!