Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Μόλις γύρισα από Ανίτα (όχι πάνια) ...
Λίγο πιο γεμάτη μ φάνηκε απ τις φωτό , με φυσικό δυάρι στήθος ..
Φυλάει με γλώσσα κ δεν σταματά , στον αγώνα αντέχει δυνατό σφυροκόπημα , ειδικά στα 4 .
Αυτό που μ άρεσε είναι ότι γουστάρει πολύ την πίπα κ ότι τα καταπίνει ....
Μ είπε θα κάτσει δυο εβδομάδες ..
για 150 γιούρια είναι οκ
Αυτά ... :pipa2:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Μόλις γύρισα από Ανίτα (όχι πάνια) ...
Λίγο πιο γεμάτη μ φάνηκε απ τις φωτό , με φυσικό δυάρι στήθος ..
Φυλάει με γλώσσα κ δεν σταματά , στον αγώνα αντέχει δυνατό σφυροκόπημα , ειδικά στα 4 .
Αυτό που μ άρεσε είναι ότι γουστάρει πολύ την πίπα κ ότι τα καταπίνει ....
Μ είπε θα κάτσει δυο εβδομάδες ..
για 150 γιούρια είναι οκ
Αυτά ... :pipa2:
Anita ρουφάς τον πούτσο σαν γρανίτα!Είναι και καταπιονα!

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
καλα Βικτωρία και Εκα τις ξαναγυρισαν Σαλονικα ή είναι εικονικά ολα αυτα ??
Οι απατεώνες συνεχίζουν το έργο τους
Οι κοπέλες επέστρεψαν σήμερα από το Ηράκλειο στη Μόσχα  και επειδή Αυτοί έχουν πληρωμένες τις διαφημίσεις ,μέχρι και αύριο νομίζω ,συνεχίζουν να τις δημοσιεύουν αλλά η κατάληξη για όποιον κλείσει ραντεβού είναι η Athene!!!!

Πραγματικά αυτοί οι Ρώσοι είναι πολύ μαλακες.

Έμαθα και μία απρέπεια που έκαναν αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το δημοσιοποιήσω

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Μου αρέσει που Κάποιος είπε ότι αυτό το γραφείο μόνο αστείο δεν είναι και ότι το κάνουμε πόλεμο!!!!
Έχει δίκιο πάντως γιατί το γραφείο δεν είναι αστείο είναι τραγικό...
Το καλύτερο μουνί να φέρουνε δεν πρόκειται να τους δώσω ούτε ένα ευρώ

Αααα ξέχασα!!!
Τους έστειλα μήνυμα χθες ρωτώντας τους γιατί έπαιξαν με το χρόνο μου και μου έκλεισαν ραντεβού με κοπέλα που δεν υπάρχει...
Μου απάντησαν...
Hi. Sorry

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Μου αρέσει που Κάποιος είπε ότι αυτό το γραφείο μόνο αστείο δεν είναι και ότι το κάνουμε πόλεμο!!!!

Αααα ξέχασα!!!
Τους έστειλα μήνυμα χθες ρωτώντας τους γιατί έπαιξαν με το χρόνο μου και μου έκλεισαν ραντεβού με κοπέλα που δεν υπάρχει...
Μου απάντησαν...
Hi. Sorry
Τουλαχιστον ειναι ευγενεις..
Ζητησαν συγνωμη..

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Αααα ξέχασα!!!
Μου απάντησαν...
Hi. Sorry

Φιλοξενούμενε μας έπρηξες τ'αρχίδια....Αφού είναι απατεώνες τί συνεχίζεις και ασχολείσαι;

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Φιλοξενούμενε μας έπρηξες τ'αρχίδια....Αφού είναι απατεώνες τί συνεχίζεις και ασχολείσαι;
?????
Δεν καταλαβαίνω το χαρακτηρισμό σου

Φίλε σου έστειλα μήνυμα χθες για την διχογνωμία μας...
Και σου είπα οτι δε θέλω να μαλωνουμε.
Ησουν λάθος αποδειχθηκε και δεν το συνεχισα.
Απλα οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Καλό απόγευμα

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τελικά το ges έχει μεγάλη πλάκα  :2funny: Τους παρακολουθώ τελευταία που φέρνουν για 1-2 μέρες και τις αποσύρουν προφανώς λόγω αναδουλειάς  :cheesy: Απορώ ρε πούστη μου...δεν καταλαβαίνουν ότι ή θα χαμηλώσουν ή θα πάρουν το μπούλο; :happy:

MAGICSTICK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2017
Κριτικές
25
Like
1.009
Πόντοι
990
Χθεσινη μεσημεριανη επισκεψη στην Ανίτα...

