GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Δεν διάβασες καλά,γράφει ο άνθρωπος ότι είναι παλαιότερη συνάντηση για την οποία είχε αποφασίσει να μην γράψει τότε
ΑΑ οκ! θενξ.
Δεν διάβασες καλά,γράφει ο άνθρωπος ότι είναι παλαιότερη συνάντηση για την οποία είχε αποφασίσει να μην γράψει τότε
Εδώ κάνανε αύξηση τιμών κι αυξήθηκε η δουλειά τους ρε,τι black friday
Δεν νομίζω φίλε ότι έχουν ανάγκη από κάτι τέτοιο.Καλά θα ήταν όμως...Εγώ έκανα μια πρόταση,άμα είναι έξυπνοι ας το σκεφτούν και ας πράξουν ανάλογα..
Μια χαρά βρίσκεις, δεν ξέρω που κολλάς. Εγώ πάντα περίοπυ 3 ώρες νωρίτερα επικοινωνώ και συνήθως μου λένε εντάξει. Πολλές φορές βέβαια μου λένε για πιό αργά και το αναβάλλω εγώ.Εδώ και λίγες βδομάδες δεν βρίσκεις στο κλαμπ,αν δεν κλείσεις πολύ νωρίτερα
Εντωμεταξύ κάποιοι διατείνονται ότι είναι πιπινομοντελάκηδες αλλά τις έχουν σφάξει όλες...λεπτές,ψηλές,κοντές,τσουβάλες
Ίσως έτυχε έτσι για μερικές που ενδιαφέρθηκα.Από την προηγούμενη μέρα μου είπαν όχι για τις ώρες που με βόλευε.Πάντως μου συνέβη τουλάχιστον 3 φορές τις τελευταίες 2 βδομάδες.Μια χαρά βρίσκεις, δεν ξέρω που κολλάς. Εγώ πάντα περίοπυ 3 ώρες νωρίτερα επικοινωνώ και συνήθως μου λένε εντάξει. Πολλές φορές βέβαια μου λένε για πιό αργά και το αναβάλλω εγώ.
Φουλ πάντως με την έννοια να πάρεις χαρτάκι με νούμερο για σειρά δεν πιστεύω να είναι καμμία....Εκτός από τη Λάουρα που πήγε ο Azazel...
καλά αυτήν η Λάουρα φαινόταν ότι έχει φάτσα Ζάσταβα ...αλλά ρε εσύ είχα διαβάσει για καλές υπηρεσίεςΜια χαρά βρίσκεις, δεν ξέρω που κολλάς. Εγώ πάντα περίοπυ 3 ώρες νωρίτερα επικοινωνώ και συνήθως μου λένε εντάξει. Πολλές φορές βέβαια μου λένε για πιό αργά και το αναβάλλω εγώ.
Φουλ πάντως με την έννοια να πάρεις χαρτάκι με νούμερο για σειρά δεν πιστεύω να είναι καμμία....Εκτός από τη Λάουρα που πήγε ο Azazel...
Παλιά ήταν καλήκαλά αυτήν η Λάουρα φαινόταν ότι έχει φάτσα Ζάσταβα ...αλλά ρε εσύ είχα διαβάσει για καλές υπηρεσίες
Φίλε σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων που είχα μαζί της προ ημερών μου φάνηκε για μεγάλη σαύραείχε γραφτεί κάτι γι αυτήν ή ιδέα μου;;;
Δεν με χαλάνε καθόλου.Na teis alakso!?
Αφηστε λιγο τη φαντασια του ενδιαφερομενου να δουλεψει..
Ολα φορα παρτιδα.
Δεν εχετε ιδεα απο promotion?
κ σε εμενα καλη ηταν λαουρα.αλλα κατι παθενουν η γκομενες με των πομακο αζαζελι.κ ειναι ολες χαλια.Υ.Γ μηπως δεν φτενε η κοπελες κ της προκαλη κατι αρνιτικο στην συπεροφορα του το πομακο.Παλιά ήταν καλή
κ σε εμενα καλη ηταν λαουρα.αλλα κατι παθενουν η γκομενες με των πομακο αζαζελι.κ ειναι ολες χαλια.Υ.Γ μηπως δεν φτενε η κοπελες κ της προκαλη κατι αρνιτικο στην συπεροφορα του το πομακο.
των ομορφο το γιουφτο.που οπου κ να παει ειναι απογοητευμενο.η παροιμια λεει η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρεμενιζης.Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ μας,τω πωμακω ηνε λαιβεντυ κε ωμορφω σαι σχαισυ μαι σένα των πιθηκω...
Και οι γνώμες είναι ανάλογα με την εποχή και τον χαρακτήρα,εκτός αν εσύ ξυπνάς κάθε μέρα χαρούμενος!!!
των ομορφο το γιουφτο.που οπου κ να παει ειναι απογοητευμενο.η παροιμια λεει η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρεμενιζης.