Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Gizmo_

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Η Εύα δεν απαντούσε
Η Αννίτα δεν μπορούσε και μου πρότεινε τη φίλη της την Νάνσυ
Κατέληξα στην Έλλη
Δυνατό κορμί full μαυρισμένο και πολύ καλή διάθεση

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Επειδή βλέπω ότι ορισμένοι ψευτονταβατζήδες πουλάνε ειρωνία με τους κλώνους τους τώρα τελευταία, και δίπλα σε αυτούς και κάποιοι αυλικοί των γραφείων ξεθάρεψαν και πουλάνε ειρωνία ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους.
Το Elite που ήταν τόσα χρόνια εδώ και λειτουργούσε με ένα συγκεκριμένο νούμερο δεν είναι αυτοί οι τρόμπες που έφεραν την τελευταία φουρνιά με τις τρεις ρωσίδες και μια ουκρανή εδώ. Ήταν ανέκαθεν επαγγελματίες και σοβαροί και επιμένω στην άποψή μου για αυτούς.

Αυτοί είναι νέοι τσομπάνηδες που είναι ποιό χαζοί και από τις πέτρες. Εδώ είναι μόνο η ουκρανή πλέον που τη χύνεις στα δόντια και με διψήφιο νούμερο. Και είναι όμορφη κοπέλα κιόλας, κρίμα που την έκαψαν τα αφεντικά της.

Για τις άλλες δεν έχω πληροφορίες, βλέπετε δεν το παίζω ότι είμαι μέσα στα κόλπα, ούτε περιτριγυρίζω όλη μέρα τις εργαζόμενες να τους λέω μπαρούφες και να παρακάμπτω τα γραφεία που τις έφεραν. Και προφανώς είμαι απλός πελάτης τους, δεν μπαίνω εδω μέσα για να λέω τις παπαριές μου στους υπόλοιπους για να αποκομήσω προσωπικά οφέλη. Αυτή είναι δουλειά των αυλικών των γραφείων. Και με έναν συγκεκριμένο θα ασχοληθώ άλλη φορά....

Το παιδι ισα ισα προλαβε να κανει κλωνο(μετα απο τοσες διαγραφες) και τον καταλαβες,τωρα θα τον ξεμπροστιασεις κιολας?
Αυτος νομιζει οτι μπορει να μπαινει σε καθημερινη βαση εδω μεσα και να γραφει την καθε μαλακια του εγκεφαλου του γιατι ετσι την ειδε  :jerking:

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Επειδή βλέπω ότι ορισμένοι ψευτονταβατζήδες πουλάνε ειρωνία με τους κλώνους τους τώρα τελευταία, και δίπλα σε αυτούς και κάποιοι αυλικοί των γραφείων ξεθάρεψαν και πουλάνε ειρωνία ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους.
Το Elite που ήταν τόσα χρόνια εδώ και λειτουργούσε με ένα συγκεκριμένο νούμερο δεν είναι αυτοί οι τρόμπες που έφεραν την τελευταία φουρνιά με τις τρεις ρωσίδες και μια ουκρανή εδώ. Ήταν ανέκαθεν επαγγελματίες και σοβαροί και επιμένω στην άποψή μου για αυτούς.

Αυτοί είναι νέοι τσομπάνηδες που είναι ποιό χαζοί και από τις πέτρες. Εδώ είναι μόνο η ουκρανή πλέον που τη χύνεις στα δόντια και με διψήφιο νούμερο. Και είναι όμορφη κοπέλα κιόλας, κρίμα που την έκαψαν τα αφεντικά της.

Για τις άλλες δεν έχω πληροφορίες, βλέπετε δεν το παίζω ότι είμαι μέσα στα κόλπα, ούτε περιτριγυρίζω όλη μέρα τις εργαζόμενες να τους λέω μπαρούφες και να παρακάμπτω τα γραφεία που τις έφεραν. Και προφανώς είμαι απλός πελάτης τους, δεν μπαίνω εδω μέσα για να λέω τις παπαριές μου στους υπόλοιπους για να αποκομήσω προσωπικά οφέλη. Αυτή είναι δουλειά των αυλικών των γραφείων. Και με έναν συγκεκριμένο θα ασχοληθώ άλλη φορά....
σου έχω στείλει μήνυμα με τα στοιχεια μου , όχι φυσικά όλα.
Δεν ανηκω σε αυτους που λες.