Η κοπελα νομιζω είναι μεγαλυτερη από 23 ετων που γραφει. Γυρω στα 27 την κοβω, πιο γεμάτη από τις φωτός σιγουρα, με καλο φυσικό δυάρι στήθος, καθαρη και μικρο στενο μουνακι ..
Με υποδεσχτηκε με χαμογελο, ευγενεστατη, πολυ καλα αγγλικα.  Φυλάει με γλώσσα, δυαντο σημειο της είναι η πιπα. Αμα δεν την σταματησεις, μπορει να σου φαει ολη την ωρα εκει! Στον αγώνα αντέχει δυνατό σφυροκόπημα, της αρεσει πολυ στα 4, καναμε συνεχεια αλλαγη στασεων. Δεν αφηνει δακτυλο ομως.Βαζει τζελ. Οταν την ρωτησα γιατι βαζει το τζελ, μου λεει μονο οταν είναι μεγαλος ο πουτσος!!!! Τελειωμα στο στομα πρωτο γυρο, εκει που νομιζε οτι τελειωσα, εφαγε μερικες στο προσωπο. Δευτερο γυρο, ξανα στασεις πολλες και τελειωμα στο στομα αλλα αυτην την φορα τα καταπειε ολα!!! Καλο social time, δεν βιαζεται. Λεει φοιτητρια νομικης είναι και την δουλεια την κανει μονο καλοκαιρι από περσυ, μονο Ελλα και Ιταλια. Αυτα από μενα

Gizmo_

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπερα.
Εχω να βρεθω με Ευα 2 χρονια.
Εχει αλλαξει?
Εναλλακτικα σκεφτομαι αννιτα ή ελλη

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όποιος θέλει να πάει να δοκιμάσει τη τύχη του με τις (την κοπέλα) κοπέλες του Elite models και να την χύσει στα δόντια (  :grin: ),να ξέρει ότι δέχονται 130 για 1ω.Αναδουλειές... :tooth: :tooth: :tooth:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τελικά το ges έχει μεγάλη πλάκα  :2funny: Τους παρακολουθώ τελευταία που φέρνουν για 1-2 μέρες και τις αποσύρουν προφανώς λόγω αναδουλειάς  :cheesy: Απορώ ρε πούστη μου...δεν καταλαβαίνουν ότι ή θα χαμηλώσουν ή θα πάρουν το μπούλο; :happy:

πωωωωω οχι ρε φιλε
δηλαδη ο σαλονικιος πλεον δεν τα σκαει για τα γκομενακια του gesss

δυνατο χτυπημα κατω απο την μεση

Gizmo_

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Όποιος θέλει να πάει να δοκιμάσει τη τύχη του με τις (την κοπέλα) κοπέλες του Elite models και να την χύσει στα δόντια (  :grin: ),να ξέρει ότι δέχονται 130 για 1ω.Αναδουλειές... :tooth: :tooth: :tooth:
για ολες ισχυει?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Επειδή βλέπω ότι ορισμένοι ψευτονταβατζήδες πουλάνε ειρωνία με τους κλώνους τους τώρα τελευταία, και δίπλα σε αυτούς και κάποιοι αυλικοί των γραφείων ξεθάρεψαν και πουλάνε ειρωνία ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους.
Το Elite που ήταν τόσα χρόνια εδώ και λειτουργούσε με ένα συγκεκριμένο νούμερο δεν είναι αυτοί οι τρόμπες που έφεραν την τελευταία φουρνιά με τις τρεις ρωσίδες και μια ουκρανή εδώ. Ήταν ανέκαθεν επαγγελματίες και σοβαροί και επιμένω στην άποψή μου για αυτούς.

Αυτοί είναι νέοι τσομπάνηδες που είναι ποιό χαζοί και από τις πέτρες. Εδώ είναι μόνο η ουκρανή πλέον που τη χύνεις στα δόντια και με διψήφιο νούμερο. Και είναι όμορφη κοπέλα κιόλας, κρίμα που την έκαψαν τα αφεντικά της.

Για τις άλλες δεν έχω πληροφορίες, βλέπετε δεν το παίζω ότι είμαι μέσα στα κόλπα, ούτε περιτριγυρίζω όλη μέρα τις εργαζόμενες να τους λέω μπαρούφες και να παρακάμπτω τα γραφεία που τις έφεραν. Και προφανώς είμαι απλός πελάτης τους, δεν μπαίνω εδω μέσα για να λέω τις παπαριές μου στους υπόλοιπους για να αποκομήσω προσωπικά οφέλη. Αυτή είναι δουλειά των αυλικών των γραφείων. Και με έναν συγκεκριμένο θα ασχοληθώ άλλη φορά....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom