mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.421
- Πόντοι
- 33.818
Ο safaris έκανε και νέο προφίλ στο news και της έγραψε και κριτική...
Προς πάν ενδιαφερόμενο: Σήμερα έπαιζε στα 250 full service
Ο safaris έκανε και νέο προφίλ στο news και της έγραψε και κριτική...
Προς πάν ενδιαφερόμενο: Σήμερα έπαιζε στα 250 full service
Οι συνήθεις πρακτικές του κώλουΟ safaris έκανε και νέο προφίλ στο news και της έγραψε και κριτική...
Ωχχχχ....σε καταλαβαίνω
Κάτι σκιρτάει συνεχώς εκεί κάτω ε;
αι Πολονεζαι ειναι δυνατά μωρά ...με κωλάρεςΕιμαι Βαρσοβια σε ενα εστιατοριο και εχει δυο μωρακια υποδοχη...αστα φιλε....ΚΟΛΑΣΗ....
Σειρά για να μην κρυβόμαστε,εμένα κάθε μέρα σκιρτάει αλλά δεν έχει τίποτα καλό να πάω...Μια φορα το τετραμηνο σαν και σενα ...χαχαχαχα
Σειρά για να μην κρυβόμαστε,εμένα κάθε μέρα σκιρτάει αλλά δεν έχει τίποτα καλό να πάω...
Μπαζοφακλανομιλφοθύελλα
Πάρε maalox!Αι Μιλφαραι ειναι η αδυναμια μου αγαπητε...
Τα πιπινια με πειραζουν στο στομαχι
Είδες τι παθαίνει άμα γερνάει ο άνθρωπος;Πάρε maalox!
Πάρε maalox!
Γι αυτο κανει μεταπτυχιακα στην ΑΘΗΝΑ..Εσυ ακομα δεν εχεις στρωσει μοτερ..οταν γραψεις τα δικα μου χιλιομετρα στο αθλημα ..και αν ζω..ελα να τα ξαναπουμε....μικρε...ε μικρε
Γι αυτο κανει μεταπτυχιακα στην ΑΘΗΝΑ..
Για να σε φτασει...
Το μοτέρ είναι στρωμένο γίγαντα!Εσυ ακομα δεν εχεις στρωσει μοτερ..οταν γραψεις τα δικα μου χιλιομετρα στο αθλημα ..και αν ζω..ελα να τα ξαναπουμε....μικρε...ε μικρε
Συγκεντρώσου...Ασε φιλε..πεταγαμε μαζι για κατω ...και μου ειπε που παει....βασικα τα λεφτα του πεταει αλλα δεν του το λεω γιατι θα κλαει ...και ειναι κριμα να παθει κανενα ψυχολογικο...
Χαχχαχα θελει φροντιστηριο ..
Φάκι έλα Αθήνα κ συ να ανέβεις level!Βάλε τέλος στις λακερδες κ τσουβάλες της Θεσσαλονίκης!Γι αυτο κανει μεταπτυχιακα στην ΑΘΗΝΑ..
Για να σε φτασει...
Φάκι έλα Αθήνα κ συ να ανέβεις level!Βάλε τέλος στις λακερδες κ τσουβάλες της Θεσσαλονίκης!
Τί θα κάνεις Κίεβο; Για τα ουκρανάκια; Τσάμπα χαραμίζεις το χρόνο και τα λεφτά σου. Δες μέρη και τόπους και αλλες νοοτροπίες. Ουκρανές και μπεκρήδες έχει και εδώ. Ολόκληρη Ευρώπη στα πόδια μας, σε όσους μπορούν τουλάχιστον, θα ξενιτευόμαστε για τις κάρχιες;Άσε τα περσινά ξινά σταφύλια,ετοιμάσου αρχές Ιουνίου για Κίεβο!!!
Θα σε πάω σε όλη τη γη..
Champions League θα παίξουμε!Άσε τα περσινά ξινά σταφύλια,ετοιμάσου αρχές Ιουνίου για Κίεβο!!!
Θα σε πάω σε όλη τη γη..