Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Mε 15-3 σκορ αυτη πως και δεν εχει καμια κριτικη?Η εγω δεν βρισκω κατι??
τελικα πηρα το ρισκο και την πηρα...φολαρα και επεξεργασμενες οι φωτο..
Και συ Βρούτε; :-Και λίγα λες ... αλλά δεν έχει καρτέλα για κριτική
Ξέρεις τι παθαίνει το σκυλί όταν ξυνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη; :S
Mε 15-3 σκορ αυτη πως και δεν εχει καμια κριτικη?Η εγω δεν βρισκω κατι??
Εγώ έκανα κοπάνα ολίγον mission imposible από τη δουλειά και ξαναείδα το Ελβιράκι...πέρασα υπέροχα, κρίμα που δεν θα καταφέρω να την ξαναδώ. Πάντως το μουνάκι της ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο, πρέπει να έφαγε καμμία 12 ν.μ. σε ψωλές όσο είναι εδώ...Και λίγα λες ... αλλά δεν έχει καρτέλα για κριτική
τόσο καλη;Εγώ έκανα κοπάνα ολίγον mission imposible από τη δουλειά και ξαναείδα το Ελβιράκι...πέρασα υπέροχα, κρίμα που δεν θα καταφέρω να την ξαναδώ. Πάντως το μουνάκι της ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο, πρέπει να έφαγε καμμία 12 ν.μ. σε ψωλές όσο είναι εδώ...
Και ναι, βρίστε και κοροϊδέψτε με ελεύθερα, το αξίζω. Την κοπάνησα από Αθήνα για να έρθω εδώ και να πηδήξω και έφυγα πάλι κάτω...
Γιατι? Στην Αθηνα δεν σε δεχτηκαν?Εγώ έκανα κοπάνα ολίγον mission imposible από τη δουλειά και ξαναείδα το Ελβιράκι...πέρασα υπέροχα, κρίμα που δεν θα καταφέρω να την ξαναδώ. Πάντως το μουνάκι της ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο, πρέπει να έφαγε καμμία 12 ν.μ. σε ψωλές όσο είναι εδώ...
Και ναι, βρίστε και κοροϊδέψτε με ελεύθερα, το αξίζω. Την κοπάνησα από Αθήνα για να έρθω εδώ και να πηδήξω και έφυγα πάλι κάτω...
Εγώ την έχω καταβρεί με την πιπίνα αλλά τα πάντα είναι υποκειμενικά. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου.τόσο καλη;
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κινηθώ όπως ήθελα και να συναντήσω αυτές που ήθελα. Δεν πειράζει, παρόλο που ταλαιπωρήθηκα πέρασα πάρα πολύ καλά.Γιατι? Στην Αθηνα δεν σε δεχτηκαν?
Τοσα μωρα εχει...
Ε βρε παιδί μου κι εσύ,μην βάζεις και τους 22 πόντους μέσα, άσε λίγο απ'έξωΕγώ σήμερα βρέθηκα με την Μαρία το εσκορτ... τσουβαλακι , αλλά η συνάντηση κατέληξε σε αποτυχία .
Δεν μπόρεσα να μπω μέσα της έλεγε συνέχεια : your dick is too big for me , please stop , pain pain . Μου έκανε πίπα κανένα μισάωρο κ έχυσα ...
Κακώς κάθησες. Τα λεφτά πίσω και δρόμο....Εγώ σήμερα βρέθηκα με την Μαρία το εσκορτ... τσουβαλακι , αλλά η συνάντηση κατέληξε σε αποτυχία .
Δεν μπόρεσα να μπω μέσα της έλεγε συνέχεια : your dick is too big for me , please stop , pain pain . Μου έκανε πίπα κανένα μισάωρο κ έχυσα ...
όποιος θέλει γράφει.Και λίγα λες ... αλλά δεν έχει καρτέλα για κριτική
Δύσκολα είναι στις εκθέσεις στην Αθήνα...όλη μέρα :SΔυστυχώς δεν μπόρεσα να κινηθώ όπως ήθελα και να συναντήσω αυτές που ήθελα. Δεν πειράζει, παρόλο που ταλαιπωρήθηκα πέρασα πάρα πολύ καλά.
όποιος θέλει γράφει.
Ο Άντι την έκανε γαυρίνα και οι παίκτες τώρα θα τη μαυρίσουνΤι κουφάλα είσαι ρε Αντισθένη,την έκανες γαυρινα κι αυτή...
Ο Άντι την έκανε γαυρίνα και οι παίκτες τώρα θα τη μαυρίσουν
Δικέφαλος θα γίνειΗ πρώτη έφυγε και περιμένει έγκριση !
το περασες σε αλλο επιπεδο...τόσο πολυ σε τρελανε το ΜολδαβακιΕγώ έκανα κοπάνα ολίγον mission imposible από τη δουλειά και ξαναείδα το Ελβιράκι...πέρασα υπέροχα, κρίμα που δεν θα καταφέρω να την ξαναδώ. Πάντως το μουνάκι της ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο, πρέπει να έφαγε καμμία 12 ν.μ. σε ψωλές όσο είναι εδώ...