Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Το είπε και άλλος
Σε απλό sms αλλού στέλνεις και απο αλλου απαντανε.
Πήγαινε αύριο και ειλικρινά αν τη δεις και το αποδείξεις κλείνω το λογαριασμό μου.
Σάββατο ήμουν το τελευταίο ραντεβού της.
Εβγαλε μονη της εισιτήριο και έφυγε. Αλλιώς θα πήγαινε και αυτή Ηράκλειο.
Απλα η αγγελία είναι πληρωμένη μέχρι 21.
Σου το είπα και πριν
Στη ζωή μου δε μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες.
Ειδικά για θέματα που μονο απόλαυση θα έπρεπε να δίνουν.
Μιλάμε αύριο
Καλό βράδυ!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Σε μένα κάνανε μαλακία.Μου κλείσανε ραντεβού ενώ η κοπέλα δεν ήταν εδώ...και μου το έχουν ξανακάνει παλιότερα όταν είχα πάρει κάποια bunny.Πάντως ο αριθμός που έχει βάιμπερ δεν λαμβάνει τα μνμ μου ακόμα και τώρα που έστειλα,ούτε χθες.Έκλεισα με μνμ στο τηλέφωνο του σάιτ και μου απάντησαν με αριθμό 370.....και από εκεί συνεννοήθηκα.

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Σε μένα κάνανε μαλακία.Μου κλείσανε ραντεβού ενώ η κοπέλα δεν ήταν εδώ... πάντως ο αριθμός που έχει βάιμπερ δεν λαμβάνει τα μνμ μου ακόμα και τώρα που έστειλα,ούτε χθες.Έκλεισα με μνμ στο τηλέφωνο του σάιτ και μου απάντησαν με αριθμό 370.....
αυτό που είπα
Στελνεις Ολλανδία απαντανε απο νούμερο Λιθουανίας

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Παιδακια,μη μαλωνετε για πουτανες,εχουμε σοβαροτερα προβληματα πιστευω  ;)
Αντε για νανακια και τα λεμε αυριο με θετικη ενεργεια και σκεψη.. και ΝΑ  :animatedballs: που ειναι και αν ειναι η πουτανιτσα  ;)

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Παιδακια,μη μαλωνετε για πουτανες,εχουμε σοβαροτερα προβληματα πιστευω  ;)
Αντε για νανακια και τα λεμε αυριο με θετικη ενεργεια και σκεψη.. και ΝΑ  :animatedballs: που ειναι και αν ειναι η πουτανιτσα  ;)
σωστός φίλε.
Καλό βράδυ σε ολους

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
αυτό που είπα
Στελνεις Ολλανδία απαντανε απο νούμερο Λιθουανίας
Καλά και ο Μαλλιάς πως επικοινωνεί μέσω βάιμπερ; Σκέφτομαι μήπως αποκλείσαν τον αριθμό μου αλλά τότε δε θα απαντούσαν ούτε στα μνμ μου...τέλος πάντων, δεν βαριέσαι  :effemine:

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:  Πολυ καυλα η Adriana ρε παιδια!!! Εμφανισιακα εννοω,γιατι στα του αγωνα..... θελει ακομα βελτιωση  !! παρολα αυτα το κοριτσι ειναι ομορφο !!!

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!
Διάβαζα πολύ καιρό τις συζητήσεις εδώ μέσα και έβλεπα Συχνά πυκνά απλές διαφωνίες να καταλήγουν σε ανταλλαγή χαρακτηρισμών κατηγοριών και γενικά να μεταλλάσσονται σε οξείες αντιπαραθέσεις...

Δέχτηκα ένα σχόλιο σε μία κριτική που έκανα για το Duo Mimi Victoria με έναν υπαινιγμό.
Αγαπητέ φίλε σου απάντησα και στην κριτική πως αν είχα οποιαδήποτε υστεροβουλία την κριτική μου Θα την έκανα όσο οι κοπέλες θα ήταν ακόμα εδώ.
Ειδικά για το συγκεκριμένο γραφείο δέχτηκα ένα μήνυμα χωρίς να θέλω να πω από ποιον που μου πρότεινε  έκπτωση αλλά εγώ ήδη είχα κάνει το ραντεβού.
Οπότε ούτε τους ξέρω ούτε θέλω να τους μάθω.

Ξέρετε Υπάρχουν ακόμα αρκετοί από εμάς πού πάμε στις κοπέλες και είτε περνάμε καλά Είτε τρώμε την φόλα  γράφουμε τις εμπειρίες μας και όχι αυτά που μας υπαγορεύουν τα όποια συμφέροντα.

Βλέπω λοιπόν ότι μόλις κάποιος γράψει κάτι που δεν αρέσει σε κάποιον άλλον αμέσως δέχεται επίθεση σχολίων και χαρακτηρισμών.

Το έγραψα και χθες
Πάμε γαμάμε φεύγουμε!!!

Ώρες ώρες δεν ξέρω αν το site χωρίς ευθύνη δική του αλλά δική μας των μελών δηλαδή πληροφορει ή παραπληροφορεί...

Ειρήνη υμίν Λοιπόν και Ας κάνουμε Όλοι μας ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες κοριτσιών και γραφείων και έτσι να αυξήσουμε το βαθμό απόδοσης/τιμής!
Χωρίς αντεγκλήσεις και κόντρες.
Η πόλη μας είναι που είναι σε άσχημη μοίρα Όσον αφορά τον αγοραίο έρωτα ας μην την κάνουμε και εμείς με τη συμπεριφορά μας χειρότερη!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Mallias θα σου πρότεινα να πας στη Mimi σημερα αλλά τα γαμησιατικα να τα πληρώσει ο Spanos για να δούμε αν τιμάει τον λόγο του!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Mallias θα σου πρότεινα να πας στη Mimi σημερα αλλά τα γαμησιατικα να τα πληρώσει ο Spanos για να δούμε αν τιμάει τον λόγο του!
Μόνο για τζάμπα γιατί αλλιώς τα κλαίς...Η Μιμί βέβαια καλύτερη από Athene.Η μια είναι κομοδίνο και η άλλη ντουλάπα.Έχει μια διαφορά όπως να το κάνουμε  :grin:

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Εκλεισα ραντεβού στις 4 με Mimi.
Ηρθα Καψής
Απάντηση 0!!!!!

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
.

Συνημμένα

• IMG-20170719-WA0001.jpg
    IMG-20170719-WA0001.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Μαλλιά πήγαινε στο 3** πηδα την ατενε και Σκέψου οτι πηδας Mimi...
Τα ζώα είναι απατεώνες

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Εχω και φωτογραφία
Μπορώ να τη βάλω???
Η κοπελα με παρακαλούσε να μείνω

I am not good lady???
I am not Mimi but you don't like me???

Τώρα μαλώνει μαζί τους και ακούγεται σε όλον τον όροφο

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
μήπως βγάζεις πολλά "ευαίσθητα" δεδομένα στη φόρα τύπε? κάποια στοιχεία καλύτερα να τα κάλυπτες

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Αυτό είναι το δωμάτιο που πήγα Athene...  :s&m_2:

Παρόμοια θέματα