Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
ωρε λεβεντες γινατε η κατινες της γειτονιας για την κορεατισα που ερχετε στο χωριο εχετε καμια πληροφοριαΡε σύ το μάζεψαν.....Μάλλον μας διαβάζουν
ωρε λεβεντες γινατε η κατινες της γειτονιας για την κορεατισα που ερχετε στο χωριο εχετε καμια πληροφοριαΡε σύ το μάζεψαν.....Μάλλον μας διαβάζουν
Μαύρος εσύ,κίτρινη αυτή...ωραία κουτάβια θα κάνετεωρε λεβεντες γινατε η κατινες της γειτονιας για την κορεατισα που ερχετε στο χωριο εχετε καμια πληροφορια
παρδαλα.να σε κρατησω ενα θειοΜαύρος εσύ,κίτρινη αυτή...ωραία κουτάβια θα κάνετε
παρδαλα.να σε κρατησω ενα θειο
ωρε λεβεντες γινατε η κατινες της γειτονιας για την κορεατισα που ερχετε στο χωριο εχετε καμια πληροφορια
Επισκεψη στην Ευα 2η φορα, η κοπελα ειναι αψογη σε όλα. κριτικη δεν γραφω γιατι ηδη εχουν γραφτεί. Πριν την Ευα περασα απο Bianca και μονο απο το υφακη και τον τροπο που μου ειπε να κατσω εκανα ανασστροφή. Αρκετες εκει που ηταν στα 120Ε τωρα βλεπω ότι το πηγαν 160-180Ε και απαραδεκτη συμπεριφορα. Προσπαθηστε να μεινετε μακρια απο αυτες να βαλουν μυαλο.
Bianca !!!
Την επόμενη φορά θα της δώσω ολόκληρο 5ευρω να μου πεί το ριζικό μου...
και τη μοίρα μου...
Πως το λεγαν το τραγούδι ρε γαμώτο ...
Κούνα το ντέφι γύφτισσα ?
ρίξε τα ζάρια γύφτισσα ?
Bianca !!!
Την επόμενη φορά θα της δώσω ολόκληρο 5ευρω να μου πεί το ριζικό μου...
και τη μοίρα μου...
Πως το λεγαν το τραγούδι ρε γαμώτο ...
Κούνα το ντέφι γύφτισσα ?
ρίξε τα ζάρια γύφτισσα ?
Οι συμπεριφορες δειχνουν τις καταγωγες.Κρίνουμε ανθρώπους με βάση τη συμπεριφορά τους και όχι με την καταγωγή τους.
Παρ’ όλα αυτά θα συμφωνήσω στο ότι η συγκεκριμένη είναι το λιγότερο απαράδεκτη και ένα από τα χειρότερα ραντεβού που μπορεί να επιλέξει κάποιος.
Οι συμπεριφορά δείχνει την ανατροφή,η δε ανατροφή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Η καταγωγή δεν είναι απαραίτητα παράγοντας κακής ανατροφήςΟι συμπεριφορες δειχνουν τις καταγωγες.
Δεν πας να ρίξεις μια ματιά γιατί ψήνομαι και γω....Πάντως αν κρίνω από την τελευταία που πήρα και αυτή φαρδυκώλα πρέπει να είναι....συναθλητες ξερει κανενας κατι για το παρκατω ενδιαφερον καυλακι?
Το golden;Οι τύποι είναι ότι να'ναι.3 φορές έγραψα για ραντεβού και με αγνόησαν
Τί έγινε,μουτράκια;
Το ges ρε συ!Το golden;
Δεν έχει έρθει ακόμη.Το ges ρε συ!
Φιλε,δεν βρηκες καμμια τουριστρια να γαμησεις καισυναθλητες ξερει κανενας κατι για το παρκατω ενδιαφερον καυλακι?
Εντάξει δεν ήρθε, γιατί δεν το λένε οι μαλάκες;Δεν έχει έρθει ακόμη.