ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.918
- Πόντοι
- 34.538
Κανεις...
6 μέρες εδώ στη Θεσσαλονίκη και δεν πήγε κανένας?
Ολοι κρατανε τα φραγκα για τη ΜΟΝΙΚΑ τη ΣΕΡΒΑ!!!!
Κανεις...
ρωτησε φιλος , 200 λεει , και ο φιλος αρχισε να κλαιει...
Προφίλ χωρίς τιμές και χωρίς cim,cif.Κάτι δεν πάει καλά εδώ
Κανεις...
Την είχα στο viber σαν Liza.....Δεν θυμάμαι να την έχω πηδήξει... Μάλλον γραφείο είναι...
κάποιος μου είπε το αληθινό της όνομα: Μόνικα Ξεπετοβίτς του ΝτραγκανΚανεις...
Miss Labouten φίλε....Έλα ρε συ,τι είναι 200 μπατ γι'αυτό το κορμί?
Έλα ρε συ,τι είναι 200 μπατ γι'αυτό το κορμί?
κάποιος μου είπε το αληθινό της όνομα: Μόνικα Ξεπετοβίτς του Ντραγκαν
Πλήρωσες αρχή ή τέλος;Μετά από τις νέες photo που ανέβασε το Afrodita για την Τanya κ ως βυζολαγνος την συνάντησα στο γνωστό παραβαρδαριο hotel.Εφαγα ήττα όμως γιατί δεν ήθελε να κάνουμε second round!Το πρώτο μπαλάκι έληξε στο 35'εκανα ντους,μιλήσαμε κ στο 45'της είπα για second round κ η Τanya μου είπε ότι δεν προλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να ετοιμαστεί για το επόμενο ραντεβού!Της λεω να μου πάρει πιπα αλλά με έγραψε κανονικα!.Κόκκινη κάρτα από μένα!
Έφαγε τόση πούτσα αυτές τις μέρες που μπούχτισε :SΜετά από τις νέες photo που ανέβασε το Afrodita για την Τanya κ ως βυζολαγνος την συνάντησα στο γνωστό παραβαρδαριο hotel.Εφαγα ήττα όμως γιατί δεν ήθελε να κάνουμε second round!Το πρώτο μπαλάκι έληξε στο 35'εκανα ντους,μιλήσαμε κ στο 45'της είπα για second round κ η Τanya μου είπε ότι δεν προλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να ετοιμαστεί για το επόμενο ραντεβού!Της λεω να μου πάρει πιπα αλλά με έγραψε κανονικα!.Κόκκινη κάρτα από μένα!
Κακώς δεν έκανα λίγο υπομονή να πάω στη Guzel με τα ίδια λεφτά.Με παρέσυραν τα βυζια της!Έφαγε τόση πούτσα αυτές τις μέρες που μπούχτισε :S
Να βγεί το λαλήστατο γραφείο να απαντήσει. Για μια ώρα πληρώνουμε όχι για 45 λεπτά. Τους έχω κράξει που κολλάνε τα ραντεβού και δεν προλαβαίνει η κοπέλα να ετοιμαστεί για τον επόμενο. Μεγάλο φάουλ.Ξέχασα να προσθέσω ότι πήγα να την χυσω στις βυζαρες κ μου λέει ότι είναι extra!!!Ξενέρωσα εντελως!Τα λεφτά τα ζήτησε μπροστά mallias.Στα του sex είναι όπως τα έγραψες στην κριτική σου κ το κρεβάτι να μετακινείται!
Δυστυχώς φίλε μου ο θεός μας έδωσε 2 κεφάλια,αλλά αίμα που φτάνει μόνο για το ένα.Όταν λειτουργεί το κάτω δεν φτάνει για το πάνωΚακώς δεν έκανα λίγο υπομονή να πάω στη Guzel με τα ίδια λεφτά.Με παρέσυραν τα βυζια της!
Κακώς δεν έκανα λίγο υπομονή να πάω στη Guzel με τα ίδια λεφτά.Με παρέσυραν τα βυζια της!
Τις έφαγες κι εσύ τις φόλες σου τελευταία... :SΕγώ μόνο υπομονή κάνω!!!