Άμα είναι έτσι καλύτερα να πάω σε στούντιο ... χωρίς φιλιά .Αυτή ζητάει 200 και δεν κάνει ούτε cim,cif,ούτε φιλάει με είπε...
Πάνε να δούμε αν μου τα είπε καλά
Ξενέρωσα τώρα
Άμα είναι έτσι καλύτερα να πάω σε στούντιο ... χωρίς φιλιά .Αυτή ζητάει 200 και δεν κάνει ούτε cim,cif,ούτε φιλάει με είπε...
Πάνε να δούμε αν μου τα είπε καλά
Και πίπα με προφύλαξη μου'πε... :SΆμα είναι έτσι καλύτερα να πάω σε στούντιο ... χωρίς φιλιά .
Ξενέρωσα τώρα
Καλό βόλιΆμα είναι έτσι θα πάω σ αυτήν
Έχει ξανάρθει αυτή ;Καλό βόλι
Έχει και ωραίο ποντιακό σουλούπι λέει η κριτική της...
Δεν γνωρίζω.Έχει όμως κάνα μήνα που έρχεται-φεύγει :-Έχει ξανάρθει αυτή ;
Ποιό λες;Έκλεισα γι'αυτό το αξιαγάπητο και αξιαγαμητο μωρό,περισσότερα στην κριτική..
Αν εισουν στας αθηνας θα σε προτεινα να πας νικα. Περασα σουπερ.Έκλεισα γι'αυτό το αξιαγάπητο και αξιαγαμητο μωρό,περισσότερα στην κριτική..
τελικα πηρα το ρισκο και την πηρα...φολαρα και επεξεργασμενες οι φωτο..έχει κάποιος άποψη??
τελικα πηρα το ρισκο και την πηρα...φολαρα και επεξεργασμενες οι φωτο..
Εγώ προειδοποίησατελικα πηρα το ρισκο και την πηρα...φολαρα και επεξεργασμενες οι φωτο..
Η πολύ απλή διαφορά με άλλες είναι το full service στην τιμή εκτός anal βέβαια. Να τα βλέπουν τα γραφεία με τις τυποποιημένες υπηρεσίες και τα extra. Πως μια τσουβαλιάρα με σιλικόνες στα βυζιά σκουπίζει όλο το χαρτί. Όχι ότι δεν τα αξίζει, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξετρελάθηκα....Αλλά μάλλον θα ξαναπάω γιατί δεν πήρα κουλούρι την πρώτη φορά...Η Γκουζελ είναι φουλ για σήμερα κ αύριο ... βλέπω να κάθεται κ άλλες μέρες !!
Θα συμφωνήσω μ αυτά που κες συναγωνιστή , αλλά σιγά μην σ ακούσουν ....Η πολύ απλή διαφορά με άλλες είναι το full service στην τιμή εκτός anal βέβαια. Να τα βλέπουν τα γραφεία με τις τυποποιημένες υπηρεσίες και τα extra. Πως μια τσουβαλιάρα με σιλικόνες στα βυζιά σκουπίζει όλο το χαρτί. Όχι ότι δεν τα αξίζει, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξετρελάθηκα....Αλλά μάλλον θα ξαναπάω γιατί δεν πήρα κουλούρι την πρώτη φορά...