μάλιστα απο την αρχή  είπα ότι δε γουσταρω κόντρες και αντεγκλήσεις εδώ μέσα γιατί έτσι επωφελούνται οι επαγγελματίες πάσης φυσεως.
Ολο το θέμα θα είχε λήξει αν ελεγες οτι έκανες λάθος εκτίμηση για την ύπαρξη εκείνης της κοπέλας.
Το μονο που σου ζήτησα ηταν να μη χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Μου έστειλες μήνυμα με στοιχεία σου; Μπερδεύτηκες μάλλον.....

John Snow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
292
Πόντοι
280
Δεν έχει αναρτηθεί φίλε.
Γράψε αν θέλεις μερικές γραμμές εδώ, γιατί μέχρι στιγμής ό, τι έχει γραφτεί είναι προς θετική κατεύθυνση.
Οπότε μια ακόμη γνώμη χρειάζεται μπας και σωθεί κανείς.
By the way, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της αλλά δεν απαντάει.
Πρέπει να γίνεται λαϊκο προσκύνημα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Δεν έχει αναρτηθεί φίλε.
Γράψε αν θέλεις μερικές γραμμές εδώ, γιατί μέχρι στιγμής ό, τι έχει γραφτεί είναι προς θετική κατεύθυνση.
Οπότε μια ακόμη γνώμη χρειάζεται μπας και σωθεί κανείς.
By the way, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της αλλά δεν απαντάει.
Πρέπει να γίνεται λαϊκο προσκύνημα.
Για μένα δεν αξίζει αυτά που ζητάει...περιμένω να ανέβει profile....

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω στην κριτική, όταν έμπαινα στον όροφο συνάντησα την άλλη καταπιόλα, τη μικροκαμωμένη. Δεν την πρόσεξα και πολύ καλά αλλά είναι από τα κοριτσάκια που δεν τους ρίχνεις δεύτερο βλέμμα στο δρόμο. Παρόλο που μου αρέσουν τα μικρά και κοντά δε νομίζω να πήγαινα. Στο κρεβάτι μπορεί να κάνει παπάδες, δεν ξέρω, αλλά εμφανησιακά δε λέει και πάρα πολλά. Η άλλη μου είπε ότι δεν είναι μαζί με καμμία, αλλά να φεύγει λίγο πριν πάει ο πελάτης στο δωμάτιο λίγο σύμπτωση το βλέπω....

Gizmo_

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω στην κριτική, όταν έμπαινα στον όροφο συνάντησα την άλλη καταπιόλα, τη μικροκαμωμένη. Δεν την πρόσεξα και πολύ καλά αλλά είναι από τα κοριτσάκια που δεν τους ρίχνεις δεύτερο βλέμμα στο δρόμο. Παρόλο που μου αρέσουν τα μικρά και κοντά δε νομίζω να πήγαινα. Στο κρεβάτι μπορεί να κάνει παπάδες, δεν ξέρω, αλλά εμφανησιακά δε λέει και πάρα πολλά. Η άλλη μου είπε ότι δεν είναι μαζί με καμμία, αλλά να φεύγει λίγο πριν πάει ο πελάτης στο δωμάτιο λίγο σύμπτωση το βλέπω....
τη νανσυ εννοεις???
Μαζι δουλευουν?
Προχθες μιλησα με αννιτα και μου προτεινε την αλλη ...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
τη νανσυ εννοεις???
Μαζι δουλευουν?
Προχθες μιλησα με αννιτα και μου προτεινε την αλλη ...

Προχθές ήταν φουλ προφανώς και έσμπρωχνε δουλειά και στη φίλη της....Σήμερα είναι διαφορετική μέρα....

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Από τα 2 σχόλια που παρέθεσες ρωτάω τί κατάλαβες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
οταν διαβαζω "αν την σεβαστεις"ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι σεβασμο εννοουν...να μην τησ τον δωσω στο στομα?Να της μιλαω στον πλυθηντικο?
Πως καταλαβαινεις δλδ οτι εσυ την σεβαστηκες ενω οι αλλοι οχι?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
σε αυτο το χωριο (ντεμεκ - δηθεν - καντιποτα) που αναφερει πιθανοτατα ο Μαλλιας, στην κριτικη του για την καταπιολα  :2funny: :2funny: οπως λεει, εγω ειδα στο δρομο περνωντας μια πιτσιρικα που ειχε φερει και θα εφερνε παλι αν δεν εφευγε το GDE ...αληθεια ποσο χανουν μερικες στο φως του ηλιου ....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom