azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Ήρθε και το παρτάλι....θα φάω κανα κιλό κρεμμύδια και θα πάω....
Της έχει πει κανείς ότι στη φυλης θα έκανε καριέρα και θα είχε μασει όλο το χρήμα?
στην αθηνα εμεινε ο τσοπανος
στην αθηνα εμεινε ο τσοπανοςΛόκαλ? πολλές κι όλας?Για πε....
αυτο το παρταλιΤης έχει πει κανείς ότι στη φυλης θα έκανε καριέρα και θα είχε μασει όλο το χρήμα?
Στο ίδιο τηλέφωνο που έχει δημοσιεύσει μίλησα μαζί σε άπταιστα Αγγλικά. Την ρώτησα για τις φωτό και μου είπε ότι είναι από πέρυσι το καλοκαίρι. Τις είπα ότι είναι ψεύτικες και ότι έχουν δημοσιευτεί σε συγκεκριμένη σελίδα από το 2014 και να μου στείλει σελφι. Φυσικά η φραγή που μου έκανε ήταν αναμενόμενη...Επειδή με έτρωγε και έπρεπε να κάνω και κασκαντεριλικη,πήγα στην ξανθιά KATTY.
Η κοπέλα όντως δεν είναι των φωτογραφιών και δεν μιλάει Αγγλικά.
Ηλικία μου φάνηκε κοντά 28, όμορφο πρόσωπο γαλάζια μάτια και ωραίο σώμα ύψος περίπου 1.74. Επειδή δεν μπορούσα να συνεννοηθώ την ευχαρίστησα και έφυγα. Αυτά......
Γιατί είναι ντροπαλούλι, γιατί δεν είχε λεφτά για φωτογραφίες, γιατί αν έβαζε του fb ή του insta θα τη βρίσκαμε όλοι και θα της το κάναμε μπαλόνι...Στο ίδιο τηλέφωνο που έχει δημοσιεύσει μίλησα μαζί σε άπταιστα Αγγλικά. Την ρώτησα για τις φωτό και μου είπε ότι είναι από πέρυσι το καλοκαίρι. Τις είπα ότι είναι ψεύτικες και ότι έχουν δημοσιευτεί σε συγκεκριμένη σελίδα από το 2014 και να μου στείλει σελφι. Φυσικά η φραγή που μου έκανε ήταν αναμενόμενη...
Πάντως από την περιγραφή που δίνεις δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ψεύτικες φωτό...
το κορίτσι είναι όπως στις φώτο και ποιο όμορφη από κοντά, από τα καλύτερα κορμιά που έχω πάει καθαρό 9, 10 αν έιχε φυσικό βυζί. Φάτσα ότι βλέπετε. Αντέχει το σφυροκόπημα. Αγγληκά τα βασικά (me Jane LETS fuck,) πράγμα που σημαίνει ότι το ημίχρονο ξεκίνησε σε 3min (αρκετά καλό κατε με). Έχει λίγο ένα περίεργο υφάκι αλλά κατά τα αλλά πολύ καλή εμπειρία, υδρώνει την φανέλα. Αν έδινε και τον κόλων αχ..
Τώρα και οι νροπες θα της περάσουν και λεφτά θα έχει για να βγάλει φωτογραφίεςΓιατί είναι ντροπαλούλι, γιατί δεν είχε λεφτά για φωτογραφίες, γιατί αν έβαζε του fb ή του insta θα τη βρίσκαμε όλοι και θα της το κάναμε μπαλόνι...
16 τεμαχια στην πολη....
Αρα πανε αρκετοι...
Αρα γιατι να φερουν καλυτερες?
ΥΓ.Οσο για τις λοκαλ...ιδιο αν οχι χαμηλοτερο επιπεδο απο τις σιτιτουριστριες..
Μισά είναι εάν έχεις χώρο,γιατί είναι και πολλοί που δεν,οπότε τι'χες Γιάννη τι'χα πάνταΝαι αλλα τα λεφτα ειναι τουλαχιστον τα μισα και δεν εχει εξτρα χρεωσεις!!!
Υ.γ Μπορεις να πεις και μια κουβεντα
Στο χωριό μου το λένε αλλιώς:Με τόσα χλμ χοντροψωλές που έχει φάει και ι φωτό προ 5ετίας λέτε να αξίζει τα 350 την ώρα;
Στο χωριό μου το λένε αλλιώς:
Μέσα είσαι Μήτρο μ;;;
Μέσα Μάρω μ!
Βάι Βάι Βάι πώς πονάειιιιι
Για πε,για πεΑσε μας ρε σειρα και εχω χασει τα ματακια μου.....
Για πε,για πε
Ωχχχχ....σε καταλαβαίνωΕιμαι Βαρσοβια σε ενα εστιατοριο και εχει δυο μωρακια υποδοχη...αστα φιλε....ΚΟΛΑΣΗ....