Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
καθε 30 φεβρουαριου. :coolcondom: :coolcondom:Τι να μας πεις ρε πιθεικω με 5 κρητηκαις?
Και συ με τις εποχές και τις γιορτές πρέπει να γαμας...
καθε 30 φεβρουαριου. :coolcondom: :coolcondom:Τι να μας πεις ρε πιθεικω με 5 κρητηκαις?
Και συ με τις εποχές και τις γιορτές πρέπει να γαμας...
καθε 30 φεβρουαριου. :coolcondom: :coolcondom:
Μάλιστα,η Ελλάδα του ότι δηλώσεις,είσαι... :SOsa dilonei tosa grafo!
Χάλια το μαυροτσούκαλο;Το γραφείο τι σου είπε;καλημερα σε ολους εδω μακρια απο την συγκεκριμενη εγραψα και κριτικη περιμενω να εγκριθει οτι χειροτερο μου εχει τυχη πολλα παραπονα και απο την συμπεριφορα του γραφειου, απλα εχασα τα χρηματα μου
μολις δεις και κριτικη θα καταλαβεις το γρεφειο αντι να αναγνωριση το λαθος του γιατι απλα δεν φταιω εγω που παραγγελνω κατι χαλια το λαθος ειναι απο αυτους που μου συτελνουν κατι χαλια η απαντηση που πηρα φιλε ειναι οτι την επομενη φορα εχω εκπτωση 30 ευρο εσκασα στα γελια κριμα, ειμαστε μια παρεα που τους εμπιστευτικαμε μονο εγω τον τελευταιο μηνα πηρα 4 φορες απο αυτους και συνολο γυρω στις 10 ολοι μαζιΧάλια το μαυροτσούκαλο;Το γραφείο τι σου είπε;
Κατά τη γνώμη σου τι έπρεπε να κάνει το γραφείο;μολις δεις και κριτικη θα καταλαβεις το γρεφειο αντι να αναγνωριση το λαθος του γιατι απλα δεν φταιω εγω που παραγγελνω κατι χαλια το λαθος ειναι απο αυτους που μου συτελνουν κατι χαλια η απαντηση που πηρα φιλε ειναι οτι την επομενη φορα εχω εκπτωση 30 ευρο εσκασα στα γελια κριμα, ειμαστε μια παρεα που τους εμπιστευτικαμε μονο εγω τον τελευταιο μηνα πηρα 4 φορες απο αυτους και συνολο γυρω στις 10 ολοι μαζι
πρωτη φορα ειναι για μενα που μου γινεται αυτο, μου εχει τυχη να μην μεινω ευχαριστημενως απο μια κοπελα οκ εδω μιλαμε μειναμε με τον π....ο στο χερι πραγματικα τουλαχιστον δεν θα επρεπε να βγω εγω ο χαμενος απο αυτη την ιστοριαΚατά τη γνώμη σου τι έπρεπε να κάνει το γραφείο;
Έχουμε πετάξει πολλά λεφτά σε σαύρες,πρώτη είναι;
Έτσι έπαθα εγώ εδώ αλλά ούτε συγνώμη δεν μου ζητησανδηλαδη να στο εξηγησω λιγο 140 για την απατη και 110 γιατι εχουμε 30 ευρο εκπτωση παρακαλω αν παρω την επομενη οποτε εχουμε και λεμε 250 ευρο για 20λεπτα αποτυχιας και για μια ωρα που δεν ξερω τι θα μου τυχη πως το βλεπεις ειμαι καλα?
γελαω για την κριτικη σου ακομη,επειδει δεν βγαζεις ακρη γενικα εδω στην πολη μας εγω ξανα χρημα δεν δινω θα πηγαινω αλλου να τα δινω asia πχ και ταξιδι μια χαρα,γιατι απλα το παθημα πρεπει να σου γινεται μαθημαΈτσι έπαθα εγώ εδώ αλλά ούτε συγνώμη δεν μου ζητησαν
Γνώμη μου είναι ότι εάν πουλάς σκάρτο εμπόρευμα πρέπει να αποζημιώνεις τον πελάτη για όλο το ποσό που έχασε.
Τι να κάνουμε,όπως μπορεί ο καθένας πορεύεταιγελαω για την κριτικη σου ακομη,επειδει δεν βγαζεις ακρη γενικα εδω στην πολη μας εγω ξανα χρημα δεν δινω θα πηγαινω αλλου να τα δινω asia πχ και ταξιδι μια χαρα,γιατι απλα το παθημα πρεπει να σου γινεται μαθημα
έκλαψαΕδώ πρέπει να χρησιμοποίησες αυτόματη διόρθωση γραφής!!!
φιλαρακι όχι μονο αξιζει...παπαδες κανει...και ακριβως ότι βλεπεισ στις φωτοκαλησπέρα συναγωνιστές... Παρακολουθώ καιρό.... Μια βοήθεια ζητάω κ γω... Αξίζει?
Συναγωνιστές καλησπέρα!
Τι προτείνετε ανάμεσα στα δύο:
Ευχαριστώ...